Czateria... 2021
No i to jest właśnie różnica wynikająca z wersji wyposażenia. Mimo tego, że egzemplarz, którym jeździłem miał stosowne czujniki to nie miał tej opcji w sofcie... To była 200CGI trochę lepsza niż podstawa.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Z tego co pamiętam to w naszej 3 z 2014 się same w deszczu nie zapalały, ale w ojca X3 tez z 14 roku się zapalają
Kurde to powinien być standard chociażby ze względu na bezpieczeństwo czy przepisy...
Raz się prawie wpakowałem w ulewie na autostradzie w jakąś corollę, bo przecież po co zapalić jak jest automat.
btw. Sezon jesiennych halogenowców bez przyczyny uważam za otwarty.
Kurde to powinien być standard chociażby ze względu na bezpieczeństwo czy przepisy...
Raz się prawie wpakowałem w ulewie na autostradzie w jakąś corollę, bo przecież po co zapalić jak jest automat.
btw. Sezon jesiennych halogenowców bez przyczyny uważam za otwarty.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Też mi brakuje w Renacie tego że nie zapalają się światła jak pada deszcz. Co do halogenów to nie mogę mieć automatycznych świateł razem z halogenami i długie mi się nie włączą nawet chyba ręcznie.
nemi napisał(a):Wydaje mi się, że europejskie, nowsze auta to mają standardowo teraz. Nie widać ich na światłach dziennych w deszczu raczej.
Ford Kuga nie ma. Bym się raz pani w deszczu tak w tył wkomponował. W ostatniej chwili odblaski dostrzegłem. Superb 3 ma tragiczne światła w halogenie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
brii napisał(a):No i to jest właśnie różnica wynikająca z wersji wyposażenia. Mimo tego, że egzemplarz, którym jeździłem miał stosowne czujniki to nie miał tej opcji w sofcie... To była 200CGI trochę lepsza niż podstawa.
ja miałem polifta z końca produkcji (2014) ze światłami ILS (czyli tam był pojedyńczy xenon z przesłonami plus skrętny, do tego doświetlanie zakrętów, dzienny led, czujnik deszczu i zmierzchu (kamer żadnych nie miałem) – bo to że to był C63 to chyba nie ma znaczenia.
U mnie był 2010 z Zenonem ale bez LEDów do dziennych. Nie wydaje mi się żeby w tym egzemplarzu były światła skrętne.
Może mieć znaczenie – zależnie od silnika niektóre składniki wyposażenia były "obligatoryjne".
marek napisał(a):bo to że to był C63 to chyba nie ma znaczenia.
Może mieć znaczenie – zależnie od silnika niektóre składniki wyposażenia były "obligatoryjne".
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):U mnie był 2010 z Zenonem ale bez LEDów do dziennych. Nie wydaje mi się żeby w tym egzemplarzu były światła skrętne.
czyli jak rozumiem przedlift – on miał całkiem inne światła, dopiero poliftowy ILS miał te bajery, więc może taki ficzer, że jak masz ILS to się włączają w deszczu.
Z drugiej strony co to za problem dla informatyka jak jest komplet czujników wpisać dwie linijki kodu "jak światła w trybie auto i czujnik deszczu zareaguje włącz światła mijania", taka bez sensowna polityka.
Czateri bawi czayreia uczy, nie wiedziałem że czujnik deszczu może włączyć światła 
Dziś jechałem autostrada i faktycznie dużo samochodów w deszczu jedzie na dziennych mimo że leje i widoczność słaba.
Dziś jechałem autostrada i faktycznie dużo samochodów w deszczu jedzie na dziennych mimo że leje i widoczność słaba.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Pykło w Renacie 260tyś km może z tej okazji jakieś mycie bym zrobił dopóki mrozu nie ma.
Ostatnio edytowano 8 lis 2023, 20:17 przez Neonixos666, łącznie edytowano 2 razy
nemi napisał(a):Mi dziś w moim głównym pojeździe przeskoczyło 1300 km
Dopisano 08 lis 2023 18:09:Neonixos666 napisał(a):do puki
Boli jak się patrzy

nemi napisał(a):3 z polskiego to było rozczarowanie.
3 z polskiego to było coś
3 z chemii to był policzek
Szyna napisał(a):Same wykształciuchy tutaj
Pewnie same magistry tu siedzą