photography.d4 napisał(a):tak tak pisałaś także później że dziś po obiedzie!
jak ja teraz będę mógł spać ?
a o której masz śniadanie
7
www.mazdaspeed.pl
photography.d4 napisał(a):tak tak pisałaś także później że dziś po obiedzie!
jak ja teraz będę mógł spać ?
a o której masz śniadanie
sewa napisał(a):Nie wspominajac o ckraz bardziej smiesznych nagrodach, wysylanych z wielkim opoznieniem. Coraz smieszniejszy ten konkurs jest. Jezeli nie ma checi organizacji to po prostu zaniechajmy go i bedzie spokoj.
dla mnie osobiście sprawa wartości nagród jest sprawą drugoplanową i uważam że konkurs jest zabawą umilającą nam czas i pozwalającą nie tylko uczestnikom pochwalić się swoimi autami ale także nacieszyć oko fanom marki dlatego bez względu na wartość nagród lub ich brak konkurs powinien się odbywać.Paweł napisał(a):Natomiast co do wartości nagród – jakiekolwiek by nie były, bo nie znam szczegółów – to bilans klubu obecnie na lepsze nie pozwala. Jeśli faktycznie materialna jakość nagród jest bardzo istotna i jest motorem napędowym zabawy, to najprawdopodobniej w przyszłym roku konkurs zawiesimy lub przynajmniej ograniczymy do jednej tury. Temat finansowania, jak i samej organizacji jest oczywiście do przedyskutowania.
Ania_TM napisał(a):Dla mnie prowadzenie konkursu to przede wszystkim zabawa, dla uczestników to też powinna być zabawa, a nie spinanie się
Radex napisał(a):dla mnie osobiście sprawa wartości nagród jest sprawą drugoplanową i uważam że konkurs jest zabawą umilającą nam czas i pozwalającą nie tylko uczestnikom pochwalić się swoimi autami ale także nacieszyć oko fanom marki dlatego bez względu na wartość nagród lub ich brak konkurs powinien się odbywać.
Radex napisał(a):wysyłki niestety kuleją ale pamiętajmy że koledzy z Zarządu mają też swoje życie prywatne i trzeba też trochę przymrużyć oko na ten spóźniający się kubeczek czy breloczek
sewa napisał(a):bardziej pozadany, a niekoniecznie kosztowny.
sewa napisał(a):Chodzi mi o sam fakt. I wydaje mi sie niepowaznym wyslanie jako nagrody samego breloczka...To jest niepowazne.
kinki napisał(a):najgorsze jest to że ktoś piszę: jutro lub pojutrze wysyłam a tego nie robi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości