Grupy regionalne na forum MazdaSpeed
Witajcie,
wczoraj uruchomiliśmy nową opcję na forum MS – grupy regionalne – dzięki którym możecie sami dodawać się do listy osób z danego regionu oraz otrzymywać informacje o spotkaniach od Przedstawicieli Regionu.
Grupy działają na podobnej zasadzie jak grupy Klubowiczów czy Kandydatów, są jednak otwarte, a zapis wymaga jedynie akceptacji danego PR'a. Zapraszamy serdecznie do dodawania się, poszczególne grupy znajdziecie pod poniższym adresem:
=> http://forum.mazdaspeed.pl/groupcp.php
wczoraj uruchomiliśmy nową opcję na forum MS – grupy regionalne – dzięki którym możecie sami dodawać się do listy osób z danego regionu oraz otrzymywać informacje o spotkaniach od Przedstawicieli Regionu.
Grupy działają na podobnej zasadzie jak grupy Klubowiczów czy Kandydatów, są jednak otwarte, a zapis wymaga jedynie akceptacji danego PR'a. Zapraszamy serdecznie do dodawania się, poszczególne grupy znajdziecie pod poniższym adresem:
=> http://forum.mazdaspeed.pl/groupcp.php
Ostatnio edytowano 28 maja 2009, 00:37 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
A ja się tak nieśmiało zapytam. Gdzie Świętokrzyskie? 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał88 napisał(a):A ja się tak nieśmiało zapytam. Gdzie Świętokrzyskie?
Czuję się wywołany do odpowiedzi
Grupy jakie widać powołane zostały w oparciu o istniejące na forum/w Klubie regiony i ich przedstawicieli.
Niestety, świętokrzyskie "nie dorobiło się" jak dotychczas tabliczki jak i PRa (a szkoda) i w tej sytuacji nie ma go na liście.
Mam nadzieję, że dotychasowi, jak i nowo pojawiający się klubowicze z naszego regionu pozwolą w przyszłości na stworzenie Regionu z prawdziwego zdarzenia
Też mam taką nadzieję. Może w tym roku świętokrzyskie trochę bardziej się ożywi 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Mish napisał(a):są kujawy... pomorze... a kujawsko-pomorskie
Najpierw rzućcie okiem na Przedstawicieli Regionalnych – potem będzie łatwiej
Bajtek

Grzyby napisał(a):Grupy jakie widać powołane zostały w oparciu o istniejące na forum/w Klubie regiony i ich przedstawicieli.
Grzyby napisał(a):Najpierw rzućcie okiem na Przedstawicieli Regionalnych
Bajtek napisał(a):Grzyby u nas juz jeden pisal o zapisanie go do przedstawicieli opolszczyzny ale prezesi cicho siedzą i nic mu nie odpisali...
dokładnie wybraliśmy juz przedstawiciela (było głosowanie), w miare mozliwosci spotykamy sie liczną grupą opolską. Wiec Grzyby co trzeba zrobić by to weszło w życie?

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
bezy napisał(a):wybraliśmy juz przedstawiciela
a może przed takimi akcjami warto spytać co na to Zarząd?
Wyobraź sobie że z każdego większego miasta pisze osoba że wybrali sobie już przedstawiciela i "macie nam region zrobić". Lekka paranoja, prawda?
bezy napisał(a):Wiec Grzyby co trzeba zrobić by to weszło w życie?
Nie wiem. Napić się z prezesem? Poholować Fiata vice?
Poza tym, o takich rzeczach to raczej Klubowicze decydują
Grzyby napisał(a):Nie wiem. Napić się z prezesem? Poholować Fiata vice?
Poza tym, o takich rzeczach to raczej Klubowicze decydują
Na zlocie wybraliśmy 1 typa i on ma nas reprezentować....
Ta 1 osoba napisała do zarządu ale nie dostała odzewu....
Grzyby napisał(a):Wyobraź sobie że z każdego większego miasta pisze osoba że wybrali sobie już przedstawiciela i "macie nam region zrobić". Lekka paranoja, prawda?
Na tyle wszyscy jesteśmy rozgarnięci że nie piszemy wszyscy tylko wytypowana osoba więc niewiem po co nam na psyhe najeżdzasz....
- Od: 11 sie 2008, 21:11
- Auto: Mazda 6
Bajtek napisał(a):Na tyle wszyscy jesteśmy rozgarnięci że nie piszemy wszyscy tylko wytypowana osoba więc niewiem po co nam na psyhe najeżdzasz....
przeczytaj co napisałem
Grzyby napisał(a):przeczytaj co napisałem Nie ma tam słowa że piszą wszyscy ...
To było jednak podchwytliwe.... Ale i tak trzymam sie mojej wersji...
Jak narazie to ja nie mam do jakiej grupy sie zapisać... Zostane nie uszeregowany...
- Od: 11 sie 2008, 21:11
- Auto: Mazda 6
Sprawa grupy opolskiej zostanie wyjaśniona po zatwierdzeniu przez Mariusza Członkostwa ivo i gavvla.