World of Tanks
Nie ma to jak dostać pajdę za płacenie kradziona karta za gold do gry:–) szacun pod cela murowany;–)
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Co do OP to T57H to jest bardzo przegięty, takie 3 sztuki obok siebie i nie ma co wyjeżdżać raz już wyjechałem na taki komitet.
Pytanie dla ogarniętych, chiński 110 może konkurować z IS-3?
Pytanie dla ogarniętych, chiński 110 może konkurować z IS-3?
http://tank-compare.com/en/compare/110/ ... 55I446I181
Swego czasu Multi robił porównanie tych czołgów:
http://youtu.be/RjSUvTB4qbs
Słabe to porównanie ale może coś Ci pomoże.
Teraz przedni pancerze ISa3 ma się nieco zmienić.
Swego czasu Multi robił porównanie tych czołgów:
http://youtu.be/RjSUvTB4qbs
Słabe to porównanie ale może coś Ci pomoże.
Teraz przedni pancerze ISa3 ma się nieco zmienić.
Magician napisał(a):Teraz przedni pancerze ISa3 ma się nieco zmienić.
oraz wieża, ogólnie dostał nerfa
-
Fasola
Hevik nie potrzebuje golda
poza tym to nie jest czołg 1 linii, kiedy to pojmiecie?
Teraz niszczę wrogów t30
Gold'a z allegro –> jeśli ma się swojego, poleconego, sprzedawcę. Po transakcji dostaje się mail od WG, że konto doładowane czyli legalnie.
Dopisano 30 paź 2013, 08:48:
8.9 is coming
Teraz niszczę wrogów t30
Gold'a z allegro –> jeśli ma się swojego, poleconego, sprzedawcę. Po transakcji dostaje się mail od WG, że konto doładowane czyli legalnie.
Dopisano 30 paź 2013, 08:48:
8.9 is coming
adis555 napisał(a):Dla mnie absolutnie dyskwalifikacjną wartością 110 jest penetracji działa a w zasadzie jej brak.
By L9.
Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Pomyliłem 110 ze 112. Oczywiście że może konkurować ale takie rzeczy najlepiej sprawdzić na testowym co nam bardziej pasuje. Zobaczymy jak is3 teraz będzie wyglądał po pathu .
By L9.
a spróbuj nim pojeździć 
- Od: 30 wrz 2010, 10:19
- Auto: już nie Mazda :(
Ku mojemu zdziwieniu w 67 bitwie zrobiłem eMkę na IS3.

Jakie najlepiej wrzucić perki dla załogi? Dowódcy wybrałem żarówę ale nie wiem co reszcie zaaplikować. Kusi mnie dla ładowniczego dać Bezpieczne magazynowanie bo niemal w każdej bitwie pada magazyn amunicyjny. Czy lepiej naprawę dla wszystkich?

Jakie najlepiej wrzucić perki dla załogi? Dowódcy wybrałem żarówę ale nie wiem co reszcie zaaplikować. Kusi mnie dla ładowniczego dać Bezpieczne magazynowanie bo niemal w każdej bitwie pada magazyn amunicyjny. Czy lepiej naprawę dla wszystkich?
Złotym standardem u mnie jest
– żarówka
– strzelanie z półobrotu
– gładka jazda
– bezpieczne magazynowanie
II
Kamuflaż
III
Towarzysze
IV
to już jak kto lubi
W HT mobilnych skrzynka+mk+dosyłacz
W HT stojących osłona p/o-b
Ja dzisiaj dwie M wbiłem
Batman + T30
– żarówka
– strzelanie z półobrotu
– gładka jazda
– bezpieczne magazynowanie
II
Kamuflaż
III
Towarzysze
IV
to już jak kto lubi
W HT mobilnych skrzynka+mk+dosyłacz
W HT stojących osłona p/o-b
Ja dzisiaj dwie M wbiłem
lukias81 napisał(a):– strzelanie z półobrotu
bo Ty jesteś King Bruce Lee Karate Mistrz

kamuflaż na IS3 raczej odradzam, prędzej naprawa.
co do perków to ja polecam z racji przypadłości "ruskiego działa" takie umiejętności jak strzał z biodra
przyda się bezpieczne magazynowanie.
jeśli chodzi o wyposażenie to ja korzystam z zestawu: stabilizator, dosyłacz, naprowadzanie. zamiast naprowadzania można dać wentylację.
Radex napisał(a):kamuflaż na IS3 raczej odradzam, prędzej naprawa.
No wlasnie sie zastanawiam czemu nikt tej naprawy nie robi. Przeciez jak gaska padnie, to prawie trup.
Ja robie zarowe dowodcy, a reszta ma naprawe.
Dzięki panowie. Kumpel podrzucił mi filmik z oficjalnego kanału wota do filmiku o IS3 i zrobiłem tak jak tam radzili, że najlepiej dać naprawę na pierwszego perka. I moduły stabilizator, dosyłacz i lornetę co by być choć odrobinę mniej ślepym.
Zainstalowałem sobie team speaka i poszukuję jakichś niedrogich słuchawek. Pora chyba zobaczyć jak to jest grać w plutonie. Znajomy poleca takie coś jak Ozone Rage ST ale muszę nabyć coś o połowę tańszego bo szkoda mi pieniędzy jeżeli się okaże, że zagram kilka razy i potem sprzęt będzie leżał na półce.
Zainstalowałem sobie team speaka i poszukuję jakichś niedrogich słuchawek. Pora chyba zobaczyć jak to jest grać w plutonie. Znajomy poleca takie coś jak Ozone Rage ST ale muszę nabyć coś o połowę tańszego bo szkoda mi pieniędzy jeżeli się okaże, że zagram kilka razy i potem sprzęt będzie leżał na półce.