Fanklub Motoryzacyjny Roku 2011
******* AS 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
ravo napisał(a):No to już wszystko wiemy, nie licząc tego że kontakt do nas był podany z nowym zgłoszeniem to bardzo mi przykro, że pomimo iż z Marcinem kontaktuje się przez tą skrzynką i dokładnie w tym czasie akurat z nim korespondowałem on nie przekazał mi (nam) tej informacji.
ravo napisał(a):Marcin nie ma żadnego obowiązku przekazywać nam poczty, szczególnie że robił to do tej pory. Ale bardzo nam zależało na tym konkursie w związku z tym jest to przykre.
Chyba nie uważasz, że zrobił to specjalnie...
Wina leży w dużej mierze po stronie AŚ – bazy danych się aktualizuje. Zwłaszcza jeśli zgłoszenie do konkursu poszło z nowego adresu e-mail i były podane inne dane kontaktowe. Niestety dużo firm polega na starych danych i takie są tego efekty :/ Nauczka na przyszłość.
Ostatnio edytowano 2 cze 2011, 15:46 przez malutka, łącznie edytowano 1 raz

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Ravo nie napisał, że Marcin zrobił to specjalnie – wręcz przeciwnie, pewnie był na urlopie, albo po prostu przeoczył te dwa maile. Wina jest oczywiście w 100% po stronie AŚ. Jak się okazuje, problem jednak też w tym, że nie wiemy czy i gdzie Globy zarejestrował Klub na prywatnego maila i sami nie jesteśmy w stanie tego aktualizować.
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Ravo nie napisał, że Marcin zrobił to specjalnie – wręcz przeciwnie, pewnie był na urlopie, albo po prostu przeoczył te dwa maile. Wina jest oczywiście w 100% po stronie AŚ.
Jeśli owy Marcin był na urlopie, to gdzie tu wina AŚ? bo nie widzę... z całym szacunkiem, ale szukacie teraz na siłę winnego, zamiast bardziej się zainteresować konkursem – powtórzę się – większość klubów jakoś wiedziała o tym spotkaniu, o tym że jest, gdzie i o której i jak trzeba się przygotować.
Powiem więcej – w tym roku jakoś tuż po wystartowaniu konkursu wiem że jeden z klubów aktualizował swój wpis, na pewno o opis, liczbę członków itp. nie wiem czy coś więcej i odbyło się to bezproblemowo.
- Od: 20 sie 2009, 00:12
- Auto: O2 FL 1.4TSI DSG
M4ciek napisał(a):Jeśli owy Marcin był na urlopie, to gdzie tu wina AŚ? bo nie widzę... z całym szacunkiem, ale szukacie teraz na siłę winnego, zamiast bardziej się zainteresować konkursem – powtórzę się – większość klubów jakoś wiedziała o tym spotkaniu, o tym że jest, gdzie i o której i jak trzeba się przygotować.
Powiem więcej – w tym roku jakoś tuż po wystartowaniu konkursu wiem że jeden z klubów aktualizował swój wpis, na pewno o opis, liczbę członków itp. nie wiem czy coś więcej i odbyło się to bezproblemowo.
bo owy marcin nie jest juz prezesem klubu i mogła zaistnieć sytuacja gdzie maile od AŚ lądowały w spamie i ich nie zauważył
gdzie wina AŚ
czytanie ze zrozumieniem jest aż takie ciężkie
masz stary numer telefonu i nowy pod który dzwonisz
to ze sie tłumaczą
"Wysłanie zawiadomienia na adres e-mail prezesa nie budziło podejrzeń, że informacja może nie dotrzeć"
nie budzi podejrzeń to że mają nas głęboko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a większość klubów jak golf pewnie wysyłała tysiące maili "ile kasy dostaniemy i kiedy impreza"
dlatego byli poinformowani
=x

M4ciek napisał(a):Jeśli owy Marcin był na urlopie, to gdzie tu wina AŚ?
Problem w tym że Marcin nie jest Prezesem od lekko 7-8 miesięcy, więc wysyłanie wiadomości na jego skrzynkę, którą dostali rok temu przy poprzednim konkursie, mija się z celem.
W tym roku kontakt był do ravo lub tco. Szkoda, że z nich nie skorzystali.
M4ciek napisał(a):Powiem więcej – w tym roku jakoś tuż po wystartowaniu konkursu wiem że jeden z klubów aktualizował swój wpis, na pewno o opis
Tak. My...
Na 100% był zmieniany opis, bo w pierwszej wersji było wspomniane XX-lecie Miaty z 2009.
Wyszło jak zwykle

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
AŚ ewidentnie dał ciała. W tym przypadku można by nawet chyba wystąpić na drogę oficjalną...?!
Proponuje powiadomić inne kluby biorące udział w konkursie o zaistniałej sytuacji.
Proponuje powiadomić inne kluby biorące udział w konkursie o zaistniałej sytuacji.
mackoGD napisał(a): W tym przypadku można by nawet chyba wystąpić na drogę oficjalną...?!
juz nie przesadzaj. pamietac nalezy ze poinformowanie nas o kolejnym etapie nie gwarantowalo nam wygrania nagrody, bylo jeszcze 9 innych klubow. pozatym za rok nas by zapamietali i napewno bysmy nie wygrali, a tak mamy nauczke na przyszlosc. za niektorymi sprawami trzeba troszke pochodzic i miec reke na pulsie
juz nie przesadzaj
wiem, chcę tylko powiedzieć że to nie sprzedaż koła od roweru na podwórku i jakieś zasady obowiązują.
rok nas by zapamietali i napewno bysmy nie wygrali,
...a wygrana nie zależy od redakcji ani od innych klubów...
mamy nauczke na przyszlosc.
...tylko dlaczego my??
mackoGD napisał(a):...a wygrana nie zależy od redakcji ani od innych klubów...
jak wspomnial kolega z klubu A3 w komisji byl ktos z TVN Turbo, Kajetan Kajetanowicz oraz ktos z redkacji Auto Swiat wiec nie mow ze nie maja nic do powiedzenia
a inne kluby tez maja znaczenie, robiac slaba prezentacje daja szanse pozostalym, badz nie stawiajac sie wogole
mackoGD napisał(a):..tylko dlaczego my??
bo to nam zawsze niby zalezy a wychodzi jak zwykle ...

prawda jest taka ze jak minal magiczny 19-ty to wtedy trzeba bylo pisac do AS a nie teraz. tymbardziej ze co chwila ktos w tym temacie zapytywal o jakies wiesci ...
To co panowie za rok znów startujemy do konkursu co?
śmiech na sali normalnie

śmiech na sali normalnie

no cóż, nie mamy szczęścia do AŚ 

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Totalny brak profesjonalizmu. Po to na nowo przeprowadzono proces rejestracji by pozyskać nowe dane... no to chyba oczywiste. Odezwać się należy w każdym wypadku na adres podany podczas rejestracji. Tak jak w każdej poważnej firmie, instytucji, urzędzie... Kpina i tyle.
Neonixos666 napisał(a):To co panowie za rok znów startujemy do konkursu co?![]()
Jak to mowia, do trzech razy sztuka...