Wyjaśnienia i to co mi sie nie podoba w klubie

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Żanetka » 24 maja 2007, 18:37

faraon napisał(a):Sorka ale moglibyscie juz skonczyc

jestem za ale zeby temat został na przyszłośc, po prostu jesli cos komus bedzie lezalo na serduchu to moze sie tu wyzalic :)

faraon napisał(a):Ale poznałem na Zlocie w Koninie mila i sympatyczna osobę.Dzis sie własnie dowiedziałem ze odeszła z KLUBU.

nie wiem o kogo chodzi ale na pewno byla to decyzja tej osoby a nie kogos z "gory"... zeby byla jasnosc tez nie jestem za tym zeby kasowac konta uzytkownikow poniewaz moze to byc decyzja pod wplywem emocji, chwila rach ciach i nie ma konta, a kiedy przyjda spokojne przemyslenia to byc moze zrobi im sie smutno na pewno dzieki klubowi, forum kazdy z nas zapoznał wiele sympatycznych osob, osob z ktorymi moze dzielic swoje zainteresowania i byc przez nie wspierany w trudnych chwilach :)

faraon napisał(a):Ale jak tak dalej pojdzie to naprawdę nie bedzie juz MazdaSpeed.

mysle ze az tak daleko to nie zajdzie :) juz komus pisalam ze "burza" jest czasami potrzebna do oczyszczenia atmosfery ale dobrze by bylo gdyby zarzuty stawiane przez obydwie strony byly faktami a nie domysłami wtedy mozna sobie wszystko wyjasniac :) bo przez domysły sa jedynie spiecia ;)
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Forumowicz

Od: 7 wrz 2006, 22:19
Auto: mazda 6

Postprzez faraon » 24 maja 2007, 18:38

Misiek-Bełachatow zanim kupiłem mazde juz siedzialem na forum i obserwowałem tematy, lecz sie nie udzielałem.Na zlot tez pojechałem pod namową ludzi z klubu.Nigdy sie nie spodziewałem ze przyjmą mnie i zone tak miło.Naprawde poznałem fajnych ludzi.A teraz tak myslę czy ten KLUB naprwde jeszcze długo przetrwa.Szkoda :(
Forumowicz

Od: 24 mar 2007, 18:45
Auto: Mazdolot Gh RF
Mitowisi Carisma

Postprzez mazdatb » 24 maja 2007, 18:41

Zanetkaaa napisał(a):ale mazdatb jesli chodzi o temat uiszczenia opłaty za zlot Violetki to został on wyjaśniony, że ona zapłaciła ....
Cytat:
1. moja opłata za zlot
przykro, że jeden z koordynatorów swojego czasu tak głośno krzyczał na ten temat, kompletnie nie rozmawiając z kimkolwiek w tej sprawie – gdyby chociaż mnie zapytał, nawet czysto koleżeńsko, zapewne by usłyszał, że wpłaty ode mnie na koncie nie widać bo to Klub wisi mi pieniądze. Ja jedynie musiałam zrobić dopłatę w postaci 10zł. Ci, którzy mnie poznali wiedzą, że jestem akurat w tej kwestii, ostatnią osobą i nigdy w życiu nie pozwoliłabym sobie na niezapłacenie! Ale oczywiście jak zawsze niektórzy to podchwycili i dawaj lincz od razu...Czy taka postawa wobec mnie jest fair? A może warto najpierw dowiedzieć się jak jest na prawdę i nie wierzyć w każde usłyszane słowo?

wiec chyba w tym momencie naleza jej sie jakies przeprosiny ?

szczegóły tutaj http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ht=#530371

TAK tylko u mnie wyskakuje: Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum , jeśli temat by został to bym się dowiedział.

Jeśli tak to przepraszam,

Chodzi oto:
Violetka napisał(a):brii ja już pisałam – klub wisiał mi kaskę za przesyłkę flagi, którą dostałam od Ciebie (bo Pan KS choć miał dwie i nie mógł mi przysłać jednej na trzy dni tak, jak Ty bo "to są jego flagi") więc skąd miałaby być wpłata ode mnie? czy jest sens robić przelew na 10zł kiedy Globy jest na miejscu? ale dla świętego spokoju, aby ktoś się od..... wpłaciłam tę zawrotną kwotę na konto Klubowe , a to, że nie wiedziałam do samego końca czy będę to już inna sprawa, moja prywatna
ponadto, czy to źle, że jednak ktoś "nadwyręża" się i jednak daje szansę wjechać na zlot komuś, kto dowiedział się o nim dwa czy trzy dni przed? to jest tylko ukłon w ich stronę i nie rozumiem czemu tak podchodzisz do tego. Czy gdybym ja nie wpisała się wątku o zlocie bo miałam w tym czasie np. wyjazd służbowy, a jednak przyjechałabym bo został odwołany, nie dałbyś zapłacić mi na miejscu czy komukolwiek innemu?
brii, proszę przemyśl to

