jacobs napisał(a): oczywiście będzie zrobione tak żeby pomysł nie przeszedł...
Kuba – przestań pisać takie rzeczy, ok?
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a): oczywiście będzie zrobione tak żeby pomysł nie przeszedł...
i oczywiście będzie zrobione tak żeby pomysł nie przeszedł...
ravo napisał(a):kazdy moze teraz wejsc do PiO i napisac, chce odwolac zarzad prosze o ankiete i wtedy taka bedzie, ale jak juz mowilem sto razy, lada chwila bedzie post globiego w PiO po ktorym klubowicze beda mogli podjac decyzje i kazdy bedzie mogl napisac co chce, podkreslam klubowicze
Grzyby napisał(a):Kuba – przestań pisać takie rzeczy, ok?
ravo napisał(a):nigdy w zyciu nic nie kombnowalem aby kogos pomysl nie przeszedl, zawsze jestem zadowolony jak ktos cos wnosi do klubu i jak chce cos zmienic na lepsze,
ravo napisał(a):ze w tak duzym gronie znajda sie ludzie ktorzy chca sie dowartosciowac i nie maja odwagi komus powiedziec to w oczy tylko przez internet nabieraja nagla odwagi. Zal mi takich osob
BratCukierka napisał(a):Ciekawe jakby to było gdyby któryś z klubowiczów zaproponował odwołanie Prezesa ze swojego stanowiska?? Powstałaby taka ankieta?? To tak z ciekawości!
jacobs napisał(a):tak, napewno
jacobs napisał(a):Jak masz coś do kogoś to pisz wprost, a nie owijasz w bawełne
ravo napisał(a):tylko na to Cie stac ? jak tak to dziekuje za gratulacje usmiech
Misiek-Bełchatów napisał(a):A ja i tak będe w klubie nawet jakbym miał maluchem jeździć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości