Czateria...cd
Ja grałem kiedyś proste piosenki na elektroakustycznej ale teraz już bym chyba musiał opuszki przyzwyczaić od nowa 
Ja ostatnio grałem z wokalistą tego zespołu metalowego
. Jak on mi strasznie przeszkadzał
.
Ze dwa tygodnie później namówiłem ojca, żeby przyjechał do mnie z saksofonem – on oczywiście bladego pojęcia nie miał o utworach, które ja znam i miał iść na żywioł
.
Coś tam chwilę pograliśmy, okazało się, że większość utworów, które ja znam nie jest w tonacji saksofonu tenorowego, a w gruncie rzeczy najlepiej nam wyszło to:
ja melodię, ojciec sekcje wokalne. Wiecie jak to dobrze brzmi na saksofonie
.

Ze dwa tygodnie później namówiłem ojca, żeby przyjechał do mnie z saksofonem – on oczywiście bladego pojęcia nie miał o utworach, które ja znam i miał iść na żywioł
Coś tam chwilę pograliśmy, okazało się, że większość utworów, które ja znam nie jest w tonacji saksofonu tenorowego, a w gruncie rzeczy najlepiej nam wyszło to:
ja melodię, ojciec sekcje wokalne. Wiecie jak to dobrze brzmi na saksofonie

Nie daje się inwigilować
Tylko czekam aż ktoś wpadnie na pomysł obowiązkowego GPS i automatycznych mandatów za przekraczanie prędkości. Skorelować dwie dane w oparciu o GPS bardzo łatwo.
Stała pod ścianą prężąc kakao
loockas tanio nie jest ale pewnie warte swojej ceny 
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-c ... yM7Bp.html

No to co jest w tle robi wrażenie. Ciekawe czy to jakiś specyficzny komis, czy garaż maniaka samochodowego. Takie Clio w tej wersji, z tym wyposażeniem musiało w polskim salonie trochę kosztować...
Jednak byłem zbyt optymistycznie nastawiony do wizyty u weterynarza.
Pyknął tysiak. Kot ma przewlekłą chorobę dziąseł i usunęli mu część zębów. Chyba mnie uj jasny strzeli.
Pyknął tysiak. Kot ma przewlekłą chorobę dziąseł i usunęli mu część zębów. Chyba mnie uj jasny strzeli.
Jakież było moje zadowolenie rano kiedy zadzwoniłem do nich i okazało się że jednak mam ubezpieczenie u nich
Błotnik znalazłem za 250zł w Sieradzu.
Dopisano 22 lut 2017 19:56:
Nie myślałeś o eutanazji?
Dopisano 22 lut 2017 19:56:
radzi89 napisał(a):Jednak byłem zbyt optymistycznie nastawiony do wizyty u weterynarza.
Nie myślałeś o eutanazji?
Stała pod ścianą prężąc kakao
radzi89 napisał(a):Jednak byłem zbyt optymistycznie nastawiony do wizyty u weterynarza.
Poczekaj jeszcze trochę wpompujesz drugie tyle a potem weterynarz powie że trzeba uśpić...
Dziś Łopel się spsuł, wycieraczki jako punk spoczynku obrały pionową pozycje na szybie 

zigu18 napisał(a):Kurcze, ale tam masz płaski teren
Tylko tak na zdjeciu widac, od Szczytna na polnoc ciezko znaleźć plaski teren, a jeszcze na polnoc to juz wogole.
Gib napisał(a):No to nie ciekawie przy takiej pogodzie, po chwili nic nie widać.
Na szczęście działały tylko zatrzymywały się w takim miejscu zamiast przy podszybiu. Szybka wizyta u znajomego mechanika i wszystko działa a koszt naprawy 0zł. Lepsze to niż awaria wycieraczek w Ducato, tam przestała działać wycieraczka kierowcy przy największej ulewie jaką widziałem.