Kto to wyjaśni?
Forumowicz

Od: 23 lut 2006, 09:08
Auto: Xedos 6 2.0V6 KF

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 18:42

Zanetkaaa napisał(a):nie jestem za tym zeby kasowac konta uzytkownikow

ktoś już o tym wspomniał ... wiele tematów zostanie autorstwa "Gościa" a nie osoby która była członkiem klubu i w wielu chociażby dyskusjach będzie bałagan.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Od: 26 wrz 2005, 18:55
Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i

Postprzez brii » 24 maja 2007, 18:43

mazdatb napisał(a):Chodzi oto: Violetka napisał:
brii ja już pisałam – klub wisiał mi kaskę za przesyłkę flagi, którą dostałam od Ciebie (bo Pan KS choć miał dwie i nie mógł mi przysłać jednej na trzy dni tak, jak Ty bo "to są jego flagi") więc skąd miałaby być wpłata ode mnie? czy jest sens robić przelew na 10zł kiedy Globy jest n...

Gdzie jest ten post – nie widziałem go wcześniej
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez Żanetka » 24 maja 2007, 18:47

mazdatb napisał(a):TAK tylko u mnie wyskakuje: Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum , jeśli temat by został to bym się dowiedział.

bo to jest temat w dziale "klub" do którego mają dostęp jedynie klubowicze

mazdatb napisał(a):Kto to wyjaśni?

chodzi o to ze Klub wisiał Violi 40 zł za przesyłkę flag, różnica wiec wynosiła 10 zł (dopłaty do zlotu) którą Viola zapłaciła i wyszło na 0 :)
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Forumowicz

Postprzez mazdatb » 24 maja 2007, 18:47

11-12 strona
Forumowicz

Od: 23 lut 2006, 09:08
Auto: Xedos 6 2.0V6 KF

Postprzez Żanetka » 24 maja 2007, 18:48

Misiek-Bełchatów napisał(a):ktoś już o tym wspomniał ... wiele tematów zostanie autorstwa "Gościa" a nie osoby która była członkiem klubu i w wielu chociażby dyskusjach będzie bałagan.

dokładnie :( szkoda że już konta zostały usunięte :( jak sie domysllam nie mozna tego cofnąć ...
Forumowicz

Postprzez Żanetka » 24 maja 2007, 18:50

mazdatb jestem mile zaskoczona ze zdobyłeś się na słowo przepraszam dla Violi :) własnie o to w tym wszystkim chodzi ktos ma jakies watpliwosci trzeba je wyjasnic i po sprawie a nie wzajemnie obrzucac sie błotem prawda? :)
Forumowicz

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 18:51

Zanetkaaa napisał(a):dokładnie smutny szkoda że już konta zostały usunięte smutny jak sie domysllam nie mozna tego cofnąć ...

Czy to da się cofnąć to nie wiem, ale mogły zostać ... osoby które nie chciały się udzielać po prostu mogły tu nie wchodzić, ale byłoby czyściej w tematach ...
Forumowicz

Postprzez Mev » 24 maja 2007, 19:49

Jedyna możliwość cofnięcia tego to przywrócenie backupu bazy np. z wczoraj w nocy.
f*ck
Forumowicz

Od: 7 sie 2005, 14:16
Auto: Mercedes CLS '18
Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez ravo » 24 maja 2007, 19:52

ktos o to poprosil wiec chyba jest oczywiste, ze trzeba kogos takie prosby spelniac :) i tak sie stalo
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez polnik@studio » 24 maja 2007, 20:05

to my prosimy o cofnięcie tego :)
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
Forumowicz

Od: 18 lis 2003, 16:31
Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet

Postprzez Misiek-Bełchatów » 24 maja 2007, 20:06

polnik@studio napisał(a):to my prosimy o cofnięcie tego

przyłączam się ... robi się niepotrzebny bałagan na forum ... cytowane wypowiedzi osób bedą bez nazw itp. itd. kicha totalna.a chcemy zeby forum było miłe dla oka ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Postprzez Pit » 24 maja 2007, 20:08

mazdatb napisał(a):
Violetka napisał(a):")...czy jest sens robić przelew na 10zł

ad 1) temat płatności :)
...mi klub wisiał ośmiokrotność opłaty za wjazd na lotnisko, wyłożyłem pieniądze na wynajem obiektu, opiekę medyczną, naklejki okolicznościowe na zlot zimowy 2007 i sporo innych mniejszych tematów. Natomiast tak z czystego serca nie miałem zamiaru robić bałaganu w księgowaniach, uważałem, że tak, jak każdy powinienem wywiązać się z postanowień Globyego w kwestii płatności.

