Czateria... 2021
Tak dawno mnie nie było, że nie wiem jak odznaczać osoby a co dopiero kto jest kim. Mariusz to zapewne Grzyb jeśli się nie mylę. Chociaż z 4 lata mnie tu nie było a i pamięć już nie ta.
Nie kłamiąc bardziej skłaniam się do Galaxy mimo, że s-maxem miałam przyjemność prowadzić.
Nie kłamiąc bardziej skłaniam się do Galaxy mimo, że s-maxem miałam przyjemność prowadzić.
Nie skończyłem, na przyszły sezon jeszcze powinny dac radę. Ale przód nieźle oberwał. Generalnie zadowolony jestem z nich bardzo. Następne jednak kupię nieco lepsze, choćby żeby mieć porównanie.
No u mnie też przód już widać że sporo zszedł, z suwmiarką dla zdrowia psychicznego nie podchodziłem
. Teraz wylądują na tyle. Jestem ciekaw jak te całoroczne się spisują na śniegu, ale w tym roku to już chyba tego nie sprawdzę 
Przyjdzie Grzyby i zarządzi Chryslera albo Dodga, ewentualnie Volkswagena..............................................................................................................Routana 
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):S-Max nowszy, lepiej się prowadzi, brak odsuwanych drzwi. Jak da się przecierpieć brak przesuwanych drzwi, ja bym wybrał S-Max.
S-MAX MK1 i Galaxy MK2 to te same roczniki. Galaxy MK2 nie ma odsuwanych drzwi.
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):S-Max nowszy, lepiej się prowadzi, brak odsuwanych drzwi. Jak da się przecierpieć brak przesuwanych drzwi, ja bym wybrał S-Max.
S-MAX MK1 i Galaxy MK2 to te same roczniki. Galaxy MK2 nie ma odsuwanych drzwi.
Poprawiłem się............
Ja myślałem że Galaxy były 3 wersje
. W każdym razie, jeśli nie potrzeba autobusu, chyba celowałebym w S-Max'a. Wydaje się dość zgrabnym Vanem.