Żeby nie bylo to była przegrana gra
World of Tanks
budyn-87 napisał(a):Radex ja tam prowincje grasz w cw ?
tak, wczoraj bronilismy "Bauchi", prowincja za 1200 golda należąca do sojuszników w afryce zachodniej. atakowali ją ruscy, ale pogoniliśmy im kota
a tak to wczoraj nic nie było grane oprócz tego bo jesteśmy osłonięci sojusznikami od północy, ale wskoczyliśmy na ich prowincję i idziemy na front, dziś będziemy atakować niemiecki klan 509GM.
z lewej strony mamy sojuszników a z prawej pakt o nieagresji więc skupiamy się na froncie z niemcami na północy i wykopujemy ich z mapy!!

obecnie zajmujemy 4 prowincje
aaaaa nie wiedzialem
Wy rozumiem atakujecie Tarabe? ale rozumiem że wrzucacie im dzisiaj żetony i jedziecie chociaż dziewiątkami żeby ubić im trochę czołgów?
no chyba że któryś z klanów obok Was ich atakuje?
Dopisano 28 kwi 2013, o 13:06:
my jesteśmy raczej "zregenerowani"
ja mam dostępne:
-is7
-batchat
-patton
-t110e5
-obiekt 261
edit: generalnie AK powinna sie bronic i nie atakowac Tych pod Wami. najpierw powinniscie Wy ich oslabiac albo klan PKP. chociaż Bóg jeden wie co tam uradzili na sojuszu dowódcy. aż takich informacji nie mam bo w sumie nie tyczą się naszego klanu, tak jak mówie... my idziemy do góry BIĆ NIEMCÓW, ostatnio nam to bardzo dobrze wychodzi

Wy rozumiem atakujecie Tarabe? ale rozumiem że wrzucacie im dzisiaj żetony i jedziecie chociaż dziewiątkami żeby ubić im trochę czołgów?
no chyba że któryś z klanów obok Was ich atakuje?
Dopisano 28 kwi 2013, o 13:06:
my jesteśmy raczej "zregenerowani"
ja mam dostępne:
-is7
-batchat
-patton
-t110e5
-obiekt 261
edit: generalnie AK powinna sie bronic i nie atakowac Tych pod Wami. najpierw powinniscie Wy ich oslabiac albo klan PKP. chociaż Bóg jeden wie co tam uradzili na sojuszu dowódcy. aż takich informacji nie mam bo w sumie nie tyczą się naszego klanu, tak jak mówie... my idziemy do góry BIĆ NIEMCÓW, ostatnio nam to bardzo dobrze wychodzi

z tego co sie oriętuje to my sie dzisiaj tylko bronimy wcześniej PKP I AK atakują ten VUK żeby na wszelki wypadek jak by mieli nas atakować będą maksymalnie osłabieni bo z resztą mamy sojusze
Dopisano 28 kwi 2013, 13:27:
edit: i wy ich podobno też macie atakować
Dopisano 28 kwi 2013, 13:27:
edit: i wy ich podobno też macie atakować

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
http://worldoftanks.eu/news/7134-specia ... -heavy-pl/
Od godziny 7:10 1 maja (środa) godziny 7:00 15 maja (środa) będziecie mogli korzystać z następujących bonusów w ramach oferty specjalnej „Duże i ciężkie”:
30% zniżki na zakup i przychody zwiększone o 30% dla następujących radzieckich czołgów ciężkich:
poziom VIII IS-3
poziom IX IS-8
poziom X IS-7
Magician napisał(a):Oooo może ja bym się sprężył i do ISa trzeciego spróbował doskoczyć? Tylko brakuje mi 46k expa
46.000 to tak na prawde mało tym bardziej że promocja trwa do 15 maja więc masz bardoz dużo czasu.
Przyjmując że zrobisz 10.000 expa dziennie to jest 4-5 dni