www.mazdaspeed.pl
PeKa86 napisał(a): Dwa pozostale glosy poszly na fotki nr 11 i 15 A niech wiedza, ze mi sie podobaly
Maniekvip napisał(a): Jak by nie było jedyna wiosna na podium więc chylę czoła
pawcio1017 napisał(a): Mam tylko nadzieję że w konkursie Mazda i Kobieta nie będzie takich akcji i nikt nie wrzuci foty Mazdy i kobietą z brodą
matthies napisał(a):ode mnie też dostałeś
pawcio1017 napisał(a):Maniekvip napisał(a): Jak by nie było jedyna wiosna na podium więc chylę czoła
Jedyna to może nie, ale rzeczywiście jedna z niewielu. Ba – niektóre zdjęcia nawet mi bardziej jesień przypominają niż wiosnęMam tylko nadzieję że w konkursie Mazda i Kobieta nie będzie takich akcji i nikt nie wrzuci foty Mazdy i kobietą z brodą
![]()
Graty dla zwycięzców!
Maniekvip napisał(a):pawcio1017 napisał(a):Maniekvip napisał(a): Jak by nie było jedyna wiosna na podium więc chylę czoła
Jedyna to może nie, ale rzeczywiście jedna z niewielu. Ba – niektóre zdjęcia nawet mi bardziej jesień przypominają niż wiosnęMam tylko nadzieję że w konkursie Mazda i Kobieta nie będzie takich akcji i nikt nie wrzuci foty Mazdy i kobietą z brodą
![]()
Graty dla zwycięzców!
Sorki źle spojrzałem myślałem że miejsce 3 ma nr.8 a tam wiosny zupełnie brak.
Zwycięzca i trzecie miejsce jak najbardziej wiosenne, natomiast drugie miejsce lipa wielka to na moim jest więcej wiosnyaczkolwiek ogólnie fotka ładna szkoda, że nie na temat
Wojtek napisał(a):i tak ujęcie jest super
Tura IV – Mazda przy zachodzie słońca – od 2 do 7 czerwca 2014 r.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości