Zmiany w składzie Koordynatorów
Podziękowania dla loockasa za wieloletnie doglądanie grona klubowiczów.
Dopóki nie znajdziemy jego następcy, sprawami zgłoszeń do klubu, przedłużeń członkostw i ogólną pomocą dla klubowiczów będzie zajmował się zarząd. Wszyscy będziemy więc tęsknić ;).
Dopóki nie znajdziemy jego następcy, sprawami zgłoszeń do klubu, przedłużeń członkostw i ogólną pomocą dla klubowiczów będzie zajmował się zarząd. Wszyscy będziemy więc tęsknić ;).
the right man in the wrong place...
Co za pała... 
Dzięki
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Dzięki
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
jeszcze wpisu nie było ale muszę już pogratulować dwóm xedosowym kolegom 
Sylwo i XED, powodzenia na nowej drodze życia hehe

Sylwo i XED, powodzenia na nowej drodze życia hehe

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Mam przyjemność donieść, że długo nie musieliśmy czekać na następcę loockasa. Funkcję Koordynatora ds. Klubowiczów przejął XED, który dotychczas był (i jest nadal) Przedstawicielem Wielkopolski. Dziękujemy za zgłoszenie i przekazujemy na jego ręce listę oczekujących, którzy nie mogą doczekać się rozstrzygnięcia w sprawie nadania im statusów klubowicza. Powodzenia ;) :).
Oficjalny status koordynatora otrzymuje również sylwo, który prowadzi klubowy fanpage na facebooku. Dostęp do grona osób funkcyjnych na pewno ułatwi mu zadanie. Możemy się więc spodziewać wpisów reklamujących konkursy, zloty i inne klubowe aktywności. Podziękowania od facebookowiczów za miłe akcenty wśród wpisów na wall-u i od całej ekipy MazdaSpeed za wkład w promocję klubu :).
Oficjalny status koordynatora otrzymuje również sylwo, który prowadzi klubowy fanpage na facebooku. Dostęp do grona osób funkcyjnych na pewno ułatwi mu zadanie. Możemy się więc spodziewać wpisów reklamujących konkursy, zloty i inne klubowe aktywności. Podziękowania od facebookowiczów za miłe akcenty wśród wpisów na wall-u i od całej ekipy MazdaSpeed za wkład w promocję klubu :).
the right man in the wrong place...
Rano myślałem, że jeżeli chodzi o tabliczki to są równi i rowniejsi ale ta nowina wszystko tłumaczy....
@wystrzelone odlamkowym z T34@
@wystrzelone odlamkowym z T34@
-
Fasola
Paweł piłeś cośPaweł napisał(a):Mam przyjemność donieść, że długo nie musieliśmy czekać na następcę loockasa. Funkcję Koordynatora ds. Klubowiczów przejął XED,
-
Pawciu
Gratulacje Panowie
Niektóre posty naprawdę bawią

Niektóre posty naprawdę bawią

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.