Dziękuje Wam
Wszystko zaczęło się od zabawy a skończyło się jak widać gdzie
Na wstępie chciałem podziękować ludziom z Mazowsza. Zacząłem jako forumowicz, który przez kilka miesięcy w 2008 roku przed zarejestrowaniem się czytał forum. W 2009 zarejestrowałem się. W pewnym momencie zostałem klubowiczem. Zacząłem coś działać. Raz było lepiej, raz gorzej, jak to w życiu. Moje angażowanie się zostało zauważone kiedyś w 2010 roku przez mckopera i propozycją zostania PR-em. Najpierw jednak zaczęło się od moderatora ogłoszeń. Pozniej nadszedł czas na PR Mazowsza. Myślę że zrobiłem tam wiele i dalej chce. Z czasem nadeszła propozycja objęcia funkcji Koordynatora Regionów. Zdecydowałem się. Teraz stało się coś o wiele bardziej istotnego. Ponownie podjąłem wyzwanie
Leszkowi dziękuje za naukę moderacji i poświęcony mi czas. Dużo Ci zawdzięczam
Teraz chciałem podziękować za to wszystko przede wszystkim ludziom z regionu Mazowsza, którzy przez te wszystkie lata mi pomagali i robią to dalej. Bez ich wsparcia nic bym nie osiągnął. Chodzili za mną wszędzie, byli ze mną zawsze czy to lepszy czy gorszy okres. Mam nadzieję że będzie tak dalej.
Malutkiej i Siwemu osobne podziękowania za wzór jakiego na początku się trzymałem i wytrwanie ze mną mimo że były różne momenty. Przetrzymaliśmy i teraz jest jak jest, czyli fajnie i przyjaznie
Ludzie, którzy mnie wspierali doprowadzili do tego że miałem chęć dalej działać i w pewnym momencie otworzyła się furtka do Koordynatora Regionów. Tu znowu ukłony do wszystkich za pomoc, zrozumienie i współpracę bo bez tego też by nic nie było. W większości przypadków słuchaliście co mówię i nie było przez ten czas między nami jakiś zwad. Możecie myśleć że gadam już od rzeczy ale to jest naprawdę piękne i mam nadzieję że zawsze tak pozostanie. Idzie się ze mną dogadać jakoś
Teraz pełniąc funkcję Członka Zarządu zaczynam kolejny etap w tym klubie. Kiedy będzie trzeba to się tą nogą tupnie ale chcę żebyście wiedzieli że ja zawsze pozostanę sobą. Takim jakim byłem takim chcę pozostać. Otwartym i przyjaznie nastawionym na wszystko człowiekiem. Przede wszystkim być dla Was zawsze przyjacielem czy kumplem. Jeżeli Wy będziecie dla mnie wyrozumiali to i ja dla Was. Mam prośbę. Nie krytykujcie mnie za wszystko, bo czasem mogę się w czymś pomylić bo nie myli się ten co nic nie robi. Swoją pracę zamierzam wykonywać powoli tak jak z każdym wcześniejszym stanowiskiem.
Żeby było dobrze musimy być zawsze razem
Na początek muszę chwilę odpocząć i oswoić się z tym wszystkim. To się tak szybko wszystko potoczyło więc proszę o wyrozumiałość. Niebawem wracam
Mam nadzieję że nie zanudziłem a jeśli to już na wstępie wielkie sorry
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Cebula (gromaciek, Maciek)