Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Coś się ta moja kandydatura przedłuża... 

loockas napisał(a):Ocenia się już. Sorry z racji urlopu miałem lekki poślizg. Po weekendzie dostaniesz odpowiedź
Spoko loko, wszystko rozumiem w koncu wakacje są

Czy ja też mogę starać się o przyjęcie do klubu?? Co muszę zrobić aby należeć do waszej społeczności?? 
Moje forum: www.forum.zelpin.pl
Moj nick po japońsku: Zkutanokito.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow,
- Od: 17 sie 2011, 10:41
- Auto: mazda 323C 1.3 16V
Zelpin napisał(a):Czy ja też mogę starać się o przyjęcie do klubu?? Co muszę zrobić aby należeć do waszej społeczności??
Przeczytać pierwszy post
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Przeczytałem i dowiedziałem się że musze odczekać 3 miesiące
Kapa. Za 3 miesiące spróbuję
Moje forum: www.forum.zelpin.pl
- Od: 17 sie 2011, 10:41
- Auto: mazda 323C 1.3 16V
Zelpin napisał(a):Przeczytałem i dowiedziałem się że musze odczekać 3 miesiące
a czy to jakiś problem? Będziesz miał chwilkę czasu na zapoznanie się z topografią forum i poznanie kilku fajnych ludzi – jeśli wykażesz się aktywnością
Barthez napisał(a):a czy to jakiś problem? Będziesz miał chwilkę czasu na zapoznanie się z topografią forum i poznanie kilku fajnych ludzi – jeśli wykażesz się aktywnością
bardzo dobrze mowisz
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Początkowo było małe zamieszanie w związku z osobami, które mają krotki staż. Teraz sprawa wygląda klarowniej.
Zgodnie z pkt 4 regulaminu klubu:
Tak więc zgłoszenie wysłać możesz. Z tym, że Twój okres kandydatury w tym momencie będzie trwał 3 miesiące.
Jesteś ze śląska czyli będziemy się widzieć na spotkaniach
BTW. Jutro zabieram się za podsumowanie poprzednich kandydatów. Proszę o cierpliwość. Kurcze coraz więcej roboty z Wami, zaczynam nie wyrabiać i się obijać
Zgodnie z pkt 4 regulaminu klubu:
Kandydatów na Klubowiczów obowiązuje 30-dniowy okres próbny, w czasie którego mają dowieść, że będą godnymi członkami i reprezentantami Klubu. Osoba starająca się o status Klubowicza, w chwili przyjęcia musi mieć za sobą minimum 3 miesięczny staż na forum.[...]
Tak więc zgłoszenie wysłać możesz. Z tym, że Twój okres kandydatury w tym momencie będzie trwał 3 miesiące.
Jesteś ze śląska czyli będziemy się widzieć na spotkaniach
BTW. Jutro zabieram się za podsumowanie poprzednich kandydatów. Proszę o cierpliwość. Kurcze coraz więcej roboty z Wami, zaczynam nie wyrabiać i się obijać
Siw-y napisał(a):A nie cztery?loockas napisał(a):okres kandydatury w tym momencie będzie trwał 3 miesiące.
Nie zrozumiałeś

tomekV6 napisał(a):Drugiejjestem żonaty
przecież wiesz
po jeden – żona rzecz nabyta

po dwa – aby mieć żonę wcale nie trzeba "nosić spodni" – czasami bywają dwie żony lub dwóch mężów
po trzy – to jest właśnie ta prawdziwa pierwsza męska decyzja
i do zobaczyska na spocie