Pada śnieg, he
Ponoć ma być jeszcze zimniej. Wczoraj w nocy było -10 :/ trzeba sięewakuować do ciepłych krajów.
---------------------------
sklep led oświetlenie enegooszczędne żarówki wnętrza światła postojowe led w5w t10 t4w
sklep led żarówka power led gu10 smd 230V biała ciepła światła samochodowe
---------------------------
sklep led oświetlenie enegooszczędne żarówki wnętrza światła postojowe led w5w t10 t4w
sklep led żarówka power led gu10 smd 230V biała ciepła światła samochodowe
- Od: 10 sty 2012, 16:38
- Auto: Mazda CX7, 2008, Benzyna 2,3.
Magician napisał(a):w ciągu dnia było -15 i się pracowało na zewnątrz
W okolicach Gorzowa wczoraj było -7, a pracowało się na wysokości 10 metrów. Najgorsze było to, że towarzyszył mi wiaterek, który sprawiał wrażenie o wiele niższej temperatury.
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Barthez napisał(a):w Arłamowie było w miarę ciepło około – 22 , ale na szczęście ma się trochę ochłodzić bo ten upał ciężko wytrzymać
PS
dobrze że wiał taki rześki wiaterek
u mnie w nocy było ok -15 to jeszcze cieplej. gdybym wiedział przed wyjściem na zewnątrz to ubrałbym japonki i bermudki bo strasznie się spociłem w kurtce i spodniach
wiaterek też wiał to chociaż tyle
ale na szczęście ma się trochę ochłodzić i we środę ma być w nocy -27
Radex napisał(a): gdybym wiedział przed wyjściem na zewnątrz to ubrałbym japonki i bermudki bo strasznie się spociłem w kurtce i spodniach
Ja w tym tygodniu, jak już zaczęły się mrozy wsiadałem do autobusu miejskiego w Śródmieściu razem z jakimś księdzem. Ksiądz miał kurtę, pod kurtką sutannę, a na nogach... klapki.
No w Bieszczadach to normalne temperatury
w zimie a coś w tych sprawach od ponad 35 lat wiem
Ja swego czasu bez problemu bawiłem sie i potem chodziłem do szkoły i pracy przy – 25 do -33 max z tego co pamietam

Ja swego czasu bez problemu bawiłem sie i potem chodziłem do szkoły i pracy przy – 25 do -33 max z tego co pamietam

Grzyby napisał(a):Bo to zimowe wyposażenie Karmelitów Bosych

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Najważniejsze, że można powspominać i nauczyć się na swoich błędach 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Przeciez to normalna temperatura. Upałow ponizej -25 nie zapowiadaja.s i w y napisał(a):– 23 jajebie

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Wyglądasz bardziej jakbyś staną tyłem w kierunku armatki śnieżnej 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)