Jasne, że nie ma się czym przejmować. Na 1420 głosów tylko jeden był niezadowolony
Finał Konkursu Fotograficznego 2010
zrozumiałeś to? szacun
Jasne, że nie ma się czym przejmować. Na 1420 głosów tylko jeden był niezadowolony
W żadnym wypadku się nie zniechęcaj i prosimy o więcej zdjęć, wkrótce pewnie następne konkursy 
Zyg napisał(a):W żadnym wypadku się nie zniechęcaj i prosimy o więcej zdjęć, wkrótce pewnie następne konkursy
I na tym zakończmy tę dyskusję
нііііі!!!!!!!! то муж і авто є гарним додатком до менеaLechu napisał(a):że jesteś ładnym "dodatkiem" do auta swojego męża
-
Diana
Diana napisał(a):Привіт Всім!!!!!!! Дякую всім хто віддав свій голос за наше фото!!!!!!!!! Сьогодні я прочитала коментар який мене здивував
Witam wszystkich!!! Dziękuję wszystkim, którzy oddali swój głos na nasze zdjęcie!!!! Dziś przeczytałam komentarz jaki mnie zbulwersował....
Diana napisał(a):і хоч там не було вказано для кого він але я й так це зрозуміла. наше фото може не всім подобатися але називати мене "goły tyłek" це занадто!!!!!!!!! у календарі буде розміщено 12 фото і лише 2 фото з дівчинами, тобто є ще 10 на porządne zdjęcie. нічого вульгарного і не пристойного на фото не має!!!!! і автомобіль на фото присутній!!!!! дякую за увагу!!!!!!!
i chociaż tam (w tym komentarzu) nie było powiedziane o które zdjęcie chodzi to ja i tak się domyślam. Nasze foto może nie wszystkim się podobało, ale nazywanie mnie "..." to za dużo. W kalendarzu będzie 12 zdjęć i tylko 2 z dziewczynami, więc jest jeszcze 10 na "...". Niczego wulgarnego i nieprzyzwoitego na tych zdjęciach nie ma! i samochód na zdjęciu jest (obowiązkowy). Dziękuję za uwage
Diana napisał(a):нііііі!!!!!!!! то муж і авто є гарним додатком до менеaLechu napisał(a):że jesteś ładnym "dodatkiem" do auta swojego męża![]()
to mąż i auto jest głównym dodatkiem do mnie
ps
tyko przetłumaczyłem
Ostatnio edytowano 5 gru 2010, 23:46 przez Barthez, łącznie edytowano 1 raz
Diana napisał(a):Привіт Всім!!!!!!! Дякую всім хто віддав свій голос за наше фото!!!!!!!!! Сьогодні я прочитала коментар який мене здивував
Witam wszystkich! Dziękuję wszystkim, kto dał swój głos na nasze zdjęcie! Dziś przeczytałam komentarz, który mnie zaskoczył
[...]
Diana napisał(a):і хоч там не було вказано для кого він але я й так це зрозуміла. наше фото може не всім подобатися але називати мене "goły tyłek" це занадто!!!!!!!!! у календарі буде розміщено 12 фото і лише 2 фото з дівчинами, тобто є ще 10 на porządne zdjęcie. нічого вульгарного і не пристойного на фото не має!!!!! і автомобіль на фото присутній!!!!! дякую за увагу!!!!!!!
I choć tam nie było wskazania dla kogo był ale ja i tak zrozumiałam. Nasze zdjęcie może nie wszystkim się podoba ale nazywanie mnie "goły tyłek" to za dużo! W kalendarzu będzie 12 zdjęć i tylko dwa z dziewczynami, czyli zostaje 10 z porządnych zdjęć przedstawiających samochody. Dziękuję za uwagę!
---
Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłem bo dawno nie używałem języka z za wschodu