Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
HAHAHHAHAA no coment.... ja jutro pucuje swoją madziulkę : D w końcu do panny jadę : D i trzeba się dobrze prezentowac xD
<a jak> 
- Od: 6 lip 2010, 22:03
- Auto: Mazda 323f BA
adrian1989 napisał(a):HAHAHHAHAA no coment.... ja jutro pucuje swoją madziulkę : D w końcu do panny jadę : D i trzeba się dobrze prezentowac xD<a jak>
daruj sobie i tak nie zauważy pewnie
adrian1989 napisał(a):HAHAHHAHAA no coment.... ja jutro pucuje swoją madziulkę : D w końcu do panny jadę : D i trzeba się dobrze prezentowac xD<a jak>
Zamiast pucować, jedź wcześniej do panny. Może to doceni i wypuści Cię na browar

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Albo sama wypucuje Ci auto, a ty wypijesz browar
Następnym razem się postaram
bazyl wspaniały napisał(a):Nie liczy się, warunkiem jest osikanie koła conajmniej.
Następnym razem się postaram

umyłem jak zwykle,za chwilę chyba w środku posprzątam no i sprawdziłem stan oleju tak profilaktycznie 
@tomek@ napisał(a):... sprawdziłem stan oleju tak profilaktycznie
Co ty wiesz o... sprawdzaniu oleju

bazyl wspaniały napisał(a):Co ty wiesz o... sprawdzaniu oleju
tyle co Ty o quick detailer-że

@tomek@ napisał(a):bazyl wspaniały napisał(a):Co ty wiesz o... sprawdzaniu oleju
tyle co Ty o quick detailer-że,to ja wiem że Ty jesteś śpecem od sprawdzania oleju i go dolewania
jaki już lejesz?? rośliny?
![]()
Nie, smalec teraz
Na zimno jest w postaci stałej, więc nie bierze zanim się silnik rozgrzeje

Zrobiłem sobie przejażdzkę do Tarnobrzega i chłopaki wyciągnęli wgniecenia po jakichś kasztanach (rewelacja, nic nie widać) i wyczyściłem EGR (było srania, bo mi spinka łącząca zawór z rurą, wpadła do silnika
)

- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
Odkurzyłem i wyczyściłem wnętrze auta chusteczkami do kokpitu (mogę śmiało powiedzieć, że lepsze niż plak i na dłużej starczą), w madzi zawisł piękny leśny zapach, kupiłem też 2 ręczniki Jan Niezbędny z mikrofibry do osuszania 
- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
Wymalowałem wczoraj felgi zimowe i pasuje sie pomału rozgladnąć za jakimiś oponkami na zime
a Dziś mycie i sprzątanie w srodku, póki ładna pogoda i można coś porobić 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r