Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
glowasiek napisał(a):no dajcie juz widzewiance spokoj
67igor1 napisał(a):ze szukam dziury w calym
kinki napisał(a):szukasz dziury w calym
kinki napisał(a):ja np zaglosowalem min na fotke czerwonej Mazdy 5 pewnego moderatora, wiec nie jest to az tak wazne jak widac ...
67igor1 napisał(a):glowasiek napisał(a):no dajcie juz widzewiance spokojWidzewianka_TM napisał(a):Obawiam się, że nie tym razem, bo spsociłam coś. Ale już wiem co.
widzisz Igor, możesz się doczepić
ludzie, prosze was... nikt sie tu nie czepia... chodzi przeciez o wybor zdjecia, ktore moze trafic do naszego klubowego kalendarza...
zawsze jak cos robie, to staram sie to wykonac jak najlepiej... a nie na od.....al i nie jest wazne czy to jest zadanie w pracy, czy zabawa...
hm.. moze tak... jak sie wam by podobalo ogladanie swietnego filmu , oczywiscie w 3D i HD, na ekranie smartfona o przekatnej ekranu 3" ?
...a z drugiej strony, po co wymog takiej wysokiej rozdzielczosci zdjecia, skoro i tak "wybieramy" zwyciezce posrod ich miniaturek... dla przykladu (i nie jest to wazne, ze to jest moje zdjecie):
wyslalem zdjecie o rozmiarze cos kolo 22MB, a miniaturka ma niecale 111kB... no sami pomyslcie jaka to roznica w zdjeciu
...ale znajac zycie, zaraz mnie zagluszycie, ze jest super, ze szukam dziury w calym itd...
67igor1 napisał(a):a co ja znowu zrobilem?![]()
Ps.67igor1 napisał(a):...ale znajac zycie, zaraz mnie zagluszycie, ze jest super, ze szukam dziury w calym itd...
Widzewianka_TM napisał(a):ps. znajdzie się jaki tu rycerz, co niewiastę obroni przed Igorem I Groźnym?
kylu napisał(a):Tylko pamietaj na nastepnej juz sie nie pomylicbo moje zdj tu akurat wyglada barrrrdzo do
![]()
![]()
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości