Konkurs Fotograficzny 2011 – Tura V – ankieta
Poprawione, faraon i fasola mieli rozszerzenie duzymi, naprawiłem a ADHD mial rozdzielczość 10000x7500 i przeglądarki nie chciały tego wyświetlać więc zmniejszyłem do 5000x3750 i działa.
Przepraszam za błędy, było robione na szybko.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
ja mam ale do wstawionych zdjęć.
powinny być zrobione miniaturki a po kliknięciu dopiero powinien być odsyłacz do pełnowymiarowego zdjęcia, a nie zeskalowane pełnowymiarowe zdjęcia bo strona ładuje się bardzo długo a niektórzy mają wolny internet..
powinny być zrobione miniaturki a po kliknięciu dopiero powinien być odsyłacz do pełnowymiarowego zdjęcia, a nie zeskalowane pełnowymiarowe zdjęcia bo strona ładuje się bardzo długo a niektórzy mają wolny internet..
Widzewianka_TM napisał(a):poprawione, ale narobiłam zamieszania przy 1 konkursie![]()
a mi sie oberwalo... jak zapytalem...

Topaz napisał(a):Ponieważ pierwszy post został uzupełniony to swój usunąłem.
dzieki Topaz
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
WysoL napisał(a):Mozna poprawic kolejnosc zdjec ? Lista do glosowania nie zgadza sie z kolejnoscia listy zdjec :/
Mozna sie pomylic :/ Chyba ze to tylko ja tak mam bo juz pare piwek wypilem
Pzdr All
zgzdza sie... lista nie jest w kolejnosci alfabetycznej... tak jak lista oddawania glosow...
cale szczescie podpisy pod zdjeciami sie zgadzaja...
Arkana , Captur , Mii
Topaz napisał(a):Radex, tak własnie jestNic tu nie jest zeskalowane. Ładują się tylko miniatury, chcesz duże to klikasz. Ponieważ pierwszy post został uzupełniony to swój usunąłem.
My bad.
widocznie strasznie net mi mulił bo ładowały się masakrycznie długoooooo te miniaturki