Co wam sie nie podoba w klubie?

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez zAgatka » 21 maja 2007, 13:22

A ja w pełni rozumiem decyzje niektórych osób. Po prostu miarka się przebrała... Są pewne granice uczciwości których nie można przekroczyć. A co więcej to nie są brudy tylko prawda (to jak funkcjonuje ten klub) którą powinni poznać wszyscy pełnoprawni klubowicze.

SimoneuS mimo że Cię nie znam gratuluje dokonań... :)
Obrazek
Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
Forumowicz

Od: 28 mar 2006, 23:28
Auto: 323F 1.6 :)

Postprzez Grzyby » 21 maja 2007, 13:43

zAgatka napisał(a):Po prostu miarka się przebrała... Są pewne granice uczciwości których nie można przekroczyć. A co więcej to nie są brudy tylko prawda (to jak funkcjonuje ten klub) którą powinni poznać wszyscy pełnoprawni klubowicze.

Bardzo mnie to zainteresowało i chętnie dowiedziałbym się więcej na ten temat. Może być na pw lub w dziale dla klubowiczów.

mbmaster napisał(a):MazdaSpeedEx

ale to dotyczy tylko tych, którzy chociaż raz zapłacili składkę a nie tylko posiadali tabliczkę :P
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez zAgatka » 21 maja 2007, 14:04

Grzyby napisał(a):Bardzo mnie to zainteresowało i chętnie dowiedziałbym się więcej na ten temat. Może być na pw lub w dziale dla klubowiczów.

Wiesz PW -- to sie moze żle skończyć. Dzieł klubowiczów hmm. – chyba nie bardzo mi pasuje (chociaz pewnie jak za duzo powiem lub komuś sie nie spodoba to co myślę to i tak temat wyląduje w koszu.)
A wyjaśniać nie zamierzam bo każdy wie o co chodzi tzn każdy kto jest wyżej ponad przeciętną społecznoscia klubu.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Gość » 21 maja 2007, 14:23

Grzyby napisał(a):ale to dotyczy tylko tych, którzy chociaż raz zapłacili składkę a nie tylko posiadali tabliczkę

nie bądź złośliwy :]

Ja również uważam, że dział klubowiczów i PW to nie jest odpowiednie miejsce na wyjaśnianie spraw związanych z klubem (pomimo dostępu do działu), ponieważ klub tworzą także osoby które nie płacą składek i nie mają tabliczki "klubowicz" a czynnie uczestniczą w życiu Klubu nie od tygodnia czy dwóch... Ci, o których mowię również powinni mieć możliwość do uczestniczenia w rozmowach.

Tak jak napisała zAgatka nie ma sensu chyba nic pisać i wyjaśniać a tym bardziej poruszać tu ważnych spraw, bo wcześniej czy później – przeważnie wcześniej – sprawa znajdzie się w Koszu, albo w ogóle zniknie w przestrzeni Kosza nie odwiedzając wcale...

Całkowicie popieram powody decyzji Simoneusa, od dłuższego czasu można zauważyć szczegółnie na większych zlotach problemy z oragnizacją, finansami i nie tylko. Nie trzeba nawet na nich być, żeby o tym wiedzieć...
Nie chcę wypisywać konkretów – przytaczając myśl zAgatki – zainteresowani wiedzą o co chodzi.
Gość

Postprzez Grzyby » 21 maja 2007, 14:32

Sam dziękuję Simoneusowi za wkład w klub.

Co do decyzji – nie zamierzam jak inni komentować powodów – jego decyzja i tylko on wie co się kryje pod hasłami jakie rzucił.

Dziewczyny – z całym szacunkiem dla Was – nie można rzucać haseł i pisać że zainteresowani wiedzą o co chodzi.
A co z innymi czytającymi temat? Są nieważni? Nie powinni wiedzieć?
Jeśli nie zamierzacie pisać konkretów to bardzo Was proszę – wstrzymajcie się z jakimikolwiek komentarzami. Bo to co piszecie (takie właśnie niedomówienia) szkodzą chyba bardziej.

Z uśmiechem i bez złośliwości
pozdrawiam
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Gość » 21 maja 2007, 14:38

Ten temat nie jest odpowiednim tematem do wyjasniania takich spraw i pisania o konkretach (to było wtrącenie) i myslę, że za jakis czas powstanie taki właśnie "odpowiedni" oddzielny temat...
Gość

Postprzez Pit » 21 maja 2007, 14:43

Olcia napisał(a):...za jakis czas powstanie taki właśnie "odpowiedni" oddzielny temat...

...potem ze sprawcy tematu zrobi się idiotę posuwając się to świństewek w stylu publikacji prywatnych rozmów, następnie niewygodny projekt i ankietę ogłosi sie bezzasadną, następnym krokiem będzie unieważnienie ankiety a temat zostanie zamknięty bez wyjaśnienia i życie potoczy się dalej :) (fakt z przed kliku dni)
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 14:48 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez zAgatka » 21 maja 2007, 14:43

Grzyby napisał(a):Jeśli nie zamierzacie pisać konkretów to bardzo Was proszę – wstrzymajcie się z jakimikolwiek komentarzami. Bo to co piszecie (takie właśnie niedomówienia) szkodzą chyba bardziej.

Chcesz konkretów to ja masz....

Piotruś ale tak dalej być nie może...
Ja się zastanawiam nad założeniem pewnego wątku i naprawde się nie boję...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Pit » 21 maja 2007, 14:49

zAgatka napisał(a):Ja się zastanawiam nad założeniem pewnego wątku i naprawde się nie boję...

