Konkurs foto 2012 – Tura finałowa
Ja nie mówię, że był w trakcie zmieniany, broń Boże
Tylko że miał być inny stąd 4 tury dopasowane do innego regulaminu który miał być pierwotnie, a pierwsza tura została przesunięta właśnie z powodu zmian w regulaminie, które nastąpiły na początku roku. O o to mi chodziło dokładnie 
Zupełnie nie rozumiem tej historii. Kiedy regulamin miał być inny? Jakie cztery dopasowane tury? Była dyskusja, regulamin został oficjalnie ogłoszony przed rozpoczęciem konkursu, każdy się z nim zapoznał, każdy wiedział, że będzie pięć tur plus finałowa – a jak nie widział, to mógł się dowiedzieć – i nic nie było zmieniane.
Mniejsza z tym, proszę po prostu na przyszłość weryfikować poglądy i szerzej się uśmiechać. Wtedy zabawa będzie lepsza, z regulaminem lub bez.
Mniejsza z tym, proszę po prostu na przyszłość weryfikować poglądy i szerzej się uśmiechać. Wtedy zabawa będzie lepsza, z regulaminem lub bez.
the right man in the wrong place...
rclmati napisał(a):Mój błąd, jednakże wszyscy mówili inaczej do tej pory
Trzeba ich wszystkich wyłapać, sfotografować i podobizny wywiesić na górze forum z dopiskiem – "Tych klientów nie cytujemy".
Pierwszego "kreatywnego z własnymi ustaleniami" chyba już mamy. :P
To skasuj jeszcze temat "konkurs fotograficzny 2012 dyskusja" bo widać dużo ludzi zasugerowało się tamtejszymi ustaleniami, które miały być ostateczne 
Tutaj masz rację. Nie uwzględniłem osób, które czytają tylko pierwszy post w wątku, a resztę potrafią sami dośpiewać i jeszcze się o nią wykłócić. Nagłówek ze zdjęciami przyda się jak nic. :)
Spoko, nie spodziewałem się przecież inteligentnej odpowiedzi nie mającej na celu zrobienie z kogoś kretyna
Widać dużo takich jak ja na forum 
Bartg napisał(a):mającej na celu zrobienie z kogoś kretyna
Niestety od tego zaczęliśmy... znaczy wyście. :(
Mam nadzieję, że teraz wszystko się już wyjaśniło. :)
to co z tymi fotkami ? (w sensie 2 zdjęcia od jednej osoby)
Mattrx8 napisał(a):A niestety spoznilem się
nie martw sie...

juz w styczniu prawdopodobnie zacznie sie kolejna tura...
szukaj plenerow ze sniegiem...

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Jak tam prace z kalendarzem?:)
Kalendarz można już zamawiać: viewtopic.php?f=150&t=146446
Osoby, których zdjęcia trafiły na jego główne strony, otrzymają go oczywiście jako nagrodę wieńczącą konkurs fotograficzny. Jeszcze raz gratulujemy :). Przy okazji przypominam o podaniu adresów do wysyłki.
Osoby, których zdjęcia trafiły na jego główne strony, otrzymają go oczywiście jako nagrodę wieńczącą konkurs fotograficzny. Jeszcze raz gratulujemy :). Przy okazji przypominam o podaniu adresów do wysyłki.
No i fajnie moje autko na grudzień:)
no to super
do kogo najlepiej wysłać adres?
Paweł napisał(a):Przy okazji przypominam o podaniu adresów do wysyłki.
do kogo najlepiej wysłać adres?
Zajefajnie trafilem na pazdziernik
czyli wtedy kiedy mam urodziny