Kalendarze MazdaSpeed 2007 – wyjątkowy zakup!
Zastanówmy się, czy rzeczywiście w miejsce tablic rejestracyjnych nie wbić naszego logo.
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
xANDy napisał(a):Zastanówmy się, czy rzeczywiście w miejsce tablic rejestracyjnych nie wbić naszego logo.
wydaje mi sie że nazwy modeli byłyby lepszym rozwiązanie, ale to oczywiście tylko moje zdanie

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):nazwy modeli
jestem jak najbardziej za + do tego koniecznie na każdej stronie logo mazdaspeed, oczywiście w rozsądnym miejscu, na pewno nie na samym zdjęciu auta

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Witam,ja też poprosze 1szt.Kase zaraz wpłace.Pozdrawiam.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Tak jest masz rację – jestem zaCrimer napisał(a):wydaje mi sie że nazwy modeli byłyby lepszym rozwiązanie
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
niestety jest stanowczo za późno na jakiekolwiek poprawki, poza tym niestety trzeba być konsekwentnym w tym co się mówi bądź obiecuje
jest to pierwszy taki projekt, uczymy się na błędach a trening czyni mistrzem
być może w przyszłym roku pomyślimy nad jakąś inną formą, a na razie zostaje jak jest.
Według mnie i tak będzie piękny
jest to pierwszy taki projekt, uczymy się na błędach a trening czyni mistrzem
być może w przyszłym roku pomyślimy nad jakąś inną formą, a na razie zostaje jak jest.
Według mnie i tak będzie piękny

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Wysłałem kase na 2 sztuki kalendarza
(Grzyby tym razem z inteligo)
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):Grzyby tym razem z inteligo
hehe, Jacol wpłacał składkę klubową z Inteligo – całe 4 dni szła (a to ten sam bank

Zdjecia cudo... rzeczywiscie chyba ravo mial racje ze bedzie warto...
Zapłacone
Zapłacone
Ostatnio edytowano 18 gru 2006, 15:26 przez qlesh, łącznie edytowano 1 raz
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Grzyby napisał(a):hehe, Jacol wpłacał składkę klubową z Inteligo – całe 4 dni szła (a to ten sam bank )
Potwierdzam
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Zdjęcia pierwa klasa, kaska już poszła.
Bardzo Was przepraszam, ale będą opóźnienia w wysyłce kalendarzy. Niestety okres jaki mamy w tej chwili jest dość szczególny i poza znacznie większą ilością obowiązków domowych, wielu z nas ma ogrom obowiązków w pracy. W związku z tym cały czas czekam na projekt kalendarza zapisany w odpowiednim formacie, aby móc wysłać wszystko do drukarni. Globy nawet sam się za to wziął i ślęczy po nocach po to, abyście jak najszybciej go otrzymali. Mam jednak nadzieję, że do 5 stycznia kalendarze będą już u Devila. Przepraszam Was jeszcze raz i proszę o wyrozumiałość 

Violetka napisał(a):Przepraszam Was jeszcze raz i proszę o wyrozumiałość
Wybaczam
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.