Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
wymieniłem dwie opony 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Podpisałem umowę kupna sprzedaży 
- Od: 24 mar 2008, 21:54
- Auto: Mazda 6 GG 2004 MZR-CD 136km
Mazda 6 GH 2011 2.2 Kirei 163km
Kolejne z rzędu (2) czyszczenie silniczka krokowego, montaż sportowych przewodów wn 
Buuu... Mazdy już nie ma...
matthies napisał(a):co prawda nie dzisiaj, tylko wczoraj, ale umyłem i nawoskowałem Megs Qucik Wax
WoW – efektowne...
Ja dziś przeczyściłem przepustnice z pozytywnym efektem – obroty stabilne jak moja Żona w uczuciach – OBY

Wymieniłem w końcu żarówki oświetlające tablice i zamówiłem kilka gratów do Madzi. Po weekendzie powinno być bardziej "męsko" 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
matthies napisał(a):nawoskowałem Megs Qucik Wax
Fotoszopem chyba też troszkę machnięte
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i ... i to chyba wszystko.

speedy30 napisał(a):Wymieniłem czujnik ABS PT i koniec wreszcie choinki na desce
Mnie chyba czeka coś podobnego.
Wczoraj malowałem zaciski

Przy zakładaniu gwintu zapomniałem włożyc łożysk, dziś je wlożyłem. Skręciłem 1 cm w dół i naprawiłem skrzypiącą maskę 
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Wybiłem szybe 
brencik napisał(a):MX6-CZARNY napisał(a):Wybiłem szybe
No i po co
Nie dała się inaczej otworzyć. Zepsuła się centralka na pilota od zamka centralnego. Dziś już założona nowa centralka i szyba z tego samego rocznika. A niestety wkładki w ge to straszna tragedia i żadna z nich ani drgnęła. A już jakiś czas temu myślałem o ich regeneracji....