Konkurs 'Znawcy Mazd'
Grzyby napisał(a):A Puhcio był blisko – tylko za późno
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... c&start=45
Puhcio napisał(a):Wysłany: 10 Paź 2006 | 19:29 Temat postu:
Silnik renesis ... Tokyo Motor Show 1999
Solo napisał(a):Wysłany: 10 Paź 2006 | 19:26 Temat postu:
Ten silnik został po raz pierwszy zaprezentowany w 1995 roku w opracowaniu naukowym samchodów sportowych Mazda RX-01 na Pokazie Silników w Tokio i w 1999, gdy zaprezentowano zoptymalizowaną wersję czterodrzwiową w opracowaniu naukowym samochodów sportowych RX-EVOLV także na Pokazie Silników w Tokio
Jak to nie bedzie to, to ja juz nie wiem język
Ostatnio zmieniony przez Solo dnia 10 Paź 2006 | 19:31, w całości zmieniany 3 razy
No, ale nie będe się kłócił .... Ktoś może napisać pierwszy post, a potem go edytować
Fota to wypełnienienie zderzaka MX3.
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Fakt.
Przyznaję – niedopatrzyłem (chociaż nie wiem co zostało zmienione 3 razy).
Poza tym rzecz inna:
Żeby nie było niedomówień (chyba nikt poza Solo nie wie co zostało 3 x zmienione) decyzja jest następująca:
Za wczorajsze pytanie nie zostają przyznane punkty.
Przyznaję się do jeszcze jednej rzeczy – zgodnie z regulaminem punktów za to pytanie powinno być 5 (nie 1). I to moja wina – zamotałem się
.
Wybaczcie – początki są zawsze trudne.
Do regulaminu zostaje również dodany punkt:
Posty edytowane/poprawiane nie będą uwzględniane choćby zawierały poprawną odpowiedź.
Przyznaję – niedopatrzyłem (chociaż nie wiem co zostało zmienione 3 razy).
Poza tym rzecz inna:
Grzyby napisał(a):§ 4 – Uczestnicy, udzielanie odpowiedzi
Niedopuszczalne jest podawanie kilku odpowiedzi w jednym poście.
Żeby nie było niedomówień (chyba nikt poza Solo nie wie co zostało 3 x zmienione) decyzja jest następująca:
Za wczorajsze pytanie nie zostają przyznane punkty.
Przyznaję się do jeszcze jednej rzeczy – zgodnie z regulaminem punktów za to pytanie powinno być 5 (nie 1). I to moja wina – zamotałem się
Wybaczcie – początki są zawsze trudne.
Do regulaminu zostaje również dodany punkt:
Posty edytowane/poprawiane nie będą uwzględniane choćby zawierały poprawną odpowiedź.
Rozczarowujecie mnie koledzy z tą fotką.
Naprawdę nikt nie wie?
Podpowiem wam:
Odpowiedź co to jest – już padła, z jakiego modelu – również.
Tyle, że w postach różnych uczestników
Daję wam jeszcze godzinę – szkoda tych 3 punktów![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Naprawdę nikt nie wie?
Podpowiem wam:
Odpowiedź co to jest – już padła, z jakiego modelu – również.
Tyle, że w postach różnych uczestników
Daję wam jeszcze godzinę – szkoda tych 3 punktów
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jessu to wypełnienie zderzaka to możemy jeszcze rok zgadywać albo jak nam się paleta modeli skończy.
to niech to będzie tym razem przód 323 BG hatchback wersja USA bo jak do tej pory to tylko w autach z za wielkiej wody widziałem styropian w zderzakach
to niech to będzie tym razem przód 323 BG hatchback wersja USA bo jak do tej pory to tylko w autach z za wielkiej wody widziałem styropian w zderzakach
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak zdobywa 3 pkt. to faktycznie MX6 GD – w ostatniej chwili.
operator był blisko.
A za chwilę nowy zestaw.
Gotowi?
operator był blisko.
A za chwilę nowy zestaw.
Gotowi?
Puhcio napisał(a):280 KM.
Prawidłowa odpowiedź – brawo
Za prawidłową odpowiedź na pytanie Puhcio otrzymuje 3 pkt.
A co z fotką koledzy?
wlasnie, klapka wlewu z miaty 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23