mazdatb napisał(a):Violetka napisał(a):")...czy jest sens robić przelew na 10zł
ad 1) temat płatności

...mi klub wisiał ośmiokrotność opłaty za wjazd na lotnisko, wyłożyłem pieniądze na wynajem obiektu, opiekę medyczną, naklejki okolicznościowe na zlot zimowy 2007 i sporo innych mniejszych tematów. Natomiast tak z czystego serca nie miałem zamiaru robić bałaganu w księgowaniach, uważałem, że tak, jak każdy powinienem wywiązać się z postanowień Globyego w kwestii płatności.
mazdatb napisał(a):Violetka napisał(a):...bo Pan KS choć miał dwie i nie mógł mi przysłać jednej na trzy dni tak, jak Ty bo "to są jego flagi"
ad 2) temat flaga
...jeżeli ktoś znajdzie mi na forum zdanie, w którym piszę "że to są moje flagi" stawiam mu burbona

...sytuacja miała oczywiście miejsce, region mazowiecki posiał w niewyjaśnionych okolicznościach gdzieś swoje flagi. My jako Kujawy mieliśmy flagi sztuk 2, przy czym jedną wysłałem mX-MEN'owi

więc miałem jedną sztukę flagi w garażu. Violcia potrzebowała flagę bodajże na Sound of Tuning. Na jej temat, w którym prosi o pożyczenie zasugerowałem jej, żeby poszukała gdzie indziej, gdyż ja mam jedną flagę, którą to potrzebowałem na lokalną imprezkę (jechałem wtedy gościnnie do Włocławka). Nooo niestety Violcia poczuła się urażona, że ktoś śmie robić spotkanie w terminie, kiedy to ona flagę mieć musi

Zapytała, czy twierdzę, że flagi należą do mnie. Odpisałem, że w takim samym stopniu do mnie, jak i do niej

...sumując:
burbon do wygrania dla osoby, która znajdzie sentencje mojego autorstwa, w którym piszę: "to są moje flagi". W wątku zostałem za "odmowę" wysłania flagi fajnie potraktowany, nie chcę cytować, aczkolwiek nie były to parlamentarne słowa ze strony Violety.
...przepraszam, że zabieram głos, ale muszę czasem coś sprostować, o ile widzę na forum rzeczy niezgodne z prawdą.