Zapraszam na GG, instytucja PW w tym Klubie została przez Five'a nazwana pieszczotliwie "Tajamnicą Globiszynela" <lol>
Forumowicz

Postprzez zAgatka » 21 maja 2007, 14:55

Piotrus GG mi niestety nie działa (ew. Skype) ale PW sprawdz.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Jerry » 21 maja 2007, 15:21

Olcia napisał(a):Całkowicie popieram powody decyzji Simoneusa, od dłuższego czasu można zauważyć szczegółnie na większych zlotach problemy z oragnizacją, finansami i nie tylko. Nie trzeba nawet na nich być, żeby o tym wiedzieć...

Olcia z całym szacunkiem skoro widziałaś jakieś niedociagnięcia na zlotach to czemu nigdy nie napisałas o tym tylko Twoje opinie zawsze były pozytywne??
To jedyne pytanie jakie zadam w tym temacie,a decyzji Szymona nie skomentuje.
Czekam na dalsze rezygnacjie co bardziej doświadczonych klubowiczów.
Szymon dzięki za współprace

Ravo RESPEKT!!
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez zAgatka » 21 maja 2007, 15:26

Jerry napisał(a):lcia z całym szacunkiem skoro widziałaś jakieś niedociagnięcia na zlotach to czemu nigdy nie napisałas o tym tylko Twoje opinie zawsze były pozytywne??

Proste --- Bo te złe i tak by zostały usunięte.....
Obrazek
Forumowicz

Postprzez dunia » 21 maja 2007, 15:36

a może tak drogie Panie i Panowie uszanujecie wątek Szymona i załozycie swój aby się obrzucać błotem wywalać żale, ploty i niedomówienia. Gratuluję wyczucia chwili.

Mimo że Szymona znam krótko i "prawie nie osobiście" to wiem jaki wkład pracy i czasu włozył w ten Klub.
Powodzenia :)
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez zAgatka » 21 maja 2007, 15:44

dunia napisał(a):a może tak drogie Panie i Panowie uszanujecie wątek Szymona i załozycie swój aby się obrzucać błotem wywalać żale, ploty i niedomówienia. Gratuluję wyczucia chwili.

Powiem Ci dunia tylko tyle że jak założymy nowy wątek to albo rozpęta sie burza, albo niewygodna sprawę się usunie jak to bywało. Tu jest bezpieczniej...

A co do żali pewnie, lepiej schować głowe w piasek i przytakiwac jak to jest wszystko fajnie organizowane jacy wszyscy są kochani i jak sie kochamy i dobrze bawimy w tym naszym bagienku.
Nie pierdziel takich głupot – Własnie te niedomówienia trzeba wyjaśnic bo dłużej tak nie może być. I nie tylko ja tak uważam....

Najlepiej by było w ogóle nic nie pisać prawda ....– niech wszyscy myśla jak jest fajnie ten klub skonstruowany, i najlepiej żeby nikt nic nie wiedział.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, 15:49 przez zAgatka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Gość » 21 maja 2007, 15:47

Jerry napisał(a):Olcia z całym szacunkiem skoro widziałaś jakieś niedociagnięcia na zlotach to czemu nigdy nie napisałas o tym tylko Twoje opinie zawsze były pozytywne??

Jeśli chodzi o samo "wrażenie" na zlotach to moja opinia była pozytywna – miło spędziłam czas, fajnie się bawiłam. A o innych rzeczach które mi się nie podobaja narazie nie zamierzam pisać bo nie widzę w tym sensu. Temat znając życie znajdzie się w koszu, albo wszyscy po mnie pojadą delikatnie mówiąc, więc po co... tak jak napisałam wcześniej może za jakiś czas coś takiego się pojawi.

dunia napisał(a):a może tak drogie Panie i Panowie uszanujecie wątek Szymona i załozycie swój aby się obrzucać błotem wywalać żale, ploty i niedomówienia.

to może do kosza całą resztę... ??

ehhh
Gość

Postprzez dunia » 21 maja 2007, 15:53

Bezpieczniej? a co to Afganistan??? nie żartuj, nie mamy po 5 lat.....

A co do żali pewnie, lepiej schować głowe w piasek i przytakiwac jak to jest wszystko fajnie organizowane jacy wszyscy są kochani i jak sie kochamy i dobrze bawimy w tym naszym bagienku

dunia napisał(a):załozycie swój aby się obrzucać błotem wywalać żale

PS. Ja nie wdzięcze się na spotkaniach do nikogo, nie mówię że go kocham i jak jest fajnie. Takiego syfu rozdrapywanego w każdym wątku i przy każdej okazji dawno nie było. Ale nie uczestniczę w każdym spocie więc nie mam okazji...
Ale skoro to wasza metoda na wyjasnianie, prosze bardzo....– ale mówiąc ktoś, gdzieś, komuś itd. to w ten sposób tego się nie da załatwić. Dlatego proponuję

dunia napisał(a):załozycie swój aby się obrzucać błotem wywalać żale, ploty i niedomówienia.
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez Gość » 21 maja 2007, 15:55

Żebyście się nie zdziwili...
Gość

Postprzez Jerry » 21 maja 2007, 15:57

Olcia napisał(a):Żebyście się nie zdziwili...

Olka co to ma być???Straszysz kogoś??

Temat został podzielony i pi&^%$*&%$cie sobie tu ile wlezie.
Od tematy Szymona WARA z takimi postami!!
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Pit » 21 maja 2007, 15:59

hehe post duni chyba się leciutko porozjeżdżał :P
Forumowicz

Postprzez Gość » 21 maja 2007, 16:01

Jerry napisał(a):i pi&^%$*&%$cie sobie tu ile wlezie

No właśnie tak to wszystko jest traktowane, po co się udzielać pisać pretensje, lepiej napisać że jest wszystko fajnie i mieć święty spokój.
Gość