Konkurs Fotograficzny 2015 – Wiosenne plenery – wyniki.
Rumcajs napisał(a):poszło... głosowałbym deko inaczej, ale moja lepsza połowa przekonała mnie, że nie mam do końca racji.![]()
Mam podobnie – moja [lepsza (?)]... druga połowa śledzi bacznie konkursy foto razem ze mną i jak mam głosować, to zawsze się ten drobny retusz z jej strony trafi
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Ciągle się waham, bo mam 5 typów, a muszę wybrać 3... dziś wraca moja druga połówka ze swoim "głosem doradczym" to i pewnie zagłosować się uda 
BTW. stachan piszę kontrolnie – byłeś na forum o 5:46 (w sensie napisałeś powyższego posta) – przestawiłem button w profilu na "lato", więc powinno być ok
BTW. stachan piszę kontrolnie – byłeś na forum o 5:46 (w sensie napisałeś powyższego posta) – przestawiłem button w profilu na "lato", więc powinno być ok
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
No to się cieszę 
No i zagłosowałem w końcu – wybór nie był łatwy, bo miałem wytypowanych bezwzględnie 5 fotek a możliwość oddania tylko 3 głosów. No ale drogą selekcji negatywnej udało się wybrać "najlepszą wg mnie trójkę zdjęć" i dopełnić formalności. Teraz czekam niecierpliwie na wyniki, bo jestem ciekaw czy znów moje typy tak mocno pokryją się z czołówką jak ostatnio
No i zagłosowałem w końcu – wybór nie był łatwy, bo miałem wytypowanych bezwzględnie 5 fotek a możliwość oddania tylko 3 głosów. No ale drogą selekcji negatywnej udało się wybrać "najlepszą wg mnie trójkę zdjęć" i dopełnić formalności. Teraz czekam niecierpliwie na wyniki, bo jestem ciekaw czy znów moje typy tak mocno pokryją się z czołówką jak ostatnio
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Dlaczego tu są zdjęcia HDR,czy ja pomyliłem konkursy??
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)