Bartg napisał(a):Moje zgłoszenie rownież poszło
super!
ekipa rosnie
trzeba jeszcze kogos z Łodzi namowic na wstapienie do klubu
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):Moje zgłoszenie rownież poszło
Gapcio napisał(a):A jak tam moja kandydatura ?
Witaj,
bardzo dziękujemy za akces przystąpienia do Klubu MazdaSpeed, niestety Twoje zgłoszenie zostało odrzucone. Mamy jednak nadzieję, że dalsza eksploatacja Mazdy zachęcą Cię do aktywności w dyskusjach na forum MazdaSpeed i spotkań klubowych.
Z pozdrowieniami,
Zarząd Klubu MazdaSpeed
Gapcio napisał(a):Nie mam nic do ukrycia oczko
Było już nie raz o publikowaniu PW Po prostu od tego są PW że są tylko dla Ciebie... ciekawe czy jak dostajesz zwykły list to biegasz z nim po ulicy i krzyczysz jego treść...
Po prostu są jakieś reguły których się trzymamy, nie uważasz. A to że dostałeś odmowę można odczytać z braku tabliczki kandydat, nie sądzisz?
Gapcio napisał(a):zapytalem tylko z jakiego powodu...... a to zasadnicza roznica oczko to ze mam brak tabliczki nie powie mi z jakiego powodu moja kandydatura zostala odrzucona oczko
Jacol napisał(a):można zapytać na PW dobra, zresztą już nie ważne, chodziło mi tylko o publikacje PW, tak sie nie robi i już
Globy napisał(a):Zgłoszenia, jak i odpowiedzi na nie obsługujemy drogą e-mail'i i proszę się tego trzymać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości