Konkurs Mazda i Kobieta 2012 – ankieta
Witam serdecznie,
Zapraszam do udziału w konkursie Mazda i Kobieta.
Przede wszystkim kilka informacji: głosujemy na 3 najlepsze według Was zdjęcia.
Ankieta wygaśnie 28 września, więc macie 7 dni na udział w konkursie.
Chciałabym dodatkowo poinformować, że kolejna tura konkursu fotograficznego odbędzie się pod hasłem Mazda w barwach jesieni.
pozdrawiam zoom-zoom,
Ania
Zapraszam do udziału w konkursie Mazda i Kobieta.
Przede wszystkim kilka informacji: głosujemy na 3 najlepsze według Was zdjęcia.
Ankieta wygaśnie 28 września, więc macie 7 dni na udział w konkursie.
Chciałabym dodatkowo poinformować, że kolejna tura konkursu fotograficznego odbędzie się pod hasłem Mazda w barwach jesieni.
pozdrawiam zoom-zoom,
Ania
-
Ania_TM
Ania bardzo Cie proszę uporządkuj odpowiednio kolejność zdjęć oraz ich autorów, ponieważ w tym momencie wszystko jest porozrzucane i tak naprawdę trudno jest dojść, która fotka jest czyjego autorstwa! Najlepiej jakby pomiędzy zdjęciami był jakiś minimalny odstęp...
piterus87 napisał(a): tak naprawdę trudno jest dojść, która fotka jest czyjego autorstwa!
Pierwsza fotka i od razu można zobaczyć kto jest jego autorem, dalej lecimy tak samo. Pod zdjęciem jest autor, ja nie widzę problemu
piterus87 napisał(a):Najlepiej jakby pomiędzy zdjęciami był jakiś minimalny odstęp...

Dopisano 21 wrz 2012, 21:02:
rclmati napisał(a):Pierwsza fotka i od razu można zobaczyć kto jest jego autorem
Dokładnie

-
miro62
hehe, ale fakt faktem jest trochę trudno ogarnąć kolejność fotek przez to pomieszanie numerów
dzisiaj jakiś strasznie problematyczny dzień, ale już nie długo na szczęście gdyż iż ponieważ zaczął się weekend!
OGIEŃ!

Ostatnio edytowano 21 wrz 2012, 21:06 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz
Radex napisał(a):hehe, ale fakt faktem jest trochę trudno ogarnąć kolejność fotek przez to pomieszanie numerówdzisiaj jakiś strasznie problematyczny dzień, ale już nie długo na szczęście gdyż iż ponieważ zaczął się weekend!
OGIEŃ!
![]()
nooo serio
Idę po piwo
Ja tam patrzę na zdjęcie, numer, potem głos w ankiecie i po problemie.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Ania_TM
no niedziwie sie ze sa problemy z patrzeniem :p Taakie foty 
- Od: 31 maja 2011, 23:16
- Auto: Mazda 6
2.0 TS2 petrol
141 km
Tak jest!
- Od: 21 lis 2010, 00:25
- Auto: Mazda3 2.0 DISI 2011
Volvo XC70 2008
Poszły, powodzenia wszystkim uczestnikom