ZOOMik napisał(a):Widziałem, że należysz do grona osób, które opowiadały się w dyskusji za bezpardonowym piętnowaniem użytkowników popełniających błędy językowe a nie wiesz, że zdania rozpoczynamy Dużą literą

Jestem przeciwny radykalnemu podejściu do tego zagadnienia, ale nieco szerzej wypowiem się na ten temat innym razem.
Owszem,masz rację.Zdarza mi się opuścić dużą literę na początku,ale wynika to tylko z pośpiechu.
Znajdź moje dwie fotorelacje i sprawdź pod kątem ortografii i interpunkcji.Wtedy miałem czas.
Natomiast podzielam Twoje stanowisko,aby podejście do tego problemu nie było aż tak radykalne.Co nie mniej nie pozwala mi przejść obojętnie obok takich wypowiedzi :
paradox2604 napisał(a):Witam mam problemik z moja mazda premacy chodzi o to ze zaczely mi sie swiecic kontrolki poduszek zolta swieci sie caly czas a czerwona mruga musze zaznaczyc ze nie zawsze tak sie dzieje czasami wszystko jest w porzadku a czasami sie zaswiecaja???? zrobilo mi sie tak kiedy zona odkurzala samochod potem mi sie zapaliley poruszalem kablami pod siedzeniem pasazera i zgasly czyzby przetarty przewod? moja mazda to premacy 99r 2.0 ditd
A to tylko wybrany post z tej listy :
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=35121Poza tym mogę się bronić tym,że biorę przykład z "góry" :
Wojtek napisał(a):tadziol napisał(a):a na co stawiasz ?
myślę właśnie, że niezbyt dobrze/poprawnie był wykonany pomiar...
emPL napisał(a):Dzisiaj po przeglądzie Pan serwisant stwierdził, że są to pomiary mieszczące się w normie, że nie mam się czym martwić i na ten przebieg wszystko jest jak najbardziej ok.
po tym stwierdzeniu moje przekonanie się potwierdziło...

A w kwestii drugiego zagadnienia...
tadziol napisał(a):kolego ZOOMik proponuj coś
Twoja propozycja :
ZOOMik napisał(a):Przedstawiciel zarządu składa takim użytkownikom propozycję uzyskania statusu „Firma” na pewnych warunkach. W przypadku braku zainteresowania ofertą, zwraca się z prośbą o zmianę avatara/nicka/maila/podpisu na neutralne, niezwiązane w żaden sposób z prowadzoną DG własną lub cudzą. Niezastosowania się do tego w wyznaczonym terminie, skutkuje usunięciem konta niesubordynowanego „pacjenta” i tyle.
...jest zbliżona do :
Paweł napisał(a):Zdecydowaliśmy się wprowadzić na naszym forum regulamin kont komercyjnych. Sprawa nie jest skomplikowana i polega na pobieraniu symbolicznych odpłat od osób, którym nasze forum pomaga prowadzić działalność zarobkową. Poniżej zamieszczam wersję roboczą regulaminu, abyście mogli zapoznać się z nią przed wprowadzeniem zmian. Oczywiście jesteśmy otwarci na uwagi i propozycje udoskonalenia zaproponowanych przez nas zasad. Jeśli macie wątpliwości, proszę śmiało pytać.
Wstępnie planujemy, że regulamin (w formie ostatecznej, która może nieco różnić się od poniższej) zostanie wprowadzony w życie 1 czerwca br. Osobom, które dotychczas korzystały z forum na starych warunkach, a których dotyczy regulamin kont komercyjnych, zaproponujemy okres przejściowy, trwający do 1 lipca, podczas którego będą mogły podjąć decyzję o uiszczeniu opłaty lub rezygnacji z komercyjnego wykorzystania forum.
Paweł napisał(a):Wyłącznie konta komercyjne mogą zawierać reklamę działalności komercyjnej w postaci tekstu, odnośników oraz grafiki, umieszczoną w następujących miejscach:
nazwie, awatarze i profilu użytkownika (np. strona www),
podpisie użytkownika,
dedykowanych wątkach działu Ogłoszenia / Firmy,
w treści dyskusji, jeśli oferta dotyczy jej tematu i towarzyszy szerszej wypowiedzi.
Za reklamę uznaje się nazwy przedsiębiorstw, nazwy usług i produktów, hasła reklamowe, dane teleadresowe, oraz charakterystyczne elementy identyfikacji wizualnej.
Konta zwykłe, nieposiadające statusu kont komercyjnych, a korzystające z powyższych uprawnień, będą automatycznie usuwane.
Ale na razie to chyba tylko teoria bez pokrycia w rzeczywistości.
Są równi i równiejsi ?