Zgłoszenie wysłane
Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
LUM@K napisał(a):Witam ja też wysłałem już Zgłoszenie i liczę na akceptację.
Pozdrawiam LUM@K
No w końcu Adrianku i na Ciebie przyszła pora

Warmia i Mazury rosną 
No bo tu już dwóch panów GreXx i Lum@a się niecierpliwią 
Coraz nas więcej 
Edit
Ok ja przeczytałem regulamin i wyczytałem że ktoś starający się o status klubowicza musi aktywnie uczestniczyć przez 3 miesiące...
Przepraszam kolegę:
Bombaq
Od: 28 cze 2011 14:11
Auto: Mazda 323F
Tu do 3 miesięcy to jeszcze sporo brakuje
Cytuję:
Osoba starająca się o status Klubowicza, w chwili przyjęcia musi mieć za sobą minimum 3 miesięczny staż na forum.
viewtopic.php?t=116679
Edit
Ok ja przeczytałem regulamin i wyczytałem że ktoś starający się o status klubowicza musi aktywnie uczestniczyć przez 3 miesiące...
Przepraszam kolegę:
Bombaq
Od: 28 cze 2011 14:11
Auto: Mazda 323F
Tu do 3 miesięcy to jeszcze sporo brakuje
Cytuję:
Osoba starająca się o status Klubowicza, w chwili przyjęcia musi mieć za sobą minimum 3 miesięczny staż na forum.
viewtopic.php?t=116679
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Tak, masz rację. Tutaj ja dałem ciała i koledzy, którzy mają staż krótszy niż 3 miesiące mają o ten okres wydłużoną kandydaturę. Niestety wpadłem na to dopiero jak rozdałem tabliczki więc bez sensu je komuś odbierać. Sam się muszę przyzwyczaić do tego nowego regulaminu
Na pewno nikt nie ucierpi...
Przy okazji informacja dla nowych zgłaszających. Od jutra mam urlop i wszelkie zgłoszenia rozpatrzę po powrocie. Przepraszam za opóźnienia.
Grupa osób którym skończył się okres kandydatury poczatkiem lipca również proszona jest o cierpliwość. Tabliczki i powiadomienia rozdam początkiem sierpnia ponieważ w lipcu obowiązywała by Was jeszcze składka, a to by było nie fair w stosunku do Was. Szkoda Waszych pieniędzy.
Na pewno nikt nie ucierpi...
Przy okazji informacja dla nowych zgłaszających. Od jutra mam urlop i wszelkie zgłoszenia rozpatrzę po powrocie. Przepraszam za opóźnienia.
Grupa osób którym skończył się okres kandydatury poczatkiem lipca również proszona jest o cierpliwość. Tabliczki i powiadomienia rozdam początkiem sierpnia ponieważ w lipcu obowiązywała by Was jeszcze składka, a to by było nie fair w stosunku do Was. Szkoda Waszych pieniędzy.