tadziol napisał(a): ZOOMik napisał(a):Widać zarządowi niespieszno uregulować te kwestie, podobnie jak „wyspowiadać się” z tego bajzlu…milczą jak zaklęci…ale nie trać nadziei
I nie zawiodłem się...odpowiedź na moje zapytanie otrzymałem bez zbędnej zwłoki :
tadziol napisał(a):
Paweł napisał(a):Wstępnie planujemy, że regulamin (w formie ostatecznej, która może nieco różnić się od poniższej) zostanie wprowadzony w życie 1 czerwca br. Osobom, które dotychczas korzystały z forum na starych warunkach, a których dotyczy regulamin kont komercyjnych, zaproponujemy okres przejściowy, trwający do 1 lipca, podczas którego będą mogły podjąć decyzję o uiszczeniu opłaty lub rezygnacji z komercyjnego wykorzystania forum.
Mam pytanie: czy ów regulamin wszedł w życie i obowiązuje?
Paweł napisał(a):To jest projekt regulaminu. Nie wszedł.
Na łatwe pytania odpowiadają

tadziol napisał(a):Tym samym Twój projekt :
ZOOMik napisał(a):Przedstawiciel zarządu składa takim użytkownikom propozycję uzyskania statusu „Firma” na pewnych warunkach. W przypadku braku zainteresowania ofertą, zwraca się z prośbą o zmianę avatara/nicka/maila/podpisu na neutralne, niezwiązane w żaden sposób z prowadzoną DG własną lub cudzą. Niezastosowania się do tego w wyznaczonym terminie, skutkuje usunięciem konta niesubordynowanego „pacjenta” i tyle.
ma szanse,a przynajmniej tak mi się wydaje.
To tylko „drogowskaz” w odpowiedzi na:
tadziol napisał(a):poza tym jak to zrobić ? usunąć im avatary,maile,linki

tylko wybranym czy wszystkim ?
kolego ZOOMik proponuj coś

tadziol napisał(a):Kwestia reklamowania DG swojej czy innej powinna przecież być w jakiś sposób uregulowana ? Nieprawdaż ?
Zapytaj Pawła