Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Tak, masz rację. Tutaj ja dałem ciała i koledzy, którzy mają staż krótszy niż 3 miesiące mają o ten okres wydłużoną kandydaturę. Niestety wpadłem na to dopiero jak rozdałem tabliczki więc bez sensu je komuś odbierać. Sam się muszę przyzwyczaić do tego nowego regulaminu
Każdemu się zdarza nie zauważyć, każdy z nas jest tu człowiekiem, a i maszyny są nie omylne
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Pawciu&Elvii napisał(a):Po rozmowie i namyślezdecydowałem się i ja
Zgłoszenie poszło teraz nic tylko czekać
moje gratulacje Pawel...

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
radar88 napisał(a):Coraz nas więcej
Edit
Ok ja przeczytałem regulamin i wyczytałem że ktoś starający się o status klubowicza musi aktywnie uczestniczyć przez 3 miesiące...
Przepraszam kolegę:
Bombaq
Od: 28 cze 2011 14:11
Auto: Mazda 323F
Tu do 3 miesięcy to jeszcze sporo brakuje![]()
Cytuję:
Osoba starająca się o status Klubowicza, w chwili przyjęcia musi mieć za sobą minimum 3 miesięczny staż na forum.
viewtopic.php?t=116679
No własnie myślałęm że to jest przstrzegane i sam czekałem specjalnie, żeby po zakonczeniu okresu próbnego mieć już te 3 miesiące... Jak to jest?

pawcio1017 napisał(a):No własnie myślałęm że to jest przstrzegane i sam czekałem specjalnie, żeby po zakonczeniu okresu próbnego mieć już te 3 miesiące... Jak to jest?
Jeśli ktoś ukończy okres kandydatury przed zdobyciem 3-miesięcznego stażu na forum, wtedy kandydatura jest przedłużana, aż do osiągnięcia odpowiedniego doświadczenia. Można więc zostać kandydatem będąc na forum mniej niż 2 miesiące – regulamin tego nie zabrania, ale w żaden sposób nie wpłynie to na szybsze przyznanie członkostwa.
Przyznanie statusu kandydata Bombaq'owi jak najbardziej było w zgodzie z regulaminem. Jednak zanim będzie mógł starać się o status klubowicza, czekają go męki "kota" dłuższe o dwa miesiące
the right man in the wrong place...
a może na koniec niech będzie test ze znajomości historii miarki i swojego modelu 

tco_tm napisał(a):pawcio1017 napisał(a):No własnie myślałęm że to jest przstrzegane i sam czekałem specjalnie, żeby po zakonczeniu okresu próbnego mieć już te 3 miesiące... Jak to jest?
Jeśli ktoś ukończy okres kandydatury przed zdobyciem 3-miesięcznego stażu na forum, wtedy kandydatura jest przedłużana, aż do osiągnięcia odpowiedniego doświadczenia. Można więc zostać kandydatem będąc na forum mniej niż 2 miesiące – regulamin tego nie zabrania, ale w żaden sposób nie wpłynie to na szybsze przyznanie członkostwa.
Przyznanie statusu kandydata Bombaq'owi jak najbardziej było w zgodzie z regulaminem. Jednak zanim będzie mógł starać się o status klubowicza, czekają go męki "kota" dłuższe o dwa miesiące.
i wszystko jasne

Moim zdaniem trochę to jest dziwne, ponieważ regulamin mówi wyraźnie że minimum 3 miesiące, po co komuś dawać plakietkę "Kandydat" zaraz po miesiącu,trzymać go z taką plakietką ileś czasu.... niech osoba zalogowana, wykaże się przez 3 miesiące,przyczepić plakietkę i dopiero rozpatrywać czy dana osoba faktycznie nadaje się na klubowicza.Moim zdaniem, skoro regulamin jest napisany to trzymajmy się go.
Nie obrażając nikogo, lecz wydaje mnie się że sporo osób otrzyma status klubowicza,kupi gadżety taniej nawet o 50%, posiedzi troszkę jeszcze na forum i zniknie jak kamień w wodę, oczywiście są tu takie osoby które faktycznie udzielają się w życie klubu i jest je widać tak jak np Rafał (boczek), lecz są osoby które mają postów 30 i już są kandydatami
. Troszkę to dziwnie a za razem śmiesznie wygląda. Porównując np Forum Audi80 aby nadać ogłoszenie sprzedam samochód trzeba mieć minimum 25postów i nie nada inaczej.
Dobrze że klubowiczem można zostać za Free, lecz myślę że powinny być jakieś sztywne zasady, osoby proszące o nadanie statusu klubowicza powinny się wykazać,pokazać że potrafią pomóc, zobaczyć jak się wykazują w działach tematycznych
Takie jest moje zdanie, oczywiście proszę tego nie brać do siebie, nikogo nie chcę urazić w żaden sposób,lecz po krótszym zastanowieniu przychodzi myśl że w tym troszkę prawdy jest.
Pozdrawiam
Nie obrażając nikogo, lecz wydaje mnie się że sporo osób otrzyma status klubowicza,kupi gadżety taniej nawet o 50%, posiedzi troszkę jeszcze na forum i zniknie jak kamień w wodę, oczywiście są tu takie osoby które faktycznie udzielają się w życie klubu i jest je widać tak jak np Rafał (boczek), lecz są osoby które mają postów 30 i już są kandydatami
Dobrze że klubowiczem można zostać za Free, lecz myślę że powinny być jakieś sztywne zasady, osoby proszące o nadanie statusu klubowicza powinny się wykazać,pokazać że potrafią pomóc, zobaczyć jak się wykazują w działach tematycznych
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
loockas napisał(a):Grupa osób którym skończył się okres kandydatury poczatkiem lipca również proszona jest o cierpliwość. Tabliczki i powiadomienia rozdam początkiem sierpnia ponieważ w lipcu obowiązywała by Was jeszcze składka, a to by było nie fair w stosunku do Was. Szkoda Waszych pieniędzy.
radar88 napisał(a):niech osoba zalogowana, wykaże się przez 3 miesiące,przyczepić plakietkę i dopiero rozpatrywać czy dana osoba faktycznie nadaje się na klubowicza.
Niby masz rację. Ale zauważ, że jak dana osoba ma już plakietkę to bardziej rzuca się w oczy. Teraz główne zdanie w sprawie naboru ma PR danego regionu i ważne jest żeby wiedział o swoich kandydatach. Jednak będę się starał nie rozdawać plakietki osobie z bardzo krótki stażem na forum, zgodnie z regulaminem. Tak jak pisałem, teraz po prostu popełniłem błąd.
Od razu zaznaczam, że pomimo 30 dniowego okresu próbnego jaki w tej chwili obowiązuje rzadko po tym czasie ktoś z miejsca dostaje klubowicza. Takie przypadki zdarzają się tylko wśród kandydatów dobrze znanych na forum i regionie. W innym wypadku przedłużam kandydaturę, która w sumie może trwać do 3 miesięcy. Na przełomie sierpnia/września mam zamiar również zabrać się za weryfikację obecnych klubowiczów. Przypominam, że status klubowicza przyznawany jest na rok czasu.
Witam , mozna sie dowiedziec kiedy zostanie wyjasniona sprawa mojej kandydatury
? Mam wrazenie , ze jakos bardzo dlugo to juz trwa 
radzi89 napisał(a):Witam , mozna sie dowiedziec kiedy zostanie wyjasniona sprawa mojej kandydatury? Mam wrazenie , ze jakos bardzo dlugo to juz trwa
Lookas ma urlop, także luz

-
Ania_TM
Teraz mam urlop, a wcześniej nie wysyłałem zaproszeń z racji zmiany regulaminu – szkoda waszych pieniędzy. Ale o tym już pisałem. Zajmę się wszystkim sukcesywnie od następnego tygodnia.
Moje zgłoszenie zostało wysłane 
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców – Colin McRae
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
https://www.facebook.com/AutospaLuxuryCarSpa/
-
Some say..
- Od: 8 mar 2010, 00:07
- Auto: była:626 GF FS '98,
6 GG LF '02
jest: , NC LF '06
Audi A3 8P '06
Moje zgłoszenie również poszło