A tak normalnie to popijam sobie ten przysmak

www.mazdaspeed.pl
radzio1408 napisał(a):Niestety to piwko jest bardzo rzadko w mojej okolicy dostępne![]()
![]()
Ale strasznie je uwielbiam...
Po prostu dla mnie nie ma lepszego piwa
![]()
kubsztyk napisał(a):Eee, pitolisz. Wystarczy jechać do Lidla, a w Płocku jest nie jeden. Swoją drogą, rzeczywiście przyzwoite piwo.
enkai napisał(a):ze zdziwieniem zauważyłem, że jakoś tam mało chmielu jest.
enkai napisał(a):Czy czytacie skład umieszczony na etykietach piwa dostępnego w naszym przepięknym kraju?
spirytus z miodem w skali 1:1donleon napisał(a):Od jakiegoś czasu grypa u nas bardzo szaleje, więc zacząłem się zastanawiać, jaką profilaktykę zastosować. Niby łyknąłem dwa "żywczyki" po śniadanku, ale to może być mało skuteczne. Mam jeszcze pod ręką jakąś finlandię, tylko nie wiem, czy ją otwierać, bo to tylko 40% mimo wszystko, a poza tym trzeba będzie iść do pracy na noc. Może jutro zacznę się kurować śliwowicą-widziałem taką 72-procentową w pobliskim sklepie, ale też nie jestem pewien. Może coś doradzicie? Będę miał 2 dni wolne po tej nocy.
Xenocyd napisał(a):Ja wczoraj nastawilem swoje pierwsze piwo
enkai napisał(a):(...) że w tych drugich chmielu brak a jest w nich coś zamiast niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości