Jeszcze całkiem się nie poddałem, ale marne szanse

Gratuluję decyzji, zawsze jest fajnie spełniać marzenia.
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Hehe, ja tego marzenia jeszcze całkiem nie pogrzebałem, ale patrząc na ceny staje się ono bardzo nierealne niestety
loockas napisał(a):Gdzieś w wyobraźni już mam parapetówkę na której piwo nie będzie się kończyć, podobnie jak zapętlona playlista z repertuarem Lej Mi Pół A po niej nastąpi znowu remont
nemi napisał(a):jestem tego świadomy od początku, więc nie jestem zawiedziony.
nemi napisał(a):Wiem natomiast, że w Tesli musieli zrobić krok wstecz i działa to teraz podobnie jak w VW po prostu, tylko Tesla chyba umie dodatkowo pas zmienić.
brii napisał(a):W Meganie tak miałeś z uchwytami na kubki i przyciskami a nie przeszkadzało to w elaboratach na temat niedogodności
brii napisał(a):Nie musieli – samochody dopuszczone już do ruchu i spełniający na moment dopuszczenia warunki homologacji mogą jeździć aż do zezłomowania
loockas napisał(a):No jest dramat z cenami.
nemi napisał(a):I nie odbierzesz mi tego, że się tym cieszę
nemi napisał(a):Ale jednak jakieś płacze są w internecie, że aktualizacja obcina funkcjonalność.
nemi napisał(a):Ale już takiego domu dla rodziny nie będę miał, nie mam szans zdążyć zanim dzieci będą dorosłe.
loockas napisał(a):A w przyszłości ewentualnie się sprzeda ten dom jak się okaże za duży i kupi mniejszy. Myślę, że jest to też dzisiaj jakaś tam inwestycja.
loockas napisał(a):Starałem się robić dużo pokoi, ale o nie dużej powierzchni. Tak żeby każdy miał swój kąt.
nemi napisał(a):to taki kilkunastoletni kosztował tyle co działka + trochę
nemi napisał(a):To ja nie znam aktualnej sytuacji na rynku domów.
motomike6 napisał(a):W sumie jak obejrzysz np. Arthur Tussik to można zdziałać cuda i wrak wygląda jak by z fabryki wyjechał tylko strach tym potem jeździć
loockas napisał(a):Przy tej cenie mój 2x większy dom z garażem na 2 auta wyjdzie podobnie do tego stanu, więc wciąż się opłaca to robić "samodzielnie".
nemi napisał(a):A taki widok jest z tyłu do przodu. Wybaczcie moje podniecenie, niedługo mi przejdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość