Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012
szkoda Gru .... może następnym razem się uda 
wielkie podziękowania dla buczosa i Paola oraz ekipy małopolskiej za poniższe "uśmiechy" dla dzieciaków

paczka od pomorza w fotce w next poście później bo właśnie przytargał ją kurier a my jedziemy po zakupy dla dzieciaków
wielkie podziękowania dla buczosa i Paola oraz ekipy małopolskiej za poniższe "uśmiechy" dla dzieciaków

paczka od pomorza w fotce w next poście później bo właśnie przytargał ją kurier a my jedziemy po zakupy dla dzieciaków
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Czy ma ktoś może rękawice bramkarskie? Dziś mojemu synowi się rozleciały i nie wiem czy dam radę jutro mu kupić na mecz? 
Jedna rzecz jeszcze łazi mi po głowie.....
czy taki transport dzieci naszymi autami z Jaktorowskiej do Konstancina jest bezpieczny??? Chodzi mi o sprawy prawne i ubezpieczeniowe 
Wiem że będzie powoli i ostrożnie......ale.....
Jedna rzecz jeszcze łazi mi po głowie.....

Wiem że będzie powoli i ostrożnie......ale.....

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Lulka napisał(a):wielkie podziękowania dla buczosa i Paola oraz ekipy małopolskiej za poniższe "uśmiechy" dla dzieciaków

Ja również chciałbym podziękować w szczególności Paolowi, dominatorowi, kierownikowi i łukaszowi.b
Lulka napisał(a):Kto może wziąć czajnik elektryczny?
przepraszam za problem z czajnikiem, nie wiedziałam, że mój tata weźmie sobie czajnik i wyjedzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
kolejne dobre info... Jest na 99% jeszcze jeden bus ale zapraszam nadal rano na jaktorowska w razie w... Przynajmniej 3os ktore sie deklarowaly
i jeszcze jedna
wiad.rozmawialem dzis z dyzurnym komendy Policji w konstancinie uprzedzilem ich ze mozemy troche zamieszania robic
zaprosilem ich zeby na grochowke czy grila podskoczyli
bardzo mili policjanci tam sa
zyczyli dobrej zabawy i jesli cos... Mamy do nich dzwonic
a jak beda mieli mozliwosc to nas moze odwiedza oczywiscie w celach rekreacyjnych 
i jeszcze jedna
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
No cóż. Wczoraj byłem przekonany że przyjadę koło 13 na imprezę UMDD. Dzisiaj przyroda zweryfikowała moje plany. Niestety moja Mazda uległa dzisiaj małej awarii blacharskiej i niestety nie mam czym jeździć i tym samym nie będzie mnie na tej zabawie. Cieszę się że mogłem choć troszkę pomóc. Życzę Wam udanej zabawy i przede wszystkim pogody.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
KGB. Still watching you. :)
- Od: 30 mar 2012, 12:51
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 Diesel `04r
Mam w ostatnich dniach mega młyn w pracy i może przeoczyłem posta....więc proszę mnie oświecić i napisać (być może powtórnie) o której godzinie się zaczyna impreza w Konstancinie?
Czy jest też wyznaczona jakaś godzina zbiórki na Jaktorowskiej? Może uda mi się podjechać.
Czy jest też wyznaczona jakaś godzina zbiórki na Jaktorowskiej? Może uda mi się podjechać.
Wysłane z poczty w Radzyminie
Mazd Max napisał(a):Czy jest też wyznaczona jakaś godzina zbiórki na Jaktorowskiej? Może uda mi się podjechać.
WYJAZD z Jaktorowskiej między 9.30-10.00

mcmorik napisał(a):kto może zabrac lapka z muza i internetem wrazie czego
Spoczko. Weźmiemy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Życzymy dzieciakom wszystkiego najlepszego, na pewno dzisiejszy dzień sprawi im wiele radości.