wieczorem wystartujemy z fejsem ostro ...
www.mazdaspeed.pl
AmRoZ napisał(a):
wieczorem wystartujemy z fejsem ostro ...
nell8 napisał(a):Kto chętny żeby pojechać ze mną do ośrodka w Konstancinie w poniedziałek?Tak koło południa, bo oni pracują do 15.30.
AmRoZ napisał(a):porozmawiaj proszę z Maćkiem jest w wawie więc powinno się udać mu wyrwać z roboty i tam podjechać z Tobą ....
nell8 napisał(a):No, ale skoro nie to może w środe byśmy pojechali??
AmRoZ napisał(a):Pytanko do organizatorów, czy ktoś był dzisiaj z nell na spotkaniu? czy ktoś coś działa czy ktoś coś robi i wiemy coś więcej niż przed majówką?? nie chce nic mówić że czasu coraz mniej a w dalszym ciągu nic nie wiemy ani nie idziemy do przodu stoimy w miejscu ... nie muszę chyba pisać że obawiam się co do powodzenia tegorocznej akcji ?
Lulka napisał(a):szkoda że nell nic nie powiedziała że dziś jedzie bo dziś to akurat mogłam pojechać
AmRoZ napisał(a):MACIEK lub LULU proszę o skontaktowanie się z nell i podjechanie tam
AmRoZ napisał(a):co z klubem MX5 skontaktował się ktoś z nimi?
AmRoZ napisał(a):czy mamy jakieś 100% dodatkowe rzeczy załatwione bo nie wydaje mi się ..
nell8 napisał(a): Trzeba tam tylko dojechać przed 15.00
nell8 napisał(a):Mówiłam Maćkowi. Niestety dla odmiany Maciek się nie odezwał
nell8 napisał(a):Czekam zatem na info co robimy.
Lulka napisał(a):watę cukrowa miał ogarnąć Maciek
GRU napisał(a):Witojcie
Koło 20.05.2012 zostaną wysłane smycze do nell ( podone co robiliście w zeszłym roku, projekt ma nell, wstaw na forum jak możesz ) Ilość jaką wam zasponsorowałem to 200sztuk myśle że będzie ok....
gromaciek napisał(a):Na spocie dzisiaj pogadamy o tym i wybierzemy dzień w którym się podjedzie i kto pojedzie.
Musi to być w tym tygodniu.
Lulka napisał(a):Nell mogę jutro z Tobą pojechać, tylko muszę wiedzieć o której ... skoro tam nie trzeba nic płacić to byłoby git pasuje Tobie jutro o 13:30-14:00
GRU napisał(a):projekt ma nell, wstaw na forum jak możesz
GRU napisał(a):zasponsorowałem to 200sztuk myśle że będzie ok
Lulka napisał(a):GRU napisał(a):
zasponsorowałem 200 sztuk
super dzięki Gru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości