Ważne | Rezygnacja Klubu z uczestnictwa w konkursie AŚ
Jak zawsze słuszna decyzja Globusku, brawo
Nie potrzebujemy łaski AŚ.
To oni mogą uczyć się organizacji zlotów od Naszego Miłościwie Panującego Zarządu
P.S. A może by tak przywrócić mi status klubowicza za wazelinkę

Nie potrzebujemy łaski AŚ.
To oni mogą uczyć się organizacji zlotów od Naszego Miłościwie Panującego Zarządu
P.S. A może by tak przywrócić mi status klubowicza za wazelinkę
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
No tym razem AŚ przegiął na całego... No ale cóż można się dobrego spodziewać po czasopiśmie za którym stoi obcy kapitał, a pismo jest marną namiastką niemieckiego AB. Wszystko co kojarzy się z ich wynalazkami/samochodami ma być najlepsze... A że jest to stronnicze czasopismo to już dawno i niejednokrotnie mogli się przekonać ci co choć trochę interesują się motoryzacją...
- Od: 25 lut 2008, 13:58
- Auto: Premacy 1,8 '03
Tribute 2,3 '04
Również przychylam sie do słuszności decyzji.
AutoVWŚwiecie – żenua!
AutoVWŚwiecie – żenua!
Bardzo dobra Decyzja :–)
Olać ich ciepłym moczem...
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
MazDarek napisał(a):Już mogliby skończyć ten śmieszny plebiscyt, w pierwszej piątce są cztery kluby VAG-a. Civica z czwartego miejsca przenieśli na siódme
za pieknie by bylo jakby wygrał japonski fanklub
-
Szalotka
Moi mili,
rozumiem frustrację niektórych. Nie traktuję tej decyzji w kategorii obrażania się, ponieważ nie sądzę, by ktokolwiek odczuł nasza rezygnację. Bardziej chodzi granie fair ze społecznością MazdaSpeed, która nie zasługuje na takie traktowanie. Kto wie, co przyniesie dalsza rywalizacja i czy nie będą to zmarnowane nadzieje. Oczywiście zawsze sytuacja może potoczyć się inaczej, ale wierzę w siłę MazdaSpeed bez zewnętrznego wsparcia i nie chcę narażać na szwank forumowych nastrojów, biorąc pod uwagę obecną politykę organizatora.
rozumiem frustrację niektórych. Nie traktuję tej decyzji w kategorii obrażania się, ponieważ nie sądzę, by ktokolwiek odczuł nasza rezygnację. Bardziej chodzi granie fair ze społecznością MazdaSpeed, która nie zasługuje na takie traktowanie. Kto wie, co przyniesie dalsza rywalizacja i czy nie będą to zmarnowane nadzieje. Oczywiście zawsze sytuacja może potoczyć się inaczej, ale wierzę w siłę MazdaSpeed bez zewnętrznego wsparcia i nie chcę narażać na szwank forumowych nastrojów, biorąc pod uwagę obecną politykę organizatora.
Witajcie;
na wstepie sie przywitam bo to moj pierwszy post na tym forum
Konkurs AS obserwuje od poczatku; o Waszej rezygnacji dowiedzialem sie z Bmw-Sport.
Moim skromnym zdaniem – wielki szacunek za postawe i rezygnacje z tego smietnika.
No a teraz czas troche poczytac forum; od jakiegos czasu interesuje mnie nowa mazda 6 – piekne auto.
Pozdrawiam
na wstepie sie przywitam bo to moj pierwszy post na tym forum
Konkurs AS obserwuje od poczatku; o Waszej rezygnacji dowiedzialem sie z Bmw-Sport.
Moim skromnym zdaniem – wielki szacunek za postawe i rezygnacje z tego smietnika.
No a teraz czas troche poczytac forum; od jakiegos czasu interesuje mnie nowa mazda 6 – piekne auto.
Pozdrawiam
-
Czarny M
Witam,
Czytając różne fora związane z konkursem to widzę, że bardzo możliwy jest bojkot dużej ilości klubów. Podziwiam Wasza decyzję ale widzę, ze inne kluby chyba będą chcieli to samo zrobić. Najbliżej wycofania jest BMW-sport , Octavia Club Polska i może VW. AŚ zrobił sobie niezła antyreklamę i fajnie byłoby żeby wszyscy zbojkotowali ten konkurs.
Pozdrawiam i liczę, że inne kluby pójdą Waszymi śladami
Czytając różne fora związane z konkursem to widzę, że bardzo możliwy jest bojkot dużej ilości klubów. Podziwiam Wasza decyzję ale widzę, ze inne kluby chyba będą chcieli to samo zrobić. Najbliżej wycofania jest BMW-sport , Octavia Club Polska i może VW. AŚ zrobił sobie niezła antyreklamę i fajnie byłoby żeby wszyscy zbojkotowali ten konkurs.
Pozdrawiam i liczę, że inne kluby pójdą Waszymi śladami
-
pakooo
Witam
Decyzje zarządu jak najbardziej popieram.
Szkoda tylko za na AŚ nie napisali łaskawie że się wycofaliśmy. Bo tak to nie wiadomo o co chodzi ;/
Pozdro.
Siera
Decyzje zarządu jak najbardziej popieram.
Szkoda tylko za na AŚ nie napisali łaskawie że się wycofaliśmy. Bo tak to nie wiadomo o co chodzi ;/
Pozdro.
Siera
- Od: 16 sty 2009, 20:02
- Auto: RX-8 1.3
A dla mnie to była świetna zabawa i kupa śmiechu
Chłopaki z Bmw potrafili rzucić zawszę jakąś komiczną ripostą. Nigdy nie było wiadome co nam kolejny dzień przyniesie. Raz byliśmy na pierwszym miejscu następnego dnia na ostatnim a jeszcze kolejnego w ogóle nas nie było
Auto-Szfab dał plamę i tyle 

Moim zdaniem i tak jesteśmy wygrani 
Brawa i pokłony dla ludzi zaangażowanych w to po uszy.
Brawa dla zarządu za słuszną decyzję
Pozdrawiam
Brawa i pokłony dla ludzi zaangażowanych w to po uszy.
Brawa dla zarządu za słuszną decyzję
Pozdrawiam
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.