Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez ravo » 26 kwi 2012, 13:02

Dziś będę późno w domu ale przeliczę stany i wyśle co mam, niestety nie mam już nic innego ciekawego ale sądzę, że chociaż te 40-50 smycz Mazdy będzie. Odzywaliście się do ASO warszawskich ? może mają coś z oferty dziecięcej znowu.
Jak bym mógł jakoś pomóc walcie na PW na pewno klub pomoże jak się tylko da.
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 13:04

Kosztami się nie przemujemy skoro organizujemy tylko piknik to kasa mam nadzieję będzie wystarczająca, póki co pytam o znajomości Wasze z takowymi osobami kosztami będziemy się martwić gdy ktoś takowe osoby poleci ...
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez Szalotka » 26 kwi 2012, 13:24

ravo napisał(a):Odzywaliście się do ASO warszawskich ?

W wolnej chwili zahaczę o Mazda Auto 2000 i Nivette
Obydwa są koło mnie :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 26 kwi 2012, 13:34

Aeroklub Warszawski przygotowuje się do dużej imprezy na Bemowie która jest tydzień po naszej akcji, ale zaprosili nas do odwiedzenia aeroklubu, dzieciaki mogłyby w jakimś dniu tygodnia przyjechać, pooglądać samoloty, szybowce etc., zrobić sobie z nimi zdjęcia ... etc :) niestety nie mają żadnego balona żeby nam wysłać, ale Pani powiedziała że być może jakiś mały szybowiec wyśle nad nasz piknik :D

pogadam z Wojtkiem z AZ :) odnośnie jakiś gadżetów :) może coś mają :)
edit: AZ auto nic nie ma :)
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

PostTen post został usunięty przez Lulka 26 kwi 2012, 13:37.
Powód: dubel

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 15:42

Kolejne info ...

Jeżeli nikt z Was nie znajdzie nikogo kto może załatwić watę cukrową w miarę tanio lub za free jest firma która wypożycza taki sprzęt,
1. Gastro Magic Service http://www.wypozyczalnia.waw.pl można by tam zadzwonić dopytać się o tego typu usługi mają też inne rzeczy gastronomiczne.

Co do balonów i helu ...
Mogę załatwić bo rozmawiałem właśnie z jednym Panem od tych spraw że może nam wypożyczyć butlę + dozownik czy jako to tam się nazywa ale sami musielibyśmy gdzieś tą butle napełnić oraz kupić balony ....
tak czy siak możliwość jakaś jest jeśli też nie załatwimy nikogo takiego co może uds. całość ...

Co do kolejnego info ... będę miał póki co 2 dziewczyny może więcej które zajmą się malowaniem dzieciaków i innych tego typu rzeczy do dyspozycji.

To tyle na chwilę obecną

p.s trzeba będzie chyba zacząć w 2 moim poście pisać listę rzeczy oraz kosztów które poniesiemy i na co zbieramy kasę i na co już mamy ...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 26 kwi 2012, 16:00

AmRoZ napisał(a):p.s trzeba będzie chyba zacząć w 2 moim poście pisać listę rzeczy

Czekamy na info od Kamila co jest najbardziej potrzebne. Myslę że na dniach da znać :)
Szalotka

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 16:13

Nie chodzi tylko o info od Kamila ale info zbierać w 1 miejscu jak np.

Wynajęcie pola do pikniku – rembertów 300zł
Wata cukrowa – xxx zł
etc .... i takie małe podsumowanie robić od razu jak coś załatwimy żebyśmy wszyscy wiedzieli o jakie koszta się rozchodzi i ile nam brakuje kasy
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 26 kwi 2012, 16:16