mazdatb napisał(a):
Violetka napisał(a):...bo Pan KS choć miał dwie i nie mógł mi przysłać jednej na trzy dni tak, jak Ty bo "to są jego flagi"

ad 2) temat flaga :)
...jeżeli ktoś znajdzie mi na forum zdanie, w którym piszę "że to są moje flagi" stawiam mu burbona :) ...sytuacja miała oczywiście miejsce, region mazowiecki posiał w niewyjaśnionych okolicznościach gdzieś swoje flagi. My jako Kujawy mieliśmy flagi sztuk 2, przy czym jedną wysłałem mX-MEN'owi :) więc miałem jedną sztukę flagi w garażu. Violcia potrzebowała flagę bodajże na Sound of Tuning. Na jej temat, w którym prosi o pożyczenie zasugerowałem jej, żeby poszukała gdzie indziej, gdyż ja mam jedną flagę, którą to potrzebowałem na lokalną imprezkę (jechałem wtedy gościnnie do Włocławka). Nooo niestety Violcia poczuła się urażona, że ktoś śmie robić spotkanie w terminie, kiedy to ona flagę mieć musi :) Zapytała, czy twierdzę, że flagi należą do mnie. Odpisałem, że w takim samym stopniu do mnie, jak i do niej :) ...sumując: burbon do wygrania dla osoby, która znajdzie sentencje mojego autorstwa, w którym piszę: "to są moje flagi". W wątku zostałem za "odmowę" wysłania flagi fajnie potraktowany, nie chcę cytować, aczkolwiek nie były to parlamentarne słowa ze strony Violety.

...przepraszam, że zabieram głos, ale muszę czasem coś sprostować, o ile widzę na forum rzeczy niezgodne z prawdą.
Ostatnio edytowano 24 maja 2007, 20:22 przez Pit, łącznie edytowano 2 razy
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Puhcio » 24 maja 2007, 20:11

Grzyby napisał(a):w jakimś konkretnym dziale? Podaj proszę przykłady złego traktowania forumowiczów przez moderatorów.

hahaha hahaha hahaha

Tak jak jestem neutralny, to tego nie mogę pominąć. Ja rozumiem Mariusz, że trzeba trzymać pozytywny image klubu. Ale co do tego zdania, to mnie powaliło na łopatki.

Odpowiedź brzmi ... W KAŻDYM ? wejdź w pierwszy lepszy dział forum lub kosz. Tam widać. Z resztą, nie raz ten temat był poruszany w "uwagach do forum" ;)
Pozdrawiam,
Paweł
Forumowicz

Od: 16 sty 2005, 17:08
Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG

Postprzez ravo » 24 maja 2007, 20:51

Misiek-Bełchatówpolnik@studio
mozecie porosic ale nie jestescie tamtymi osobami :) wiec wasza prosba nie zostanie wykonana
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez nemi » 24 maja 2007, 21:39

Puhcio napisał(a):Odpowiedź brzmi ... W KAŻDYM ? wejdź w pierwszy lepszy dział forum lub kosz.

Oooooo sorry – ja nawet nie piszę uwag typu "popraw temat" tylko robie to za userów. Więc się odpipturiptaj, bo mi aż gul skoczył hahaha
Forumowicz

Od: 21 sie 2004, 14:20

Postprzez jacobs » 24 maja 2007, 21:41

ravo napisał(a):Misiek-Bełchatówpolnik@studio
mozecie porosic ale nie jestescie tamtymi osobami usmiech wiec wasza prosba nie zostanie wykonana

tak, tylko lepiej było dać dożywotniego bana, przynajmniej byście syfu nie robili przez głupie sprzeczki.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Forumowicz

Od: 20 lis 2005, 13:31

Postprzez Puhcio » 24 maja 2007, 21:45

nemi napisał(a):Oooooo sorry – ja nawet nie piszę uwag typu "popraw temat" tylko robie to za userów. Więc się odpipturiptaj, bo mi aż gul skoczył

Tak, w HP ;)
Pozdrawiam,
Paweł
Forumowicz

Od: 16 sty 2005, 17:08
Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG