Co jecie dziś na obiad ?
lukas7 napisał(a):Najlepsze są ruskie
tak jest

Ja dzisiaj na szybko ogarnąłem pizze....polecam gościa z youtube, ma niezłe przepisy. A ten na pizze – rewelacja!
Któryś raz z kolei robię pizze tym przepisem, dopasowuję to do mojego piekarnika (każdy trochę inaczej działa
trzeba wyczuć)...no i jest coraz lepiej! Smakuje mi bardziej niż w wielu knajpach 
A zrobiłem sobie z szynką parmeńską i rukolą (zabrakło tylko pomidorów koktajlowych)....palce lizać!
No a kluczem jest ser mozarella w kostkach (1 kostka na jedną pizzę – w biedronce koło 3 zł)
Któryś raz z kolei robię pizze tym przepisem, dopasowuję to do mojego piekarnika (każdy trochę inaczej działa
A zrobiłem sobie z szynką parmeńską i rukolą (zabrakło tylko pomidorów koktajlowych)....palce lizać!
No a kluczem jest ser mozarella w kostkach (1 kostka na jedną pizzę – w biedronce koło 3 zł)
male sprostowanie... nie kluczem tylko podstawa. bo pizza bez mozarelli to nie pizzaslisman napisał(a):kluczem jest ser mozarella
ps. ladnie Ci wyszlo aczkolwiek za krotko siedziala albo zbyt mala temperatura byla. nastepnym razem poczekaj az ser zacznie delikatnie sie przypiekac z wierzchu i ciasto bedzie mniej biale
Dokładnie
Na razie jestem w trakcie eksperymentowania, ale wychodzi coraz lepiej...a każda minuta w piekarniku ma znaczenie 
Podoba mi się w pizzeriach skład pizzy: sos, ser i np. szynka.
A w droższych jest: sos, mozarella, szynka, cebula i jakieś tam inne.....
Mozarella powinna być w każdej! Dlatego wolę sam robić
Podoba mi się w pizzeriach skład pizzy: sos, ser i np. szynka.
A w droższych jest: sos, mozarella, szynka, cebula i jakieś tam inne.....
Mozarella powinna być w każdej! Dlatego wolę sam robić
Pizza Kebab
Dla mnie najlepsza 
http://www.romb.org.pl
Sprzedam Mazde 5 1.8 benzyna z 2011r.
Sprzedam Mazde 5 1.8 benzyna z 2011r.
- Od: 14 cze 2012, 21:03
- Auto: Mazda 5 CW 1.8 116KM 2011r.
Mazda 3 BK 1.6B 2005 r.
Stag4,Barracuda,Alaska