No to zaczynajmy w takim razie :)
Szalotka

Postprzez mcmorik » 26 kwi 2012, 16:43

siema pierwsza sprawa kiedy temat trafi na stronę główna forum? i na fb żeby było oficjalnie i żeby można było pokazywać też sponsorom

jeśli chodzi o straż pożarna temat będzie załatwiony prze zemnie już wstępnie rozmawiałem będzie do załatwienia więc jak będzie klepnięte miejsce itd będę załatwiał żeby byli bo wtedy osoba co ma kontakty musi podać odpowiednią jednostkę

sprawa helikoptera ode mnie na razie nic nie mowie jak się uda to załatwię ale na razie cicho sza ;) będę kombinował będę po majówce, chyba ze ktoś ma jakieś możliwości inne

jeśli chodzi o kolumnę i przejazd z dzieciakami dajcie mi znać jak najszybciej jak będziecie wiedzieć najlepiej na kom żebym miał argument dla dyr

jestem w stałym kontakcie z Magda z MP wiec o ta kwestie już nie martwic się jak będę miał konkrety co załatwię to napisze – ale mam nadzieje ze to co sobie wymyśliłem to załatwię

dobra resztę napiszę później bo jestem na dyżurze i ta wiadomość pisze od 30min <lol> i napisał nie mogę przez dzieciaki
:D :D
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Szalotka » 26 kwi 2012, 16:48

mcmorik napisał(a):jeśli chodzi o kolumnę i przejazd z dzieciakami dajcie mi znać jak najszybciej jak będziecie wiedzieć najlepiej na kom żebym miał argument dla dyr

My już wiemy. My czekamy na informację od Ciebie czy dyrekcja wyraża zgodę na przewóz dzieci naszymi autami. Jeśli nie to w gre idzie autokar.
Kolumną zajmie się AmRoZ i Szadri juz centralnie pod placówką DD :)
Szalotka

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 16:52

Na fejsie dzisiaj zacznę umieszczać pierwsza infa ... oraz zachęcać ludzi ...

p.s jutro mi grafik przerobi tylko grafikę na stronę fejsa doda ze to 2 edycja z datą i wrzucę to na świat i działamy ...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez ravo » 26 kwi 2012, 17:33

mcmorik napisał(a):siema pierwsza sprawa kiedy temat trafi na stronę główna forum? i na fb żeby było oficjalnie i żeby można było pokazywać też sponsorom

A nie jest ? jest podwieszony.
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez GRU » 26 kwi 2012, 17:42

Ja czekam za projektem od nell i podziałam troszkę też nic nie obiecuję ale jestem dobrej myśli .....
GRU

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 17:46

Ravo chodzi o baner na stronie głównej jak było rok temu żeby przez jakiś czas wisiał zamiast reklam tych albo przeplatany z nimi chodź wolelibyśmy żeby przez np. tydzień wisiał tylko baner UMDD jeśli to możliwe oczywiście
Obrazek
Forumowicz

Postprzez ravo » 26 kwi 2012, 18:04

Aaa to proszę wyślijcie gotowy baner Tco to wstawi go – niestety przeplatany z reklamami ale i tak będzie bardzo widoczny.
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 18:09

Wysłałem już linka do baneru tego co wisiał rok temu mu na PW jakiś czas temu ... jutro ewentualnie poproszę grafika żeby też przerobił ten baner i dodał do niego info o 2-giej edycji ...

P.S

Kolejne pomysły co myślicie o

1. skoro będzie straż pożarna może byśmy uzyskali pozwolenie na puszczenie lampionów? każdy dzieciak wrzucił by karteczkę z życzeniem i puścił światełko do nieba.
2. jest szansa załatwić jakąś porcję fajerwerek od fontan bo jakieś wyrzucane w powietrze tak co by hałasu troszkę narobić :)
3. pokaz latających modeli
4. pokaz paralotniarzy ...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez AmRoZ » 26 kwi 2012, 19:55

Info z ostatniej chwili wszystko wskazuje na to, że może będziemy mieli gościa :)

Obrazek

jak się uda na 100% potwierdzić przybycie dam znać :D:D:D se se se będzie głośno ;)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Lulka » 27 kwi 2012, 09:23

AmRoZ napisał(a): każdy dzieciak wrzucił by karteczkę z życzeniem i puścił światełko do nieba.
.

a może zamiast lampionów zróbmy taką skrzyneczkę marzeń i niech się każde na karteczkach wypowie o czym marzy ... kto wie może niektóre z tych marzeń/życzeń będziemy w stanie spełnić za rok :)
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 27 kwi 2012, 12:13

Mam 100% potwierdzenie Daniel od Pontiaka będzie na 100% z nami w ten dzień :D
Obrazek
Forumowicz