Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
ravo napisał(a):Na pewno niezostanie zmniejszona, wygrała opcja stowarzyszenia zamiast zniesienia składek.
Ot i masz odpowiedź
-
Fasola
Tak, doszło. Przepraszam ale ostatnio musiałem odłożyć klubową robotę na bok. Leń jestem, wiem
Obiecuję jutro się tym zając. Okres kandydatury oczywiście liczy się od dnia wysłania zgłoszenia.
Witam, zgłoszenie wysłane
Proszę tylko o potwierdzenie otrzymania
Pozdrawiam
P.S. Wielkopolska jest silniejsza niż się Wam wydaje... jest tu wieeele aut.
P.S. Wielkopolska jest silniejsza niż się Wam wydaje... jest tu wieeele aut.
- Od: 23 lis 2010, 00:32
- Auto: Była: Mazda 323F BA GT
2.5 V6 KL-ZE... J-Spec '96
Jest: Mazda MX-5
1.8 10 Anniversary
-
Fasola
Rowniez wyslalem zgloszenie
zobaczymy kiedy bedzie jakis odzew 
... <= PROSZĘ NIE WPROWADZAĆ CENZURY NA FORUM PUBLICZNYM!!!
Zresztą kto miał przeczytać to juz przeczytał
Teraz radzik wiesz o czym pisałem, ale staraj sie chętnie bym cie widział u boku jako moderatora [przyda sie ktos kto ma jednocześnie BK i BL], bo ja nie miałem ostatnio czasu (nadal mam go mało) i dostępu do forum...
Zresztą kto miał przeczytać to juz przeczytał
Teraz radzik wiesz o czym pisałem, ale staraj sie chętnie bym cie widział u boku jako moderatora [przyda sie ktos kto ma jednocześnie BK i BL], bo ja nie miałem ostatnio czasu (nadal mam go mało) i dostępu do forum...

Ostatnio edytowano 25 maja 2011, 22:45 przez CezaR83, łącznie edytowano 3 razy
A ja napisze tak :
Jestem dumny z tego, że jeżdżę Mazdą, że jestem klubowiczem i noszę koszulkę Mazdaspeed. Dzieki temu,że nalezę do klubu poznałem swoim przyjaciół, na których pomoc mogę liczyć w każdym momencie nie tylko w Krakowie ale i w Rzeszowie
. Za każdym razem odliczam dni do spota regionalnego by sie spotkać, pogadać i pożartować.
Pozdrawiam
Jestem dumny z tego, że jeżdżę Mazdą, że jestem klubowiczem i noszę koszulkę Mazdaspeed. Dzieki temu,że nalezę do klubu poznałem swoim przyjaciół, na których pomoc mogę liczyć w każdym momencie nie tylko w Krakowie ale i w Rzeszowie
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 25 maja 2011, 22:32 przez lukasz.b, łącznie edytowano 1 raz
sewo napisał(a):poszło zgłoszenie

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)