Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
W skrócie, to zakupiłem dziś OEM piórka na przód – zobaczymy jak będą się sprawować i jak długo oraz płyn do spryskiwaczy w koncentracie również OEM, a wszystko to po atrakcyjnej cenie – tak z ciekawości. Pozostałe opowiastki we własnym wątku już wkrótce zostaną przytoczone. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Witam Ja dziś byłem na przeglądzie jest

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Ja też robiłem przegląd dwa dni temu, facet był mile zaskoczony stanem auta hehehe
No i stówa w plecy
No i stówa w plecy
A ja miałem przegląd w tamtą sobotę i ogólnie mówiąc to porażka bo gość mi powiedział abym nawet nie wjeżdżał na kanał bo samochód jest za niski i musiał by coś opuszczać i mu się nie chce więc tylko ruszył kierownicą w prawo i lewo i stwierdził że wszystko sprawne 

@tomek@ napisał(a):A ja miałem przegląd w tamtą sobotę i ogólnie mówiąc to porażka bo gość mi powiedział abym nawet nie wjeżdżał na kanał bo samochód jest za niski i musiał by coś opuszczać i mu się nie chce więc tylko ruszył kierownicą w prawo i lewo i stwierdził że wszystko sprawne
no to cię wyh.... , gdyby sprawdził to byś wiedział co przypuszczalnie masz do wymiany na przykład w zawieszeniu
Umyłem Madzianne z zimowego brudu i wymieniłem pióra na przednią szybę 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
malkolm napisał(a):@tomek@ napisał(a):A ja miałem przegląd w tamtą sobotę i ogólnie mówiąc to porażka bo gość mi powiedział abym nawet nie wjeżdżał na kanał bo samochód jest za niski i musiał by coś opuszczać i mu się nie chce więc tylko ruszył kierownicą w prawo i lewo i stwierdził że wszystko sprawne
no to cię wyh.... , gdyby sprawdził to byś wiedział co przypuszczalnie masz do wymiany na przykład w zawieszeniu
O to się nie boję bo co 6mc jeżdżę sobie sprawdzić tak dla własnego bezpieczeństwa,ostatnio byłem we wrześniu i było wszystko na w najlepszym prządku także o to się nie martwię
zeskrobałem szron na zewnątrz i wewnątrz co umożliwiło mi prowadzenie auta 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
@tomek@ napisał(a):A ja miałem przegląd w tamtą sobotę i ogólnie mówiąc to porażka bo gość mi powiedział abym nawet nie wjeżdżał na kanał bo samochód jest za niski i musiał by coś opuszczać i mu się nie chce więc tylko ruszył kierownicą w prawo i lewo i stwierdził że wszystko sprawne
To się nazywa profeska xD

- Od: 6 lip 2010, 22:03
- Auto: Mazda 323f BA
A ja właśnie wróciłem z Przemyśla, auto stało od czwartku pod hotelem, nie tykane, dzisiaj rano pali na dyg
Kumpel dwuletnią Hondą accord dłużej kręcił hehehe.
Nie wiem ile było nocami ale poniżej -15 chyba, bo mi kule w gaciach o mało nie pozamarzały jak wracaliśmy z baletów
Nie wiem ile było nocami ale poniżej -15 chyba, bo mi kule w gaciach o mało nie pozamarzały jak wracaliśmy z baletów

a ja dziś odpaliłem pierwszy raz od poniedziałku za pierwszym razem, tylko że później zgubiłem osłonę silnika chyba za szybko jechałem