Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Tyle człowiek czyta na forum a życie to w końcu nie tylko samochód 
I w dodatku taki "kącik" umknął mi mojej uwadze.
Cóż. Odnosząc się wątku STUMBRAS'a to myślę, że w ostatnim roku bardzo ta marka podupadła.
Swojego czasu dość często owy trunek się u mnie lał w domu, ale ostatnimi czasy to nie to samo co było dwa – trzy lata temu.
U mnie nadal na zmęczenie czeka i tak przetrzebiony barek
Zwolennikiem win nie jestem wcale, ale każdy kogo raczę "Mogen David" stwierdza, że winko jest poprostu wyśmienite.
Dopisano 4 lis 2013, 21:41:
A oto ranking wódek z 2012 roku z LOGO.
Niedługo aura będzie sprzyjać wiec biorę się za testy... jak na chwilę obecną szukam Grey Goose bo nie miałem sposobności pić.
W sumie też żadna przyjemność wydać 2x180 złotych (bo w dwójkę do 0,7 to nie warto siadać
) i nic nie pamiętać 
Dopisano 4 lis 2013, 22:41:
Tak się jakoś zainspirowałem tymi cenami.
645PLN za 0,7 pojemności – szacunek.
http://www.sklep-ballantines.pl/Beluga_ ... -4644.html
I w dodatku taki "kącik" umknął mi mojej uwadze.
Cóż. Odnosząc się wątku STUMBRAS'a to myślę, że w ostatnim roku bardzo ta marka podupadła.
Swojego czasu dość często owy trunek się u mnie lał w domu, ale ostatnimi czasy to nie to samo co było dwa – trzy lata temu.
U mnie nadal na zmęczenie czeka i tak przetrzebiony barek
Zwolennikiem win nie jestem wcale, ale każdy kogo raczę "Mogen David" stwierdza, że winko jest poprostu wyśmienite.
Dopisano 4 lis 2013, 21:41:
A oto ranking wódek z 2012 roku z LOGO.
Niedługo aura będzie sprzyjać wiec biorę się za testy... jak na chwilę obecną szukam Grey Goose bo nie miałem sposobności pić.
W sumie też żadna przyjemność wydać 2x180 złotych (bo w dwójkę do 0,7 to nie warto siadać
Dopisano 4 lis 2013, 22:41:
Tak się jakoś zainspirowałem tymi cenami.
645PLN za 0,7 pojemności – szacunek.
http://www.sklep-ballantines.pl/Beluga_ ... -4644.html
- Od: 25 mar 2013, 00:51
- Auto: Mazda6 GH L8 2008
Ja polecam bułgarskie whisky Black Ram. Można się uchlać i nastepnego dnia głowa nie boli