Ogłoszenie z ALLEGRO....
Wstawiam sam tekst bo link z allegro i tak by wygasł za miesiąc a tekst kolesia WYMIATA
.............................................................................................
MAZDA 323 F NADWOZIE 91r SILNIK 96r
Ubezpieczenie do 02-01-2009 przeglod do 2008-12-17
Pojemność silnika 1600 benzyna+instalacja LPG(2004-06-13)butla jest zamontowana w kole zapasowym ma pojemność 45l (na koło zapasowe jest pokrowiec).Mazda ma spalanie (8l/100) gazu i (7l/100) benzyny , samochud ma zamontowane sportowe zawieszenie bardzo dobrze trzyma się na zakręntach . Sprzedaje samochud z powodu spalonego sprzegła ,braku recznego (trzeba chyba linke naciągnąć) i wgniecionych dzwi(dzwi bez szyby) szyba przednia leciutko ma stuczenie , niema listwy przy szybie , karosoria do poprawek , nowa pompa paliwowa w pdełku sprzegło spaliłem jak próbowałem wyciognąć mojego Jeep-a , dzwi wgniotłem Jeep-em jak prubowałem wyjechać z rowó.Nie naprawiam autka bo niestac mnie na utrzymanie dwuch samochodów pozdrawiam Sebastaian
ps. Wszystkie czesci znajdziesz na allegro sprzegło okoł 200 z przesyłką a dzwi oko 80 zł z przesyłka.
Wszelkie pytania prosze kierować na @ (
sebaoko@gmail.com)
MOGE SPRZEDAĆ TEŻ NA CZESĆI ALE NIE SZKODA? PROSZE NIE WCISKAĆ OPCJI"KUP TERAZ" PRZED WCZESNIEJSZYM KONTAKTEM
...................................................................................................
To jeszcze świeże ogłoszenie możecie się skusić