Kalendarze MazdaSpeed 2007 – wyjątkowy zakup!
cool już myślałem że nie będzie 

Misiek-Bełchatów napisał(a):Mam nadzieje że moja przykra listonoszka nie da rady zgiąc w pół tego kalendarza jak zwykle to robi z większymi przesyłkami które nie chcą się jak normalna koperta zmieścić do skrzynki.
pomyslelismy o tym

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Jest, znowu bede wiedział jaki jest dzień i miesiąc 

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
kochani, ponieważ w końcu znalazłam chwilkę ciszy i spokoju tu i teraz...
...pragnę podziękować zupełnie wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się i próbowali dołożyć swoje "5 groszy" do stworzenia pierwszego kalendarza klubowego – włącznie z tymi, którzy nadesłali zdjęcia – bez Was by go po prostu nie było. W szczególności wielkie "dzięki" dla Ralphiego, z którym późnymi popołudniami, wieczorami i nocami pokonywaliśmy trudy co i rusz powstające z przeróżnych powodów oraz Globiego, który cierpliwie znosił moją upierdliwość i natarczywość!
Przyznam szczerze, że nasz wspólny wytwór odbiega w znacznej mierze od moich wyobrażeń, nie mniej jednak usłyszałam już wiele miłych i ciepłych słów, za które również dziękuję. Wiem, że nie jest to szczyt naszych możliwości dlatego w tym roku tworzenie takiego kalendarza będzie wyglądało troszeczkę inaczej. Mogę już w tej chwili zdradzić, że zanim zostanie zdjęcie zakwalifikowane do konkursu przejdzie "rentgen" przez naszych klubowych grafików z totalnie każdej strony, ponieważ to jednak z jakością zdjęć, techniką i samym kadrem było najwięcej kłopotów. No i oczywiście w tym roku temat ten poruszymy ponownie trochę wcześniej, aby mieć zapas czasowy – myślę, że już na początku listopada. Tak więc – pamiętajcie o pięknych fotkach swych autek i róbcie je przez cały rok!
...pragnę podziękować zupełnie wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się i próbowali dołożyć swoje "5 groszy" do stworzenia pierwszego kalendarza klubowego – włącznie z tymi, którzy nadesłali zdjęcia – bez Was by go po prostu nie było. W szczególności wielkie "dzięki" dla Ralphiego, z którym późnymi popołudniami, wieczorami i nocami pokonywaliśmy trudy co i rusz powstające z przeróżnych powodów oraz Globiego, który cierpliwie znosił moją upierdliwość i natarczywość!
Przyznam szczerze, że nasz wspólny wytwór odbiega w znacznej mierze od moich wyobrażeń, nie mniej jednak usłyszałam już wiele miłych i ciepłych słów, za które również dziękuję. Wiem, że nie jest to szczyt naszych możliwości dlatego w tym roku tworzenie takiego kalendarza będzie wyglądało troszeczkę inaczej. Mogę już w tej chwili zdradzić, że zanim zostanie zdjęcie zakwalifikowane do konkursu przejdzie "rentgen" przez naszych klubowych grafików z totalnie każdej strony, ponieważ to jednak z jakością zdjęć, techniką i samym kadrem było najwięcej kłopotów. No i oczywiście w tym roku temat ten poruszymy ponownie trochę wcześniej, aby mieć zapas czasowy – myślę, że już na początku listopada. Tak więc – pamiętajcie o pięknych fotkach swych autek i róbcie je przez cały rok!

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
napisałam, że jeżeli będzie taka możliwość to postaram się wrzucić projekt, nic nie obiecywałam
ale ok, zobaczę co da się zrobić, tylko niestety dopiero w przyszłym tygodniu
na tą chwilę jestem zresetowana...a poza tym muszę sprawdzić u Devila czy wogóle została jeszcze jakaś sztuka 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Nie Ty jeden
Cierpliwosci, nie ucieknie, a zostanie nam i tak 11 miesiecy, zeby sie napatrzec 
If you notice this notice, you may notice that this notice, was not worth noticing
- Od: 13 cze 2004, 16:00
- Auto: była: 323 BF 1.3 LPG 1988r.
jest: MX-5 NBFL Unplugged 1.6 2004r.
mX-MEN napisał(a):To znaczy, że już dostałeś
Pesek odebral osobiscie-jak bylismy goscinnie na pomorskim zlocie w malborku
Wysylka powoli sie kreci....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Mi możecie przysłać bez miesiąca stycznia – i tak zapewne nie skorzystam 
Malutka napisał(a):Piotruś napisał(a):Mi możecie przysłać bez miesiąca stycznia – i tak zapewne nie skorzystam
ale zlosliwy jestes

chlip
do mnie też jeszcze nie dotarł, ale mam nadzieje że lada dzień będe się mógł nim cieszyć (można wiedzieć czy został już do mnie wysłany?)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):chlipdo mnie też jeszcze nie dotarł, ale mam nadzieje że lada dzień będe się mógł nim cieszyć (można wiedzieć czy został już do mnie wysłany?)

Ja też jeszcze czekam. Razem raźniej

jutro Mała wysyła pierwszą partię, a pojutrze drugą i wsio...
bo i tak nie ma tam Twojego samochodu
Piotruś napisał(a):Mi możecie przysłać bez miesiąca stycznia – i tak zapewne nie skorzystam
bo i tak nie ma tam Twojego samochodu