Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez AmRoZ » 27 kwi 2012, 12:47

Obrazek

wieczorem wystartujemy z fejsem ostro ... ;)
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez Lulka » 27 kwi 2012, 12:54

AmRoZ napisał(a):Obrazek

wieczorem wystartujemy z fejsem ostro ... ;)

mi się podoba :D

trzeba przycisnąć, i być może odezwać się do firm które wspomagały nas w zeszłym roku :D

na 70% odwiedzi nas Superstacja :D i zrobi krótki materiał :D
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez nell8 » 29 kwi 2012, 02:28

Hej :)
Kto chętny żeby pojechać ze mną do ośrodka w Konstancinie w poniedziałek? :> Tak koło południa, bo oni pracują do 15.30.
Na miejscu będzie Kierownik, więc będzie można z nim porozmawiać. On się już w ogóle wstępnie zaangażował w naszą akcję, szuka możliwości załatwienia różnych gadżetów dla dzieciaków itp. :) Poza tym ma doświadczenie w prowadzeniu tego typu akcji, więc myślę, że mógłby nam trochę pomóc :)
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez AmRoZ » 29 kwi 2012, 09:23

ja niestety pracuje do 21 ... porozmawiaj proszę z Maćkiem jest w wawie więc powinno się udać mu wyrwać z roboty i tam podjechać z Tobą ....
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 29 kwi 2012, 20:53

nell8 napisał(a):Kto chętny żeby pojechać ze mną do ośrodka w Konstancinie w poniedziałek? :> Tak koło południa, bo oni pracują do 15.30.

AmRoZ napisał(a):porozmawiaj proszę z Maćkiem jest w wawie więc powinno się udać mu wyrwać z roboty i tam podjechać z Tobą ....

W poniedziałek mam inspekcję Zarządu Dróg Miejskich. Najgorsze jest to że nie wiem o której godzinie a muszę być przy tym obecny :| W innym przypadku na pewno bym podskoczył.
Nie można tam podjechać 7.05 ? Wtedy myślę że będzie mi łatwiej :)
Szalotka

Postprzez nell8 » 29 kwi 2012, 22:41

Gromaciek -myslałam, że Ty masz wolne w poniedziałek... :/
No, ale skoro nie to może w środe byśmy pojechali??
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 29 kwi 2012, 22:58

nell8 napisał(a):No, ale skoro nie to może w środe byśmy pojechali??

To już prędzej. Jesteśmy w takim razie in touch :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 30 kwi 2012, 10:27

ja nie dam rady... :( kibluję w pracy do 18 :(
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 7 maja 2012, 20:55

Pytanko do organizatorów, czy ktoś był dzisiaj z nell na spotkaniu? czy ktoś coś działa czy ktoś coś robi i wiemy coś więcej niż przed majówką?? nie chce nic mówić że czasu coraz mniej a w dalszym ciągu nic nie wiemy ani nie idziemy do przodu stoimy w miejscu ... nie muszę chyba pisać że obawiam się co do powodzenia tegorocznej akcji ?
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Lulka » 7 maja 2012, 21:40

AmRoZ napisał(a):Pytanko do organizatorów, czy ktoś był dzisiaj z nell na spotkaniu? czy ktoś coś działa czy ktoś coś robi i wiemy coś więcej niż przed majówką?? nie chce nic mówić że czasu coraz mniej a w dalszym ciągu nic nie wiemy ani nie idziemy do przodu stoimy w miejscu ... nie muszę chyba pisać że obawiam się co do powodzenia tegorocznej akcji ?

szkoda że nell nic nie powiedziała że dziś jedzie bo dziś to akurat mogłam pojechać :(

moim zdaniem takie kręcenie z miejscem jest bez sensu ... i szkoda że tak się dzieje ...niech Maciek podejmie decyzję bo nie ma co się wahać... pora działać.... ja też mam wielkie obawy ...czasu coraz mniej o akcji cisza...

Andrzej ruszyłeś z Fejsem?
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 8 maja 2012, 10:27

a z czym mam ruszyć na fejsie jak nic konkretnego nie wiadomo ... po drugie fejs jest tylko miejscem informacyjnym na temat postępów z przygotowań co do imprezy a póki co Maciek załatwił rembertów i cisza, ja dalej nic nie wiem na temat tego co ma się odbyć na terenie miejsca spotkania z dzieciakami, póki co widzę że na 100% tylko ja załatwiłem autko jako atrakcję dla dzieciaków, ja powiedziałem że w tym roku nie dam rady zająć się organizacją tylko mogę delikatnie pomóc, uważam że warto podjechać do Konstancina zorientować się co wlaściciel ośrodka ma do zaoferowania bo jak Nell mówiła ma pomysły i chce pomóc również sam od siebie dzieciakom więc warto że tak powiem brzydko to wykorzystać może coś ciekawego jest wstanie załatwić, jest tam miejsce w razie gdyby pogoda nie wypaliła a to też trzeba brać pod uwagę Nell chce tam jutro jechać MACIEK lub LULU proszę o skontaktowanie się z nell i podjechanie tam, chce do końca tego tygodnia widzieć postęp w przygotowaniach ...

