Program BiznesTank – pytania & aktualna wysokość rabatów.
W weekend majowy dorzucę ze 100l 
- Od: 21 lis 2014, 00:27
- Auto: Mazda 323f BA, 1.8, '95
100 litrów to u mnie tygodniowa norma na 2 karty
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dzisiejsza odpowiedź pani przy kasie Orlen " jeżeli nie będzie pań brał faktur będę musiała anulować kartę" dodam że tankuje ciągle na tej samej stacji ,co wy na to?
- Od: 2 lip 2013, 21:17
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 2001
Brać fakturę, a jak Ci się chce, to do kierownika, Orlenu itd.
arturchris napisał(a):Dzisiejsza odpowiedź pani przy kasie Orlen " jeżeli nie będzie pań brał faktur będę musiała anulować kartę"
Po pierwsze: Poproś o to stwierdzenie na piśmie.
Po drugie: Poproś panią by się zapoznała z regulaminem...
Punkt VII regulaminu:
2. Realizacja Transakcji
Dokonanie Transakcji przy użyciu Karty BIZNESTANK następuje przez okazanie Karty Operatorowi, wprowadzeniu Karty BIZNESTANK przez Użytkownika Karty do Terminala i odebranie wystawionego przez Operatora paragonu fiskalnego potwierdzającego dokonanie transakcji.
4. Dowody dokonania Transakcji
Każda Transakcja zostanie zarejestrowana w systemie z podaniem numeru Transakcji , daty, miejsca,
wartości i ilości zakupionych paliw. Dokonanie przez Użytkownika Kart BIZNESTANK Transakcji zostanie udokumentowane paragonem fiskalnym, a na żądanie Klienta także dokumentem WZ.
Zatrzymanie karty może nastąpić:
7. Odmowa realizacji Transakcji z udzieleniem rabatu lub zatrzymanie Karty BIZNESTANK
W razie zaistnienia uzasadnionych w ocenie Operatora wątpliwości, co do zgodności dokonywanej Transakcji z Umową, Operator może odmówić dokonania realizacji Transakcji z udzieleniem rabatu lub zatrzymać Kartę BIZNESTANK w sytuacji, gdy Użytkownik Karty BIZNESTANK chce dokonać Transakcji z udzieleniem rabatu do innego pojazdu niż ten, którego numer rejestracyjny znajduje się na Karcie BIZNESTANK.
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Jaka cwana, jakby niewiadomo jaka władna była, że może anulować kartę.
Ja ponownie byłem obsługiwany przez tą samą Panią w niedzielę i tylko spojrzała mi głęboko w oczy (tak jakbym miał na odwrocie karty zapisać jej swój numer telefonu
) i nawet nie powiedziałem co chcę, a otrzymałem paragon. 
Ja ponownie byłem obsługiwany przez tą samą Panią w niedzielę i tylko spojrzała mi głęboko w oczy (tak jakbym miał na odwrocie karty zapisać jej swój numer telefonu

- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
Ja tankowałem na pięciu stacjach zawsze padało pytanie faktura czy paragon jak zawsze biorę paragon i zero problemów lub głupich pytań .Bo jednym wiedza wchodzi i zostaje a drugim jakoś chyba nie za bardzo chce się jej przyswoić
1tys litrów dziennie nieźle
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Całkiem możliwe – piątek/sobota pewnie dużo osób na majówkę będzie jechało i tankowało 
- Od: 21 lis 2014, 00:27
- Auto: Mazda 323f BA, 1.8, '95
A czy ilość ma teraz większe znaczenie, jak już przekroczyliśmy max. limit w miesiącu? Pisałeś że klub Fiesty też ma max. 8gr/L przy dużo większym miesięcznym wyniku? Jezeli nie da rady wynegocjowac większego upustu, to wystarczy że przekroczymy te 15 tys litrów i styka.
stachan napisał(a):Będziemy podejmować próby negocjacji![]()
Jeśli nie damy rady uzyskać większego rabatu na paliwo,
Klub Fiesty ma 350 tysięcy, my na obecną chwilę może 90
Oczywiście nie mam nic przeciwko większemu rabatowi na paliwo, ale

stachan napisał(a):to może dodatkowe promocje na myjnię, kawę, hot-dogi, akcesoria etc.
Jak najbardziej jestem za

Może dorzucą się do zlotów 
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)