Czateria... 2021
No to ja kilka na minusie.....ale jak tak dalej z sałatką będę sobie dogadzał to wszystko wróci.
Chwyciłem za sztangę, hantle i troche popodrzucam, pompuje.....więc nie liczę na jakiś spory spadek wagi ale na poprawę BMI i ilości tkanki mięśniowej. Od jutra wprowadzam nieco kardio. Jakoś tak z nudów to i łatwiej.....
Grzyby, zamów sobie trenażer, nie wiele kosztuje a zawsze to troche popedałujesz w domu, jeśli lubisz.
Chwyciłem za sztangę, hantle i troche popodrzucam, pompuje.....więc nie liczę na jakiś spory spadek wagi ale na poprawę BMI i ilości tkanki mięśniowej. Od jutra wprowadzam nieco kardio. Jakoś tak z nudów to i łatwiej.....
Grzyby, zamów sobie trenażer, nie wiele kosztuje a zawsze to troche popedałujesz w domu, jeśli lubisz.
..::Born To Rise Hell::..
ja od dłuższego czasu odmawiam sobie jedzenia.
Nie stosuję diety, wręcz przeciwnie, ale zmieniłem sposób patrzenia na jedzenie.
Jadam jak zwykle-zazwyczaj 2 posiłki dziennie: późne śniadanie i obiadokolację. Jadam do syta (czasem więcej) i to co lubię(lubię pieczone tłuste mięso i sery rózne ) ale czasami sobie odmawiam i potrafię rano 2 pajdy chleba wsunąć i do wieczora tylko na wodzie/kawie i herbacie jadę mimo iż czuję głód.
Pomaga gdy jest jakaś wciągająca robota do wykonania.
Przez ostatni rok utrzymałem wagę(może nawet -3kg ?) wciągnął się lekko brzuszek.
Gdyby jeszcze doszło bieganie lub częściej basen to zdecydowanie zszedłbym z wagą w dół.
Jestem zaprzeczeniem każdej teoretycznej diety...
Nie stosuję diety, wręcz przeciwnie, ale zmieniłem sposób patrzenia na jedzenie.
Jadam jak zwykle-zazwyczaj 2 posiłki dziennie: późne śniadanie i obiadokolację. Jadam do syta (czasem więcej) i to co lubię(lubię pieczone tłuste mięso i sery rózne ) ale czasami sobie odmawiam i potrafię rano 2 pajdy chleba wsunąć i do wieczora tylko na wodzie/kawie i herbacie jadę mimo iż czuję głód.
Pomaga gdy jest jakaś wciągająca robota do wykonania.
Przez ostatni rok utrzymałem wagę(może nawet -3kg ?) wciągnął się lekko brzuszek.
Gdyby jeszcze doszło bieganie lub częściej basen to zdecydowanie zszedłbym z wagą w dół.
Jestem zaprzeczeniem każdej teoretycznej diety...
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Beny napisał(a):właśnie oglądam powtórki dobrze ich dobraliNeonixos666 napisał(a):po tych kwarantannach trzeba dietę zastosować bo niedługo do kanapowców mnie wezmą
Rafał jest najlepszy, przynajmniej robi co trzeba i nie wybredza jak inni. Ja mu kibicuje i do dziś wspominamy złot w Rykach jak grill ledwo utrzymywał ten nawał mięsiwa na ruszcie.

Beny napisał(a):Ale nasz że mazdowicz?
Nooo. Toż to boczek
Dopisano 13 kwi 2020 15:57:
Neonixos666 napisał(a):Ja mu kibicuje i do dziś wspominamy złot w Rykach jak grill ledwo utrzymywał ten nawał mięsiwa na ruszcie.
On jest zawodowym kucharzem, zdaje się. Więc to zobowiązuje
Ja o istnieniu tego programu dowiedziałem się z profilu Boczka na FB i w sumie widziałem tylko te wstawki które wrzucał czasami. Jednak wczoraj w nocy buszując z nudów po kanałach trafiłem na TTV i odcinek kanapowców w którym robili sobie nagie zdjęcia... nic już nie będzie takie samo
Ogólnie to trzeba mieć niezły dystans do siebie żeby wziąć udział w takim programie. Już pomijam, że to gniot jakich wiele w TV i kolejny zapychacz, który mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że YT i netflix to jedyne co mi potrzebne w telewizorze... 

a dziewiętnasta trzydzieści jedyne prawdziwe treści?
za dużo TVP było wczoraj 

sewo napisał(a):A boczek miał czerwone 323f nie?
Tak
Walczę o niepłacenie zusu w firmie za 3 miechy, wniosek jest wszystko ładnie pięknie ale nie da się go złożyć elektronicznie bo strona zusu mieli przy podpisie cyfrowym i nie idzie dalej. Taki myk żeby czasem za dużo wniosków nie złożyli ludzie
Zawsze możesz złożyć od przyszłego miecha.
Ja złożyłem tydzień temu. Poszło bez problemu.
Czy może nie podpisujesz jakoś profilem przez bank ? Dziś kilka banków ma awarię i nie działają szybkie przelewy, blik, płatności kartą......
Ja złożyłem tydzień temu. Poszło bez problemu.
Czy może nie podpisujesz jakoś profilem przez bank ? Dziś kilka banków ma awarię i nie działają szybkie przelewy, blik, płatności kartą......
..::Born To Rise Hell::..
Ktoś ogarnia tą pomoc?
Coś się jednoosobowym firmom należy czy jest dalej chore kryterium przychodu jak na początku?
W pralce padł silnik. FUKC!
Szukam nowej....
Znowu wydatki, skąd na to brać? Jeszcze jak dostanę vat i podatek za 1 kw to chyba pójdę z kapeluszem stanąć na rogu w centrum (tylko pewnie zamiast kasy wrócę z mandatem....)
Dopisano 14 kwi 2020 18:32:
Nie znacie jakichś tańszych stron ze sprzętem agd oprócz tych popularnych?
Coś się jednoosobowym firmom należy czy jest dalej chore kryterium przychodu jak na początku?
W pralce padł silnik. FUKC!
Szukam nowej....
Znowu wydatki, skąd na to brać? Jeszcze jak dostanę vat i podatek za 1 kw to chyba pójdę z kapeluszem stanąć na rogu w centrum (tylko pewnie zamiast kasy wrócę z mandatem....)
Dopisano 14 kwi 2020 18:32:
Nie znacie jakichś tańszych stron ze sprzętem agd oprócz tych popularnych?
Może do brii uderzcie, to Wam powie co i jak. Ja nie mam podstaw do ubiegania się o pomoc, a dla mojej żony najlepszą opcją było po prostu zawieszenie działalności. Nie zapowiada się by miała klientów conajmniej do wakacji... :/
Czemu płacisz kwartalnie?
Grzyby napisał(a):Jeszcze jak dostanę vat i podatek za 1 kw to chyba pójdę z kapeluszem
Czemu płacisz kwartalnie?
JohnnyB napisał(a):Zawsze możesz złożyć od przyszłego miecha.
Czyli za marzec trzeba będzie zapłacić?