Czateria...cd
Nie wiem do której pracują kurierzy ale dziś z UPS doręczył moją przesyłkę o 21:25 , dobrze że rodzice jeszcze nie spali 
ravo napisał(a):Ja bym nalal mu pod auto soku jabłkowego
I to takiego po dacie przydatności
Gib napisał(a):Stachan nie myślałeś o zmianie auta na Renault?
Po przygodzie z P306 XT wszystko jest możliwe...
Neonixos666 napisał(a):Najlepiej Megane
I gdzież ja bym te moje 190 cm upchnął?

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Ehhh, narzędzie pracy mi zabrali. Jak żyć? Nawet kart perforowanych nie mam do programowania
.
W ramach wolnego czasu poszedłem do Lidla – trafiłem przed samym otwarciem drzwi. Jaki tłum ludzi! Mężczyźni rzucili się na ekspresy do kawy i wiertła, a kobiety na coś innego, ale tak się kłębiły, że nie wiem co to było
. Nigdy jeszcze nie widziałem na żywo legendarnych promocji tego sklepu 
W ramach wolnego czasu poszedłem do Lidla – trafiłem przed samym otwarciem drzwi. Jaki tłum ludzi! Mężczyźni rzucili się na ekspresy do kawy i wiertła, a kobiety na coś innego, ale tak się kłębiły, że nie wiem co to było
Mnie to nie dziwi. Doskonale pamiętam jak za dzieciaka spędzałem czasem wakacje na wsi u rodziny. Mieli tam taki mały chlewik ze świnkami w których często też nie brakowało prosiaków. Jak przychodziła pora karmienia to prosiaki podnosiły wrzawe i zaczynały tłoczyć się przy korycie. Im bardziej się toczyły tym większą wrzawe podnosiły osiągając apogeum w momencie kiedy żarcie lądowało w korycie. Nierzadko tak się toczyły że można było poważnie zmartwić się czy przypadkiem sobie krzywdy na wzajem nie zrobią.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
nemi napisał(a):W ramach wolnego czasu poszedłem do Lidla – trafiłem przed samym otwarciem drzwi. Jaki tłum ludzi!
No... ja mam lidla obok miejsca pracy. W czwartki się tam rano nie chodzi, bo można stracić życie
Może zapamiętam
. Ja pod domem nie mam zbyt blisko (ze 3 km pieszo), więc bywam rzadko.
Mam pod pracą i w sumie byłem dziś trzeci raz (poprzednio po jakieś zapychacze), ale tym razem poszedłem po... lutownicę. Tyle razy już mi była potrzebna, że wreszcie kupiłem. I już mam pewność, że nie będę nic już musiał lutować
Mam pod pracą i w sumie byłem dziś trzeci raz (poprzednio po jakieś zapychacze), ale tym razem poszedłem po... lutownicę. Tyle razy już mi była potrzebna, że wreszcie kupiłem. I już mam pewność, że nie będę nic już musiał lutować
Lutowanie to była jedna z moich pierwszych pasji w szkole podstawowej. Skończyła się brutalnie jak jednego razu podkładka do lutowania (drewniana) zajęła się i matka kazała ojcu zabrać mi sprzęt.
Pozdrawiam, Tomek
loockas napisał(a):No... ja mam lidla obok miejsca pracy. W czwartki się tam rano nie chodzi, bo można stracić życie
Ciągle mam przed oczami obrazek sprzed chyba dwóch tygodni, w którym to gabarytowo większe, tudzież już spocone mimo rannej pory panie 50+ z ogromnym dekoltem grzebały w koszu z damskimi szortami. Chyba dziś nie zasnę.
Ja lutownic to mam chyba z 5. Ze 3 kolby, transformator i stacja. A jeszcze gazowa, przydaje się czasami jak nie ma dostępu do prądu. Stacja za 100zł, ale daje radę i chyba najlepiej się tym lutuje bo można sobie temp wyregulować. Do auta wolę transformator, bo kolbą już kilka razy dziurę w dywaniku wypaliłem 
Chciałbym hot aira, ale na moje potrzeby zakup trochę bezsensowny.
Chciałbym hot aira, ale na moje potrzeby zakup trochę bezsensowny.
nemi napisał(a):Akurat autobus należy wpuścić – art. 18. Autobus ma lewy kierunek = trzeba się zatrzymać.
Ale kij ma dwa końce – kierowca nie może wyjechać powodując zagrożenie. Więc włączenie kierunku i natychmiastowe ruszenie to zły sposób
Michał, na szczęście nie. Debilni kierowcy MPK zwykle drą ryje że mają pierwszeństwo, ale policja ZAWSZE sprowadza ich do parteru, ponieważ:
JohnnyB napisał(a):Umożliwienie włączenia to nie jest bezwarunkowe zatrzymanie się. na szczęscie jak piszesz, ów arykuł ma punkt 2 który jasno informuję że włączajac się do ruchu kierowca autobusu musi zachować należytą ostrożność i nie spowodować zagrożenia.
Bimbak napisał(a):bullet napisał(a):Bimbak napisał(a):O! Bulet motor kupił :d .... znaczy się hybrydę protezy i armatury łazienkowej
będąbo .... w zeszłym roku kupiłem ... i jakoś tak zeszło
![]()
to jest armatura z tradycjami
to jest armatura na skalę moich możliwości
Lepiej napisz czy nadal stuka :d
Stuka ... i wychodzi, że w tym silniku powinno cicho stukać.
Jedyne co mogło by być delikatnie ciszej, muszę zrobić regulację luzów zaworowych, np do (naj)niższych z dopuszczalnego zakresu. Gość powiedział, że jakby nie stukało (bez luzu) to zawór mógłby się nie domykać co groziło by np jego wypaleniem.
W każdym razie nie jest to nic czym trzeba sę niepokoić, można jeździć.
Po weekendzie wstawię go na regulację luzów to go może troszkę wyciszy.
Ostatnio edytowano 1 cze 2017, 11:43 przez bullet, łącznie edytowano 2 razy