Ankieta – kto wpłaci składkę roczną 15 zł?
Skladka pojdzie na poczatek na domene dla klubu.
Potem zarzad (wybrany z najstarszych klubowiczow) zdecyduje co dalej z kasa która zostanie.
Prosze o wpisy w stylu: Wplace skladke.
Ja wplace.
Potem zarzad (wybrany z najstarszych klubowiczow) zdecyduje co dalej z kasa która zostanie.
Prosze o wpisy w stylu: Wplace skladke.
Ja wplace.
Ostatnio edytowano 19 lis 2003, 19:51 przez Zombi, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Ja moge wpłacić, a ponadto coś załatwić z reszty klubowych pieniędzy jeśliby takie zostały (gadżety, koszulki, długopisy etc.), pozatym dla ludzi którzy wpłacą proponuję wszystkie klubowe zakupy po kosztach materiałów i przesyłki a dla niepłacących powiedzmy z narzutem 20-30% który szedłby na cele klubowe. 
Ja deklaruje wplate. Niestety, zapowiada sie, ze rowniez moj slowacki serwer zrobi sie platny, wiec i swoja stronke bede musial przeniesc gdzies na polski platny serwer... Mam juz dosc corocznego szukania dla niej miejsca i kupy nerwow z przesylaniem pilkow. W kazdym razie chlopaki, lepiej wplacic te grosze i miec spokojna glowe i komfort. Taki, jaki daja nam nasze Madzie 
Zombi napisał(a):To zapisujesz sie do naszego klubu???
buhahahahhahhaha dobre, a może tak wreszcie skończymy z "waszymi" i "innymi" klubami i zrobimy to o czym wszyscy po cichu myślą
Mam Mazde i wystarczy
Zombi zobaczysz ze przyjdzie czas, ze zajade Nia na spota... Obiecuje. A tymczasem wykladam $. Mysle, ze miedzy nami nie ma podzialow, w koncu sie trzymamy w jednej lidze. Mi na razie odpowiada obecna sytuacja, zaczynam sie tylko martwic o piep*** host.sk i swoja stronke. Ale to sie rozwiaze w najblizszym czasie.
Ja również wpłace (internetowy przelew najchętniej). Ustalmy tylko o jakich kwotach rocznie mówimy...
Co do reszty kasy ze skladki to hm... Nie wiem czy wole płacić duże składki i mieć "darmową" koszulkę, czy płacić małe i nie mieć koszulki, ew. zapłacić za nią oddzielnie. Może trzeba to przedyskutować. Zresztą zastanawiający jest aspekt Urzędu Skarbowego i jego lepkiej łapy.
Płacący składki na pokrycie domeny/serwera powinni dostawać konto pocztowe w domenie i dostęp do wybranych działów strony (download i etc). Dodatkową zachętą mogłyby właśnie być tańsze koszulki itd.
Co do reszty kasy ze skladki to hm... Nie wiem czy wole płacić duże składki i mieć "darmową" koszulkę, czy płacić małe i nie mieć koszulki, ew. zapłacić za nią oddzielnie. Może trzeba to przedyskutować. Zresztą zastanawiający jest aspekt Urzędu Skarbowego i jego lepkiej łapy.
Płacący składki na pokrycie domeny/serwera powinni dostawać konto pocztowe w domenie i dostęp do wybranych działów strony (download i etc). Dodatkową zachętą mogłyby właśnie być tańsze koszulki itd.
the right man in the wrong place...
No to dostana konto pocztowe i dostep do members, ubrania mam nadzieje Tomek zalatwi po kosztach a dla innych beda drozsze. A'propo konta to bedziesz musial podac swoje TCO. W koncu ty zalatwiasz domene.
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Witam!
15-20 zł mogę przeznaczyć na klub, tym bardziej, jeśli miałoby się to wiązać z posiadaniem fajnego konta mailowego!
Opowiadam się za tym, żeby składka była niska i nie zapewniała jakiś koszulek, naklejek, czy innych gadżetów – te rzeczy powinny być dostępne dla członków (najlepiej po kosztach), według ich uznania i zapotrzebowania...
Do klubu jeszcze się nie zgłosiłem, zrobię to w najbliższym czasie, liczę na przyjęcie :wink:
Pozdrawiam!
Bartek
15-20 zł mogę przeznaczyć na klub, tym bardziej, jeśli miałoby się to wiązać z posiadaniem fajnego konta mailowego!
Opowiadam się za tym, żeby składka była niska i nie zapewniała jakiś koszulek, naklejek, czy innych gadżetów – te rzeczy powinny być dostępne dla członków (najlepiej po kosztach), według ich uznania i zapotrzebowania...
Do klubu jeszcze się nie zgłosiłem, zrobię to w najbliższym czasie, liczę na przyjęcie :wink:
Pozdrawiam!
Bartek
- Od: 25 paź 2003, 21:13
- Auto: tymczasowo Civic