Konkurs 'Znawcy Mazd'
[cenzura]. jak dokladne? Czarna klapka wlewu od Mazdy MX5
lekko przyrdzewiala, z lewej strony.... tasma produkcyjna nr 4, japonczyki przed sniadaniem

lekko przyrdzewiala, z lewej strony.... tasma produkcyjna nr 4, japonczyki przed sniadaniem
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):jak dokladne? Czarna klapka wlewu od Mazdy MX5
pewnie chodzi o generacje...
NA z tego co wiem ma ładne chromowane korki ... to będzie od MX-5 NB
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
No i dzisiejszy konkurs mamy rozwiązany.
Bezapelacyjnie wygrał Puhcio i dzięki 2 poprawnym odpowiedziom zgarnia komplet dzisiejszych punktów – całe 7 sztuk.
Gratuluję.
Bajerku – MX-5 nie była produkowana tylko w jednej wersji rybko
To tak jakbyś powiedział, że jeździsz 323
P.S.
Jestem trochę rozczarowany. Poszło bardzo szybko i nie wziął udziału nikt nowy
Bezapelacyjnie wygrał Puhcio i dzięki 2 poprawnym odpowiedziom zgarnia komplet dzisiejszych punktów – całe 7 sztuk.
Gratuluję.
bajer0 napisał(a):[cenzura]. jak dokladne?
Bajerku – MX-5 nie była produkowana tylko w jednej wersji rybko
To tak jakbyś powiedział, że jeździsz 323
P.S.
Jestem trochę rozczarowany. Poszło bardzo szybko i nie wziął udziału nikt nowy
a bo ja pamietam dokladne oznaczenia..... ta mlodsza (po tej z otwieranymi liapmi
)
Ja proponuje wprowadzic pewne modyfikacje do konkursu. Gdyby Grzyby nadarzal odpowiadac, to pierwsza osoba, ktora zobaczylaby pytanie zdobyla by komplet punktow.... mysle, ze jednej osobie powinien przyslugiwac tylko jeden strzal (odpowiedz) inaczej jezeli ktos zajzy 5 minut pozniej, bedzie juz po ptokach... (tym bardziej przy pytaniach, gdzie sa 3 mozliwe odpowiedzi
)
Ja proponuje wprowadzic pewne modyfikacje do konkursu. Gdyby Grzyby nadarzal odpowiadac, to pierwsza osoba, ktora zobaczylaby pytanie zdobyla by komplet punktow.... mysle, ze jednej osobie powinien przyslugiwac tylko jeden strzal (odpowiedz) inaczej jezeli ktos zajzy 5 minut pozniej, bedzie juz po ptokach... (tym bardziej przy pytaniach, gdzie sa 3 mozliwe odpowiedzi
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):a bo ja pamietam dokladne oznaczenia..... ta mlodsza (po tej z otwieranymi liapmi )
to zapraszam na nauki tutaj http://www.mazdaspeed.pl/obsluga/oznaczenia.php
i tutaj
http://www.mazdaspeed.pl/modele/modele.php
Puhcio napisał(a):mam racje ?
nie
bajer0 napisał(a):Ja proponuje wprowadzic pewne modyfikacje do konkursu. Gdyby Grzyby nadarzal odpowiadac, to pierwsza osoba, ktora zobaczylaby pytanie zdobyla by komplet punktow.... mysle, ze jednej osobie powinien przyslugiwac tylko jeden strzal (odpowiedz) inaczej jezeli ktos zajzy 5 minut pozniej, bedzie juz po ptokach... (tym bardziej przy pytaniach, gdzie sa 3 mozliwe odpowiedzi )
Żadnych zmian nie będzie – za to postaramy się o inne pytania i lepsze foty
czyli bardziej jest to strzelanka: kto akurat bedzie na forum, gdy padnie pytanie ten ma punkty w kieszeni, zamiast konkurs wiedzy
czyli jutro walne trzy posty po sobie z trescia:
a)
b)
c)
i kilka punktow mam w kieszeni
a tak serio to wydaje mi sie, ze udzial by wzielo wiecej ludzi, gdyby konkursy nie rozstrzygaly sie w tak mikro czasie
Generalnie powinno byc mniej strzalow, a wiecej myslenia i szukania
..... nie wykluczam opcji, ze jestem w bledzie 
czyli jutro walne trzy posty po sobie z trescia:
a)
b)
c)
i kilka punktow mam w kieszeni
a tak serio to wydaje mi sie, ze udzial by wzielo wiecej ludzi, gdyby konkursy nie rozstrzygaly sie w tak mikro czasie
Kult – Park23
Kult – Park23
Grzyby napisał(a):postaramy się o inne pytania i lepsze foty
jeszcze coś?
Uczymy się – to dopiero początki.
Dalej będzie lepiej (mam nadzieję)
jacobs napisał(a):dla mnie głupie są te godziny, nie każdy wtedy może być przy kompie
to powiedz o której godzinie KAŻDY może być?
Jakoś jak był projekt konkursu to nie miałeś tego pomysłu
Koniec gadania – potem tu posprzątam.
Grzyby napisał(a):
Pytanie za 3pkt.
Jaką moc miał silnik w Maździe RX-7 Type R Bathurst?:
a. 280KM
b. 315 KM
c. 340 KM
Takie pytania sa troche bez sensu, 1 strona z googli po wpisaniu "RX-7 Type R Bathurst"
Power 280 bhp / 209 KW @ 6500 rpm
Jutro sprobuje sie podlaczyc do konkursu ;D
- Od: 4 mar 2006, 10:58
- Auto: MX-3 1.6 16V '95
Witam Państwa w kolejnej odsłonie naszego konkursu.
Mamy dzisiaj lekkie opóźnienie. Po części wynika z tego że byłem na piwku
, a po części z problemów z netem.
Ale już przygotowuję zestaw do wstawienia
Mamy dzisiaj lekkie opóźnienie. Po części wynika z tego że byłem na piwku
Grzyby napisał(a):Witam Państwa w kolejnej odsłonie naszego konkursu.
Mamy dzisiaj lekkie opóźnienie. Po części wynika z tego że byłem na piwku , a po części z problemów z netem.
gotowy
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Dzisiaj można zgarnąć aż 11 pkt. za komplet odpowiedzi (5 za pytanie + 5 za fotkę + 1 gratis za komplet).
Pytanie za 5 pkt.
Ile kosztowala w Polsce w 1993 roku nowa Mazda 626 GE FS w wersji podstawowej? Plus minus 10 mln zl.
I fotka też za 5 pkt.
Od jakiego modelu są światła na fotografii?
No to start
Pytanie za 5 pkt.
Ile kosztowala w Polsce w 1993 roku nowa Mazda 626 GE FS w wersji podstawowej? Plus minus 10 mln zl.
I fotka też za 5 pkt.
Od jakiego modelu są światła na fotografii?

No to start
70 MLN zł
Kult – Park23
Kult – Park23