– co z balonami?
– co z watą cukrową ?
– co z klubem MX5 skontaktował się ktoś z nimi?
– czy mamy jakieś 100% dodatkowe rzeczy załatwione bo nie wydaje mi się ..
Obrazek
Forumowicz

Postprzez nell8 » 8 maja 2012, 10:46

Lulka napisał(a):szkoda że nell nic nie powiedziała że dziś jedzie bo dziś to akurat mogłam pojechać

Mówiłam Maćkowi. Niestety dla odmiany Maciek się nie odezwał i znowu nie pojechaliśmy. Ja nie mam po co tam jechać sama, bo byłam tam nie raz. Osobiście uważam, że miejscówka jest o niebo lepsza od wielkiego kawału placu w Rembertowie, na którym nic nie ma (a jak będzie padało to już w ogóle będziemy w d...) i za który trzeba jeszcze zapłacić 300zł...

AmRoZ napisał(a):MACIEK lub LULU proszę o skontaktowanie się z nell i podjechanie tam

Jakby co to ja mam czas codziennie. Trzeba tam tylko dojechać przed 15.00. Czekam zatem na info co robimy.

AmRoZ napisał(a):co z klubem MX5 skontaktował się ktoś z nimi?

W czwartek pojadę na spota i pogadam. Ale możesz być pewny, że taki jeden żółty mx na pewno będzie... ;)

AmRoZ napisał(a):czy mamy jakieś 100% dodatkowe rzeczy załatwione bo nie wydaje mi się ..

Z tego co wiem, to Justa (riśta) rozmawiała już z Karolą od zabaw z dziećmi, Dziewczyną od malowania dzieciakom buziek i Grillmenem – wszyscy wstępnie się zdeklarowali, że będą, tak jak w zeszłym roku :) Myślę, że Justa wkrótce potwierdzi nam te informacje oficjalnie i na 100% :>

ps. Wysłałam do GRU projekt smyczy, więc myślę, że już jest w trakcie realizacji <spoko>
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 8 maja 2012, 11:01

nell8 napisał(a): Trzeba tam tylko dojechać przed 15.00

I tu jest największy problem.

nell8 napisał(a):Mówiłam Maćkowi. Niestety dla odmiany Maciek się nie odezwał

Przecież mówiłem w Zgonie jaką mam akcję w pracy zaraz po majówce. Też dotyczącą dziecka.

nell8 napisał(a):Czekam zatem na info co robimy.

Na spocie dzisiaj pogadamy o tym i wybierzemy dzień w którym się podjedzie i kto pojedzie.
Musi to być w tym tygodniu.
Szalotka

Postprzez Lulka » 8 maja 2012, 11:04

watę cukrowa miał ogarnąć Maciek :)

Nell mogę jutro z Tobą pojechać, tylko muszę wiedzieć o której ... skoro tam nie trzeba nic płacić to byłoby git :D pasuje Tobie jutro o 13:30-14:00 ??

byłam na spocie MX 5 w miniony czwartek ale nie pomyślałam żeby z nimi pogadać :) nasza mx5 tyż będzie :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Szalotka » 8 maja 2012, 11:11

Lulka napisał(a):watę cukrowa miał ogarnąć Maciek :)

W dniach 30.04 do 3.05 nie był obecny. Pózniej nie wiem bo mnie nie było.
Jak go przytne w tym tygodniu do od razu atakuję ;)
Szalotka

Postprzez GRU » 8 maja 2012, 13:46

Witojcie

Koło 20.05.2012 zostaną wysłane smycze do nell ( podone co robiliście w zeszłym roku, projekt ma nell, wstaw na forum jak możesz ) Ilość jaką wam zasponsorowałem to 200sztuk myśle że będzie ok....
GRU

Postprzez Radex » 8 maja 2012, 13:49

GRU napisał(a):Witojcie

Koło 20.05.2012 zostaną wysłane smycze do nell ( podone co robiliście w zeszłym roku, projekt ma nell, wstaw na forum jak możesz ) Ilość jaką wam zasponsorowałem to 200sztuk myśle że będzie ok....

Brawo ! <spoko>
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez nell8 » 8 maja 2012, 18:25

gromaciek napisał(a):Na spocie dzisiaj pogadamy o tym i wybierzemy dzień w którym się podjedzie i kto pojedzie.
Musi to być w tym tygodniu.

Mnie nie będzie dziś na spocie. Proszę zatem o info, najlepiej SMS lub tel. co zostało ustalone. Z góry dziękuję <uklon>

Lulka napisał(a):Nell mogę jutro z Tobą pojechać, tylko muszę wiedzieć o której ... skoro tam nie trzeba nic płacić to byłoby git pasuje Tobie jutro o 13:30-14:00

Poczekajmy co gromaciek ustali na spocie. Jakby co to do Ciebie zadzwonię, jeśli nadal masz nr z początkiem 668 i końcówką 90 :> A jeśli nie to napisz mi proszę na PW :P A tak w ogóle to Ty też powinnaś chyba mieć mój nr :>

GRU napisał(a):projekt ma nell, wstaw na forum jak możesz

hmm... ni umim... <zawstydzony> Będzie niespodzianka, no prawie bo przecież te z zeszłego roku znacie :D

GRU napisał(a):zasponsorowałem to 200sztuk myśle że będzie ok

Supeeerrr! <spoko> Cieszę się bardzooo <jupi>
Forumowicz

Postprzez Lulka » 9 maja 2012, 07:11

GRU napisał(a): zasponsorowałem 200 sztuk

<jupi> <jupi> <jupi> super :D dzięki Gru :D to jeszcze spakuj kolegów w auto i przyjedźcie nas wesprzeć w dniu Dziecka :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez GRU » 9 maja 2012, 08:22

Lulka napisał(a):GRU napisał(a):
zasponsorowałem 200 sztuk

super dzięki Gru

Spoko jak mogę to zawszę pomogę.... Chetnie bym przyjechał ale raczej nie dam rady....
GRU