Czekam i pozdrawiam
Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Witam, moje zgłoszenie poszło kilka dni temu...
Czekam i pozdrawiam
Czekam i pozdrawiam
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Barthek1983 napisał(a):Witam, moje zgłoszenie poszło kilka dni temu...

- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Przyszła pora i na mnie 
Mam tylko nadzieję, że jeszcze w tym roku ktoś przeczyta mojego maila zgłoszeniowgo, bo do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi...
Mam tylko nadzieję, że jeszcze w tym roku ktoś przeczyta mojego maila zgłoszeniowgo, bo do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi...
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Wybaczcie, ale od dwóch tygodni jestem w trakcie przeprowadzki, praca, po pracy remont, jeszcze netu nie mam w nowym mieszkaniu, a w pracy urwanie głowy, więc nie przeglądam maila.
Pod koniec przyszłego tygodnia, powinnam się definitywnie przenieść i wrócić do żywych.
Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości.
Pod koniec przyszłego tygodnia, powinnam się definitywnie przenieść i wrócić do żywych.
Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
siemka mam pytanie bo nie wiem tyle czytałem ale chyba za głupi jestem no jak dostać się do klubu wiem że czeba skłatkę wysłać , ale tego nie rozumie co czeba zrobić najpierw maila wysłać czy jak
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
a co tu skomplikowanego? wystarczy po prostu przeczytać to:Paweł27 napisał(a):siemka mam pytanie bo nie wiem tyle czytałem ale chyba za głupi jestem no jak dostać się do klubu wiem że TRZeba skłaDkę wysłać , ale tego nie rozumie co TRZeba zrobić najpierw maila wysłać czy jak
http://www.mazdaspeed.pl/index.php?id=7
tak jak tam jest napisane, składkę opłacasz dopiero po zgodzie dotyczącej przyjęcia do klubu.
decyzja ta może nastąpić po 3-miesięcznym okresie próbnym
dzięki chłopaki już wszystko wiem
moje głoszenie też dziś poszło
moje głoszenie też dziś poszło
dzięki CheZZy, mieszkałem ponad 19lat w niemczech niestety z pisaniem mam jeszcze trochę problemy i wiem że to niektórych w kurza, jak ja niektóry raz czytam co napisałem, to sam się wkurzam, ale będzie lepiej
spox
przez internet nikt nie wie ile mieszkałeś w reichu.
ewentualnie dodaj sobie w opisie że masz zaległości w j. polskim
z ciekawostek dodam ze możesz korzystać z korekty pisowni w okienku odpowiedzi na forum.
słowa które napisałeś źle podkreślane są na czerwono, jak klikniesz na to słowo prawym przyciskiem myszy wyskoczy Ci lista proponowanych słów bez błędów.
wybierasz z listy to co chciałeś i finito. nie musisz siedzieć ze słownikiem w ręku
na końcu wysyłasz post
pozdro
ewentualnie dodaj sobie w opisie że masz zaległości w j. polskim

z ciekawostek dodam ze możesz korzystać z korekty pisowni w okienku odpowiedzi na forum.
słowa które napisałeś źle podkreślane są na czerwono, jak klikniesz na to słowo prawym przyciskiem myszy wyskoczy Ci lista proponowanych słów bez błędów.
wybierasz z listy to co chciałeś i finito. nie musisz siedzieć ze słownikiem w ręku
na końcu wysyłasz post
pozdro
Proszę bez OT 
Kochani, kończę malować ostatnią ścianę, jestem już praktycznie rozpakowana, więc jest szansa, że jak nie dziś, to jutro nadrobię wszelkie zaległości z przyjęciami, które powstały przez moją przeprowadzkę
Dziękuję za cierpliwość
I przepraszam za utrudnienia.
Kochani, kończę malować ostatnią ścianę, jestem już praktycznie rozpakowana, więc jest szansa, że jak nie dziś, to jutro nadrobię wszelkie zaległości z przyjęciami, które powstały przez moją przeprowadzkę
Dziękuję za cierpliwość

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Bacon napisał(a):Heh ja również czekam
a na co czekasz?
a byłeś na jakimś spocie MS trójmiasto?