Galeria Mazdowiczów
no.....to i ja sie pokaże (nie to co wcześniej
:) )

- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
Dobra tera Ja.....
tylko sie nie smiac, z zaskoczenia mnie wzieli podczas obzerania 15 kielbaski i niszczenia 4 piwa
tu byla moja fota... ale jestem zbyt niesmialy
dam za to swoja.... podobizne

tylko sie nie smiac, z zaskoczenia mnie wzieli podczas obzerania 15 kielbaski i niszczenia 4 piwa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tu byla moja fota... ale jestem zbyt niesmialy
dam za to swoja.... podobizne

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Jerry napisał(a):Morda jak zwykle pieknie sie prezentuje obok MX-ai jak tam Mordziasty smiga ta twoja furka teraz
?
oh dziękuję...a furka śmiga słabo...w Rykach nie załapałem się na podium nawet ;–(
a tutaj wkeje zdjęcie koleg bajer0...bo on się wstydzi

- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
Waluś napisał(a):Adrian czekamy na twoje
akurat tak sie sklada, ze dysponuje jedna fota Adriana

zdjecie zmienione na prosbe Adriana
Ostatnio edytowano 25 lis 2005, 00:23 przez bajer0, łącznie edytowano 2 razy
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
Italiano napisał(a):Ty sie najpierw wrzuć do GK
Odkopałem jakieś foto ...

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
no i Hawkins wyręczyłeś mnie z wklejania się w tym temacie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r

nio to ja tez heh mam nadzieje ze wyjdzie

- Od: 8 mar 2005, 20:58
- Auto: Mazda 121 rok 24 grudnia 1992
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470